Gerd Leers (CDA) opgelucht

Demissionair minister van Immigratie en Asiel Gerd Leers (CDA) is van alle regeringsleden misschien het meest opgelucht over het knappen van de gedoogcoalitie. Hij hoeft zich op Europees niveau niet meer te profileren op de uit het gedoogakkoord afkomstige inkomens- en leeftijdsgrenzen voor gezinsmigratie en is dit dan ook niet van plan.

Dat zei Leers vandaag in de Tweede Kamer.

Het was met name de PVV die aandrong op de hardere eisen. Met het wegvallen van de PVV als gedoogpartner zal Leers geen prioriteit meer geven aan de eisen voor gezinsmigratie. Wel zal hij nog aandringen op het tegengaan van mensenhandel en het stimuleren van integratie.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>