SP raadslid wil Jort Kelder laten afschieten

Een duoraadslid van de SP in Amsterdam-West schuift zijn onvrede niet onder stoelen of banken. Integendeel, op de Facebook-pagina van Pascal Smit moet Jort Kelder worden afgeschoten. Dit meldt GeenStijl vrijdag.

‘Kan iemand die Jort Kelder even afschieten? Dank.’ ‘Hij moet een chronische ziekte krijgen en kreperen in de bijstand die pleurishond en de rest van zijn soort. En elke dag pijn lijden en zelf zn medicijnen dokken…naar de voedselbank die hufter.’

Niet alleen Jort Kelder komt aan de beurt, ook premier Mark Rutte (VVD) krijgt er ongezout van langs. ‘Ben uien aan ‘t snijden nu. Weet niet wat me meer aan t huilen maakt. Die uien of onze asociale onmenselijke teringregering. Ik en een mes. En geen Rutte in de buurt. Hij zal eens GEEN mazzel hebben die bloedhond.’

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “SP raadslid wil Jort Kelder laten afschieten

  1. Elske

    Die Jort Kelder met zijn arrogante gedrag omtrent mensen die wat minder kunnen meekomen gun ik wel een baantje als schoonmaker bij de NS voor een jaar of 2. Kijken hoe hij dan piept.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>