Minister Plasterk praat stiekem met PVV'ers

Na de treurige uitslag voor de Partij van de Arbeid bij de Europese Verkiezingen, flink zetel verlies, werd direct aangegeven dat er gepraat moest worden. Gepraat met de mensen in het land. Gepraat met oud PvdA stemmers, maar vooral het gesprek aangaan met de nieuwe PVV geïnteresseerde. Het kwam er alleen niet van voor de zomer. Dus regelde minister Plasterk van onderwijs direct na zijn vakantie een geheim bezoek aan Volendam. Want na de verkiezingen zei hij ‘ik zou nu op de markt in Volendam willen staan’.

Volgens Marianna Belts, voorzitter van de PvdA Edam/Volendam, werd de landelijke media niet ingelicht omdat ‘met al die camera’s erbij het niet zou werken’.  En dus wandelde de minister, met hoed, zo’n anderhalf uur over de markt, de Dijk, sprak hij wat mensen aan op straat en bezocht hij een buurtcentrum. Een zinvolle actie volgens Belts. Onduidelijk is nog wat de palingeter van dit bezoek vond.

Kijken of de peilingen volgende week positiever zijn voor de Partij van de Arbeid.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>