Hypotheekrenteaftrek nog altijd taboe

De Leeuwarder Courant tekent uit de mond van VVD fractievoorzitter Stef Blok op dat er nog altijd een taboe rust op de hypotheekrenteaftrek.

Dat betekent dat er tijdens de onderhandelingen in het Catshuis over een nieuw bezuinigings- en hervormingspakket niet wordt gesproken over de aanpak van de hypotheekrenteaftrek.

De VVD-fractieleider Stef Blok reisde af naar Drachten om daar te spreken met leden van de afdeling Friesland. Daar lichtte hij (per ongeluk?) een tipje van de sluier op over de onderhandelingen.

Inmiddels heeft een woordvoerder van de VVD stellig ontkent dat Blok ook maar iets rondom de geheime onderhandelingen heeft prijsgegeven. Hij zou slechts het standpunt van de partij hebben herhaald. Het woord ‘Catshuis’ zou daarbij niet gevallen zijn.

Stef Blok is een van de onderhandelaars die namens de drie gedoogpartners VVD, CDA en PVV in het Catshuis onderhandelen over een nieuw pakket aan bezuinigingen en hervormingen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hypotheekrenteaftrek nog altijd taboe

  1. Pingback: Koolmees: terug naar gulden kost 4500 euro | Politiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>