Drie nieuwe Kamerleden stellen zich voor

Het begin van het nieuwe politieke seizoen in Den Haag. Het reces is nu echt voor iedereen afgelopen. Voor de lange zomervakantie werd er afscheid genomen van drie Kamerleden. En dus waren er nu drie Haagsche Nieuwe. Een ver boven de Balkenende norm VVD’ er, een ADO Den Haag PVV’er en een grote Friese boer CDA’er.

Kamerleden Rendert Algra (CDA), Cees Meeuwis (VVD) en Richard de Mos (PVV) bleven na de grote groepsfoto, de viering van 150 jaar parlementaire perstribune, even hangen bij de fontein. De Mos was fractiemedewerker bij de PVV voor Martin Bosma. Meeuwis verkocht drie jaar geleden zijn telecommunicatiebedrijf en Algra die was al eens in de Kamer geweest. Maar de eerste keer Kamerlid zijn ging hem niet goed af. Hij stemde twee keer niet mee met de fractie. Geeft niet, nu is hij weer terug. Met Friese sokken aan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>