Hirsch Ballin sneuvelt op hindernisbaan

Afgelopen weekend waren alle kabinetsleden met hun gezinnen op de Prins Bernhardkazerne in Amersfoort. Een leuk sportief dagje, want een hindernisbaan moest overwonnen worden. Natuurlijk een prima gedachte; vlak voordat de Tweede Kamer weer aanwezig is, even het hoofd leeg maken en aan het groepsgevoel werken. Een kabinetsuitje waar dus gezweet moest worden. Maar voor minister Hirsch Ballin liep het allemaal wat anders..

De minister van Justitie viel op zijn gezicht, en zo hard dat hij gehecht moest worden. Bronnen spreken zelfs van een flinke jaap. Volgens een voorlichter van de CDA-bewindsman plaatste hij zijn voet verkeerd en ging vervolgens onderuit. Sneu aan de val is vooral dat hij de enige was die sneuvelde tijdens het gezellige dagje weg.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>