Moslimpartij wil geen verbod op hondenbezit

Het Haagse raadslid Hasan Küçük van de Islam Democraten vindt dat het in huis hebben van een hond verboden moet worden. Volgens hem is hondenbezit pure dierenmishandeling. Dat schreef De Telegraaf.

‘Honden horen in de natuur, maar niet in een huis. Een hond in een flat is dierenmishandeling,’ aldus Küçük. Het Haagse raadslid wil daarom hondenbezit in Den Haag strafbaar maken, zo beweerde de krant.

Update 30 jan. 2012: De Haagse politieke partij Islam Democraten wil helemaal geen verbod op hondenbezit in Den Haag. Dit laat fractievoorzitter Hasan Küçük weten in een reactie aan Omroep West.

Afgelopen zaterdag onstond ophef in de media over een verbod op het houden van honden, dat Küçük zou hebben voorgesteld. Maar hij zegt dat zijn woorden uit verband zijn gerukt.

Afgelopen week was in de Haagse gemeenteraad een fel debat over het gemeentelijk dierenbeleid, zegt Küçük. Tijdens dit debat liet de fractievoorzitter slechts weten dat hij het zielig vindt dat honden soms 23 uur per dag in een flat opgesloten zitten.

‘Maar er is geen sprake van dat de partij het hondenbezit in Den Haag wil verbieden’, zegt Küçük.

facebook share facebook share

61 Reacties // Reageer

61 thoughts on “Moslimpartij wil geen verbod op hondenbezit

 1. Jules Vismale

  Gaan die zogenaamde “Islam Democraten” aan autochtoonse Nederlanders voorschrijven dat zij opeens géén honden meer mogen houden? Die Hasan Kücük lijkt zichzelf al meer HONDS te gedragen tegen die mensen want deze domme meneer snapt zeker niet dat de mens al duizenden jaren honden houden en niét alleen maar als huisdier! Honden stammen af van wolven en zij werden en worden ook gebruikt voor de jacht, als waakhond, voor de sport en om invalide en binde mensen te begeleiden. De huidige honden kunnen zelfs helaas niét eens meer naar de natuur terug omdat ze door de eeuwenlange dominicatie veel te afhankelijk zijn geworden van mensen. Zo langzamerhand zouden veel gefrustreerde Nederlanders dit soort lieden als deze Kúcük het liefste Den Haag uitjagen én met hun honden achter hem aan! Het lijkt me véél beter als ze in Den Haag anti-Nederlandse moslimpartijen, criminele bendes, relschoppers, Marokkaanse hangjongeren en iedereen die Nederland bewust schade berokkenen gaan verbieden en ons kikkerland uitjagen!

    /   Reply  / 
  1. diana

   helemaal mee eens

     /   Reply  / 
  2. johanna

   als het ze hier niet aanstaat heel sel naar hun eigen land i.p.v hier de dienst uit te maken.Mijn hond is een gezinslid.

     /   Reply  / 
  3. Mireille

   Helemaal met jou eens, Jules…

   Ik kan er niets aan doen, maar zo ga je er toch alleen maar steeds meer een hekel aan krijgen…..

   NIEMAND, maar dan ook NIEMAND die mij gaat verbieden om honden te houden. Wat denkt die klootzak wel niet…..

   Hij schijt zeker in zijn broek voor honden…..

     /   Reply  / 
  4. Virginie

   Mijn honden hebben een gruwelijke hekel aan dat soort mensen.
   Stuur die mafkees maar even onze kant op dan kunnen mijn honden gelijk even laten voelen hoe ze er over denken,wat die belachelijke Hasan wil.
   Al die mafkezen willen hier de dienst uit gaan maken ,ga lekker terug naar je roots en ga daar de baas uithangen.

     /   Reply  / 
 2. esther

  Ik heb een vriendin in Turkije die zich inzet voor de vele straat en zwerfhonden en je wilt niet weten hoe ze daar met honden omgaan. Laat die meneer Kücuck zich daar eens druk over gaan maken!! Of eerlijk zijn, dat veel moslims honden gewoonweg onrein vinden…….

    /   Reply  / 
  1. diana

   ze zijn er bang voor dat houd ze mooi buiten de deur toch

     /   Reply  / 
 3. marijke

  Tja ze worden zo langzamerhand de baas in Nederland (lees West-Europa) de Westeuropeaan moet zich aan hun aanpassen, ze leggen ons hun regels op en dat begint zo langzamerhand de spuigaten uit te lopen. En als je dit soort uitspraken leest wetende dat ik en mijn man enorme dierenvrienden zijn dan dwingen die moslims je toch tot moslimhaat. Dierenmishandeling, kom nou, dat ze een keer binnen hun eigen cultuur kijken ! Word het eens geen tijd dat de regering optreedt TEGEN dit soort uitspraken en handelingen.De uitspraken van die mijnheer Hasan Kücük voor alle duidelijkheid. Want een Nederlander mag in Nederland steeds minder zichzelf zijn, ik hoop het niet meer te moeten meemaken dat ik gedwongen met een hoofddoekje moet rondlopen en dat ik mijn mini-rokjes moet vernietigen.

    /   Reply  / 
  1. diana

   dat is het grootste gedeelte hier in hun eigen land lopen ze ook in minirok en zonder hoofdoek in de grote steden

     /   Reply  / 
  2. Jules Vismale

   @ Diana & Marijke, misschien is het een komisch idee om die Kücük (hij had beter koekoek moeten heten daar hij gematigde moslims ongetwijfeld net zo goed verwaarloosd, net zoals echte koekoeken dat doen met hun kroost) en al degenen die ik al eerder heb vermeld roze tutu’s (balletjurkjes) aan te laten trekken! Of misschien moeten ze zich als Roodkapje verkleden en door een bos gaan wandelen en hopen dat er geen wolf op ze afkomt maar óók geen agressieve honden die de pest aan hén hebben! Ze lopen anders zo het risico dat die dieren hun achterwerk in stukken bijten daar voor hen de hond niét de beste vriend is van de mens! Ik zal me daarbij NOOIT EN TE NIMMER aan deze dwazen en hun stupide ideeën aanpassen en autochtoonse Nederlanders evenmin en p.s. ik heb al jarenlang géén hond meer als huisdier!

     /   Reply  / 
   1. frank bikker

    Meneer Jules bent u zelf eigenlijk een Nederlander, want uw spelling/stijl is vaak allerberoerst, uw kennis van Nederlandse vogels idem dito, en uw vergelijkingen slaan als een tang op een varken. Volgens mij bent u niet in de Nederlandse traditie van God, Koningin en Vaderland opgevoed. U sliep zeker toen u op de School met den Bijbel les kreeg, want ik kan me haast niet voorstellen dat u in uw jeugd aan meer liberalere denkbeelden bent blootgesteld.

      /   Reply  / 
    1. Jules Vismale

     @ Frans Bikker, ik ben inderdaad in Nederland geboren, zij het dat ik wel van Surinamers afstam. Of mijn manier van spelling/stijl uw minder behaagd is uw goed recht maar toen u zeker op school zat gaat u mij toch hopelijk niét wijs maken dat u altijd zélf geheel foutloos, fijtenvol en correct schreef? Ik heb tenslotte op de site van Michel Krielaars, de NRC-correspondent van Rusland, vaak genoeg gediscusseerd over allerlei onderwerpen en een fanatieke neo-Stalinist, Henk Gerrit geheten, gebruikte een zo ongewone schrijfstijl met veel spellingsfouten dat ik daar gewoon gestoord van werdt! Bovendien ben ik katholiek gedoopt en ik heb op twee katholieke scholen gezeten waar ik de Bijbel las (spijtig genoeg zijn honden in de bijbelse joodse samenleving onrein!) en daar zeer wijze levenslessen uit haalde, net als uit sprookjes en fabels waarin de voorvader van de hond, de wolf, altijd werd afgeschilderd als de belichaming van het kwaad! Daarnaast heb ik mijzelf voldoende denkbeelden opgelegd om te weten hoe ik anderen filosofisch kan benaderen! Neem anders gewoon zélf eens een keer natuurlessen over de gedominiceerde hond of leer gewoon wijze filosofische lessen van Jezus Christus die arrogante machtshebbers altijd de oren waste! Alleen vraag ik me af of Jezus Christus eigenlijk wel een dieren- of hondenvriend was maar Adolf Hitler zeker daar hij altijd een herdershond in zijn buurt had!

       /   Reply  / 
     1. een nederlander

      ach, heer Vismale, U bent dus ook aangespoeld en probeert net zoals velen die dat ook zijn of op een andere zeer duistere ons land binnen gekomen zijn, ons hier de les en de wet voor te schrijven. Ik stel voor dat U gewoon op u vlotje kruipt en teruggaat naar het negerhutje waar u in de 1e instantie had moeten blijven!

        /  
    2. Paul

     OOOOO frank bikker,oooh,al die Nederlanders die vroeger wel goed Nederlands konden schrijven met veren in de inkt stoppen,die plachten destijds zoveel mogelijke landen tot bezit te krijgen.This hedendage nog zichtbaar.En als ze nou geleerd zijn in de politiek,dan had je er nog wat aan.Maar het arbeiders volk in tweede kamer is ook nog eens OERDOM.

       /   Reply  / 
    3. Paul

     frank bikker,bent u voor Koningin en volk en Vaderland opgevoed.Dan zul jj frank ook wel kriebels in je hersenen krijgen als je het Nederlandse volkslied hoort.En dan vooral bij BEN IK VAN DUITZEN BLOED.Of DE KONING VAN HISPANJE…………Ik weet wel hoe dit krankzinnige volksliedje geboren is,destijds.Mijn God,dat een Nederlander destijds dit liedje goed beviel.Elke keer als ik bij het Nederlands elftal het Nederlands volkslied hoor denk ik altijd aan Willen van Hanegem die altijd zei:die smerige rotmoffen zei Willem dan.En wat deden ze dan zelf..meezingen met het Nederlandse volkslied,BEN IK VAN DUITZEN BLOED.

       /   Reply  / 
 4. diana

  deze meneer moet zelf terug naar zijn natuur dan heeft hij ook geen last van onze honden wat een onzin niks beters te doen zeker

    /   Reply  / 
 5. Nederlander

  Niet honden bezitten, maar moslim zijn moet verboden worden.

    /   Reply  / 
  1. Turk

   Ik kon het niet meer met je eens zijn, nederlander!
   Toon maar weer eens blijk van racisme.
   Ben je het niet eens met een stelling, onderbouw je argumenten dan met feiten of realistische ideeen. Probeer eens de argumenten van de ander te weerleggen, daar bereik je wat mee. Door zo’n reactie te geven schiet je nergens mee op! Als je nou met goede argumenten komt van waarom wel/waarom niet, overtuig eens anderen dat honden WEL in huis mogen. Win het volk, want daar kom je ver mee.

   Hoop dat je mij nu begrijpt.

     /   Reply  / 
   1. Meri

    Turk vind jij dit normaal? Ze komen in Nederland wonen en krijgen eten en onderdak en dan gaan ze wetten voorschrijven die nergenssss op slaan. Ik heb zelf een hond en mijn hond is net een kind voor mij. Als ze tegen jou zouden zeggen doe je kinderen weg van huis zou je dat doen? Je hebt geen huisdier dus je begrijpt dit ook niet. Ze mogen dat soort dingen niet eens denken laat staan een wet er van willen maken. Ik zal maar een ding zeggen. Wie er zo over denkt is echt ZIEK in zn hoofd. Idioten gewoon…Niemand moet jou argumenten geven over waarom honden in huis moeten mogen blijven wie ben jij om daarom te vragen? Tot nu toe heeft niemand er last van gehad en we zullen daar ook geen last van hebben. Niemand is verplicht om over dit soort onzin een argument te geven wie dit denkt en zegt is gewoon achterlijk!!!!!

      /   Reply  / 
 6. Paul

  De Macht breid zich steeds verder uit.Zolang de Nederlanders niets doen zal de Macht zich steeds verder uitbreiden.Opdat de Machtsmensen denken dat de slaap hollanders toch nooit meer in het verweer komen.Zo ook wat ik afgelopen nacht had geschreven over cookies.Toevallig had Lebbis het vandaag in Spijkers met Koppen ook over cookies,en dat was niet misselijk.Eeerst dacht ik nog,Paultje is toch niet bij Spijkers met Koppen?.En nu 3 FM:wij hebben een aantal soorten datapakketjes en die zetten wij op uw Computer…..Voor die tijd hebben ze dus zonder dat je toestemming had verleent al stiekum datapakketjes op jouw eigendom je Computer gezet.Maar nu doen ze net of ze bij 3 FM van gisteren zijn om je nu verplicht te vragen om cookies dan wel niet.Maar ik ga even verder met 3 FM schurken die worden onderhouden door onze belasting centen………..3 FM,,,,,,,funtionele cookies zijn strikt noodzakelijk voor de werking van de website en kunnen niet meer worden uitgeschakeld.Hiervoor is geen toestemming voor nodig……this toch belachelijk dat dat soort mensen denkt dat ze de baas kunnen spelen over onze Computers thuis,terwijl ze worden betaald door onze centen…….ik ga even verder met 3 FM,,sociale media als facebook,twitter en hyves analyseren het KLIKGEDRAG van mensen…………………hier Paultje weer,,this toch te gek voor woorden,in wat voor tijdperk zijn we aanbeland ,,,in 1945 of in 2012……als ik morgen een briefje in de brievenbus doe van de overbuurman,,en er staat,overbuurman even invullen,want Paultje wil even van u weten hoeveel mensen er bij u op bezoek komen per week en welke mensen,BUURMAN WIL U WEL EVEN AAN HET EINDE VAN DE WEEK HET BRIEFJE IN MIJN BRIEVENBUS DOEN.

    /   Reply  / 
 7. Paul

  duurt niet zo heel lang meer,dat er een politieke dronkaard in Haag een idee oppert:zeg Mark ik heb nou toch een leuk idee in mijn hersenen zitten,,wat dan zeg Mark,,,ooooooooooo Mark we gaan die domme Hollanders verplichten een nieuwe weegschaalpot in huis te laten plaatsen.Eerst krijgen ze de pot gratis van ons.en dan registreert onze Haagse computer hun stront in de pot.Maar hoe wil je dat dan doen zeg Mark,,,,,,,,,,,,,een strontpotweegschaal digitaal computer,,,en Mark,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,jaaaaaaaaaaaaaaaaaah hahahahahahahahahahahahahaha

    /   Reply  / 
 8. Paul

  strontpottenweegschaalbelasting,,,,,,of behoeftebelasting,,,we leven toch al in de geestelijke digitale DDR,,,dus mensen,stapje voor stapje,dan valt het minder op.Stel dat je plots heel Nederland op een dag onder schijt,dan valt het veel beter op,,,,,,toch.

    /   Reply  / 
 9. Paul

  Zo zitten die domme arbeiders politici voor tv,,,hahaha die Willem Holleeder heeft iedereen afgeperst whaaaaaaaaaaaaaaaaaen wat doet Haag zelf,iedereen in Nederland uit persen als een citroen,en wat doet Maffia Brussel zelf iedereen op hun beurt uitpersen.En dan gaat dat gajes voor tv zitten lachen om Willem Holleeder.De onderwereld is de bovenwereld en de bovenwereld is de onderwereld………Nou zullen ze mij in Haag echt niet meer leuk vinden

    /   Reply  / 
 10. Paul

  Ze hebben het eindelijk door bij 3 FM,we moeten de mensen gaan controleren.De Moordenaar van Pim Fortuin Volkert van de Graaf en zijn mede compagnon konden zo het Media Park op.En het Media Park is nog steeds zo lek als een mandje,en blijft zo lek als een mandje…..Als mensen overal binnen willen komen dan komen ze overal binnen…….Als Amerika binnen wil komen met een atoombom dan komen ze binnen met een atoombom.En als Folkert van de Graaf tegelijkertijd van voren een kogel en tegelijkertijd een kogel in zijn achter lichaam kon schieten ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,is de Politiek heel bedroefd geweest.Maar Haag was schijnheilig bedroeft bedroefd en bedroeft.Want die dachten destijds,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Pim Fortuin is onze doodssteek,zit hij er straks en hebben wij geen maandloon meer.Want alle mensen op tv zagen dat alle mensen weg liepen met Pim op de beeldbuis.En daarom zijn de Kennedy s ook vermoord.Macht is macht om macht.Willem Holleeder daarbij is een peneuts boy.Alle politici zijn blij dat hun afleiding weer wordt afgewenteld op Willem de wereld crimineel.

    /   Reply  / 
 11. ome Kees

  Moet de heer Paul geen haldolletje hebben?

    /   Reply  / 
 12. Paul

  Duurt nog eventjes en dan kost 1 litertje benzien en 1 biertje 1 brood enz enz enz 3 euro,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ach Paultje volgens mij ben je krankzinnig geworden

    /   Reply  / 
 13. John

  Zolang honden qua intelligentie, trouw en schoonheid boven mensen staan als deze
  kunnen we beter eerst een verbod instellen voor geestelijk gehandicapten die in de
  politiek zijn beland.

    /   Reply  / 
 14. Marco

  Zolang mensen in moslimlanden nog slechter dan een hond worden behandeld lijkt mij dit zeer overbodig.

    /   Reply  / 
 15. Toortie Reckers

  Die man spoort niet, wat denkt hij nu wel, het is hier Nederland, wij houden van onze huisdieren, hoe durft hij te zeggen dat een hond hebben dierenmishandeling is!!! In Turkije daar zijn ze heel slecht voor hun straathonden, ga daar maar heen dat is pas dierenmishandeling idioot

    /   Reply  / 
 16. Nel

  Misschien beter om terug te keren naar uw ogen land!
  Mijn honden zijn mijn gezinsleden!
  Wat een achterlijke stelling!

    /   Reply  / 
 17. Roelant

  Honden zijn idd vies! Je zou er bijna voor naar Den Haag verhuizen om hier voor te kunnen stemmen.

  Al die mensen die claimen dat ze houden van hun honden en dat het ze beste vriend is moeten eens een stapje terug doen en kijken hoe intens treurig ze zijn.

  Gelukkig worden die kolere beesten niet zo oud. 15 jaar fokverbod en die treurigheid is gedaan.

  Als je niet zonder hond kan leven moet je misschien wat conclusies trekken.

    /   Reply  / 
  1. Liza

   En hoe weet jij dat ze intens treurig zijn??
   Ik hou zeker van mijn hond en weet je waarom? Vooral omdat ze liever en trouwer zijn dat de meeste mensen!! Had beter geweest als zo’n kolere beest als jij niet ouder dan 15 werd!!

     /   Reply  / 
  2. Mireille

   Als jij er echt zo over denkt, Roelant, dan denk ik dat jij zelf maar eens wat conclusies moet trekken……

   Ken zat mensen die geen dieren hebben en er misschien ook niet zo van houden, maar die hebben er wel respect voor. Dat jij zo praat, zegt mij al genoeg over wat jij voor ‘iemand’ bent…..

     /   Reply  / 
  3. hondenliefhebber

   met andere woorden roelant gaat alle blinden en slechtzienden helpen als hij dat moet doen dan heeft een dag honderd uur nodig. dus roelantje doe niet zo dom

     /   Reply  / 
  4. lieveke

   ruim zelf je huishouden op hebben wij er ook geen last van kutvent

     /   Reply  / 
  5. Kootje

   Deze man is het niet nut om op te reageren..belachelijk zielig figuur.

     /   Reply  / 
 18. Liza

  Dierenmishandeling? Geloof je het zelf! Dit is gewoon omdat JULLIE bang zijn voor honden en ze zien als onrein! Jullie geven niets om die dieren anders zouden jullie misschien eerder iets aan de dieren doen die opgesloten in een hokje zitten voor bijvoorbeeld cosmetica proeven! Jullie zijn 1 grote grap! Mijn hond is super gelukkig en JA dat merk en voel je aan die beesten alfa je om ze geeft! In het wild neer zetten dat zou mishandeling zijn! Maar misschien een idee om naar je land van herkomst terug te gaan als je niet overal tegen bent??

    /   Reply  / 
  1. ciska

   Wel een bericht uit 2012 stelletje uien.

     /   Reply  / 
 19. Beppie Onstenk

  Er komen steeds meer wetten
  Vrijheid en blijheid
  Het zal toch niet verdwijnen
  Zwarte piet.. en nu de hond
  Er worden steeds meer beslissingen genomen
  Of je een kind verzorgd uit liefde of een dier
  Een keuze… de mens of de liefde voor een dier
  Het GELD wat meer samen te delen
  Dat is sierlijk we zijn met zo velen
  Vanochtend op het journaal.. een hele gulle gast
  Dat is gaaf wat in ons leven past
  Met zijn baby op de armen samen met zijn vrouw
  Dat noem ik nou een kanjer ..dat beter bij ons past

    /   Reply  / 
 20. rien,

  Wij zijn tegen dierenmishandeling , Slachten zonder verdoving dat moeten wij verbieden en niet de honden die je blij maken ze zijn altijd happy als ze jou zien ,En wat hebben die over ons leven te bestemmen wat mag en niet mag,

    /   Reply  / 
 21. M. Groenewoud

  Halal eten is toch ongezonder dan je denkt…

    /   Reply  / 
 22. Emile Frenay

  Allemmaal een Kameel dus?

    /   Reply  / 
 23. THEO

  DOE TOCH EENS NORMAAL ZEG, EEN HOND HOORT AL EEUWEN BIJ DE MENS EN HET ARME DIER ZOU HET NIET EENS OVERLEVEN IN HET WILD WAT EEN EIKELS WERKEN ER BIJ DE hAAGSE GEMEENTE

    /   Reply  / 
 24. Fenna

  Waar bemoei je mee? Honden en katten zijn onze huisdieren. Daar houden wij van.

  Lammeren en schapen de keel doorsnijden? Hebben we het over dierenmishandeling? Ik wil niet grof worden, maar ef off

    /   Reply  / 
 25. Frank Bikker

  Wat een gelul allemaal over een bericht van bijna 4 jaar oud, stelletje oenen!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 26. bert

  Onvoorstelbaar dat dit soort figuren op die plek mogen zitten,wel leuk dat ie bang is voor honden .

    /   Reply  / 
 27. petermerlijn

  <3

    /   Reply  / 
 28. Neil

  En zo iemand zit met mijn belastingcenten in de raad en moet dan ook deze absurde onzin gaan vertolken ? In de zak vanavond en nooit , nooit meer retour !!!

    /   Reply  / 
 29. ing

  en wat is dan hallal vlees nooit van mn leven dat ik dat zal eten vreselijk dat een dier een minuten lange doodstrijd levert door zijn nek open te ritsen ..

    /   Reply  / 
  1. Frank Bikker

   Even ter info; In het kader van onze export wordt 75% van ons slachtvee koosjher of halal geslacht. Zo veel mededogen hebben we met onze dieren, alleen van de koeien al zijn dat er zo’n 8 a 9 miljoen per jaar dus.

     /   Reply  / 
  2. Jelle Reitsma

   Ik ben een rasechte Fries en ook nog eens opgegroeid op de boerderij en ken de slachthuizen ook van binnen. Wat u hier stelt is niet waar! Ze gaan meestal na een keelsnede langzaam dood, de koeien hebben in dit geval pijn op de sneeplaats. Wat te denken van een pen (normaal slachten) die mis geschoten wordt omdat de betreffende slager moe is na een lange dienst?
   Buiten dat om, veel dieren worden voor de export al halal geslacht vanwege de eisen die het importerende land stelt. Ik meen dat dat ongeveer 70% van de geslachte koeien zijn. Daarmee geen problemen omdat geld hier een grote rol speelt?

     /   Reply  / 
   1. Frank

    Beste Jelle, dat heb ik toch in de vorige reactie gezegd! En het zal heus wel met geld te maken hebben, maar ik denk ook dat wij menig halal biefstukje eten zonder dat wij het weten, omdat het toevalligerwijze de desbetreffende slachter wat beter uitkomt, want u gelooft toch niet dat 70% van onze veesexport naar moslimlanden gaat?

      /   Reply  / 
 30. marina

  Wie denk je wel wie je ben .
  Wij bepalen zelf,of wij een hond hebben of niet.
  Daar hebben we u niet voor nodig.
  Sukkel..
  Je leeft in Nederland, als ons wil commanderen doe eerst bij je zelf. Voor dat je ons daar mee lastig valt.

    /   Reply  / 
 31. Pient

  Horen in de natuur thuis????
  Oohhhh dus al die zwerfhonden in Turkije zijn gelukkiger dan onze Nederlandse honden??
  Liever op straat dus zonder eten, aandacht, liefde en warm thuis…..
  Ha,ha MOET een 1 april grap zijn!!!

    /   Reply  / 
 32. Joke

  Wat denkt die gek wel,laten ze het maar verbieden om de schapen te slachten, dat is nog veel erger

    /   Reply  / 
  1. Jelle Reitsma

   Dat schaap lijdt even, de hond in de flat of achtertuin vrijwel zijn hele leven. Moet je eens gaan kijken naar de jachthonden zoals een Jack Russel.
   Die moeten beweging en niet een wandeling van 3 maal een kwartier per dag! Nee, deze honden hebben behoefte om te rennen en te spelen. Kunnen ze de energie niet kwijt, dan ontstaan er gedragsproblemen. Deze zie je overal ontstaan bij allerlei honden. http://www.licg.nl/nv/dieren/zoogdieren/hond-hondenrassen/hond/jack-russell-terri-r.html
   Dat schaap lijdt eenmaal bij de slachting maar heeft een verder goed leventje. Die hond, daar willen jullie niet naar kijken, want dan raak je de hondenbezitter aan en die wenst niet gestoord te worden door informatie over zijn “vriend” de hond. Daarom nam laatst een oude buurvrouw nog een Jack Russell, ondanks waarschuwingen. “Zo’n lief hondje, lief hondje op de stoel of aan mijn voetjes. Oh wat lief. Oh hondje begint te bijten, hondje moet naar asiel want hondje deugt niet!”
   En daar ging Jackie, 3 jaar oud en een onzekere toekomst tegemoet!

     /   Reply  / 
 33. Jules Vismale

  Laat die zogenaamde Nederlander, die op 6 december 2015 op mijn reacties reageerde en aangaf dat ik hier in Nederland “aanspoelde”, maar gewoon ZELF naar hutjemutje toe gaan want ik ben gewoon in Nederland geboren en dus NIET in een negerhut! Het zou me nog niet eens verbazen als deze kerel (hij heeft zelfs nog niet eens het lef zich onder zijn eigen naam te vermelden) zelf van allochtoonse komaf is of een autochtoon die zijn eigen soort graag verloochend en hij hoeft mij hier echt niet de les te gaan lezen over hoe ik bepaalde mensen filosofisch benader omdat dit gewoon mijn goed recht is
  Daarbij zijn er nou weer een stel “dieren-liefhebbende” figuren in de Partij voor de Dieren die hier alle dierentuinen in Nederland willen afschaffen en waar moeten al de duidende dieren dan precies heen als dat echt wordt bewaarlijkt? Misschien bij de leden van de desbetreffende partij in huis soms?

    /   Reply  / 
  1. Jelle Reitsma

   Op de laatste 5 regels na, ben ik het met jou eens. De dieren daarentegen, niet de tuinen sluiten maar met de huidige dieren fokken en zo de tuinen op peil houden. Dit om mensen die niet op safari gaan, kennis te laten maken met deze dieren.
   Wel de dieren in de meest mogelijke natuurlijk habitat huisvesten. Dus niet in kooien!
   En dieren die zich niet voortplanten in deze tuinen, niet vervangen, want ze voelen zich op een of andere manier niet thuis.

     /   Reply  / 
 34. Jelle Reitsma

  De Telegraaf, ach dan weet je genoeg!
  Laat hen zich eerst maar eens distantiëren van hun verleden in die beruchte 4 jaar van de geschiedenis. Ik lees deze krant al jaren niet meer, want de roddels vliegen je om de oren en de leugens erachter aan. Sensatie, dames en heren. Kijk op onze voorpagina: Grote kop en een bericht die de helft inneemt van de kop.
  Spreekt voor zichzelf.

  En wees eerlijk, het is toch ook erg dat men een hond neemt en de moeite na 14 dagen niet meer op kan brengen om deze uit te laten. Ik kan er zo drie buren opnoemen die een hond hebben die nooit verder komen dan de achtertuin. Eerst moest het dier komen voor de kinderen en toen dezen erop uit gekeken waren, bleek de hond een vijfde wiel aan de wagen zoals ze dat noemen.
  Het liefst laten ze de hond met vakantie achter in het bos aan een leuke boom! Maar daar zijn ze gelukkig te bang voor, vanwege de mogelijke gevolgen van justitie.
  “Bezint eer ge begint” is een oud Nederlands spreekwoord.
  Ga eens voor de ervaring luisteren in de wijk, hoeveel honden er zijn en hoe deze blaffen naar de wandeling die ze steeds mogen ontberen. Daar heeft deze moslim die hier onderuit geschoffeld wordt, een heel sterk punt mee!

    /   Reply  / 
 35. x

  Zeker, te veel gedronken.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>