Peilingen Tweede Kamer Maurice de Hond: koers verloopt hetzelfde

Uit de laatste peilingen van Maurice de Hond (31-05-2010) blijkt dat het carrédebat weinig heeft veranderd. De VVD gaat in de opiniepeilingen nog steeds op kop met 37 zetels, gevolgd door de poursuivants PvdA met 25 zetels en CDA met 25 zetels.

Nog steeds hangt de PVV van Wilders met 17 zetels tussen de kopgroep en het peloton in. Het peloton wordt aangevoerd door SP en GroenLinks, beiden met 11 zetels. D66 volgt met 10 zetels.

De laatste 2 weken zit er weinig verschil in de peilingen en willen de CDA en de PvdA nog kans maken, dan zullen ze echt moeten gaan demarreren. De volledige peilingen van de Tweede Kamer zijn hier te vinden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>