PVV publiceert cartoons Nekshot

De persen van de Telegraaf drukten vannacht de voorpagina’s van Cohen, Balkenende, Pechtold, Rutte en Wilders. Wilders had speciaal Gregorius Nekshot gevraagd 2 tekeningen te maken om zijn telegraaf pagina’s te vullen. De Telegraaf weigerde deze echter te plaatsen. Wilders bestempelde dit als ‘censuur’. Vandaag publiceerde de PVV ze dan maar zelf op hun eigen website.

Met de cartoons willen Wilders en de PVV de nadruk leggen op het belang van de vrijheid van meningsuiting.  Op de website van de PVV is te lezen dat Nekshot de weigering van De Telegraaf ziet als  “opnieuw een voorbeeld van de aantasting van de vrijheid van meningsuiting.” De PVV zegt zich daarbij aan te sluiten.

De speciaal voor Wilders getekende cartoons zijn hier te vinden.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “PVV publiceert cartoons Nekshot

  1. Jessica

    De telegraaf belt/publiceert wel over het jongetje van de vliegramp
    (eigenbelang)levert veel centjes op.En die 2 posters durven ze niet te plaatsen?????Wat is daar nou mis mee????

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>