Uitslag Tweede Kamer verkiezing 12-09-2012

De uitslag van de verkiezingen 2012 worden deze avond nog bekend gemaakt. Uitslag Tweede Kamer verkiezingen 2012 van PvdA, VVD, PVV, SP, D66, GroenLinks en andere politieke partijen. Hier zullen wij live de uitslag van de verkiezingen 2012 uitzenden.

 

Vandaag stemt Nederland een nieuwe Tweede Kamer. De stembureau’s zijn open van 7.30-21.00 uur. Kort na het sluiten van de stembureau’s worden de eerste uitslagen van de verkiezingen 2012 verwacht. Op de televisie zal de hele avond de prognoses van de verkiezingen worden uitgezonden. De uitslagen zullen langzaam binnendruppelen.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Uitslag Tweede Kamer verkiezing 12-09-2012

 1. henk marsch

  dat zou fijn zijn als ik die mini coper win

    /   Reply  / 
 2. treinkaartje

  Een prachtige uitslag

    /   Reply  / 
 3. Jaap

  tot over een half jaar………

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>