Terugblik – Mark Rutte

Zaterdag. Een mooie dag om terug te kijken op de afgelopen week. Dat doen we met de persconferentie van Mark Rutte, waarmee hij zijn regering aftrapte. Geniet hier nog één keer van Mark Rutte voordat we volgende week over gaan tot de orde van de dag!

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Terugblik – Mark Rutte

 1. Hans Bosman Oostwold

  Het onderzoek van hoogleraar strafrecht Prof. Dr. G. van den Heuvel Universiteit van Maastricht naar “overheidscriminaliteit” is in 2006 afgerond. Dit onderzoek toont aan dat tegenwoordig meer dan de helft van alle misdaad in ons land bestaat uit deze in de criminologie en in de afhankelijke media zorgvuldig verzwegen criminaliteitsvorm. De deelnemers zijn de gevangenen van hun inkomen. Daarmee is deze criminaliteitsvorm een grotere bedreiging voor onze samenleving geworden dan alle “gewone” misdaad in ons land bij elkaar. Overheidscriminaliteit is een vorm van organisatiecriminaliteit. Mark Rutte staat dus heimelijk aan het hoofd van een criminele organisatie(hij is, in gewoon nederlands, bendeleider)die voor de nederlandse samenleving de grootste bedreiging vormt. Heimelijk, want Mark Rutte en zijn bendeleden hebben afgesproken het hier niet over te hebben.
  Openlijk veinzen Mark Rutte en zijn bendeleden echter het beste met de samenleving voor te hebben. De lezer moet dit eens goed tot zich door laten dringen. Nederland wordt geregeerd door plunderende criminelen die zich “uw democratisch gekozen regering” noemt!

  Sterkte, Mark!

  Een woest geworden nederlandse piloot.

    /   Reply  / 
  1. Paul

   hier is geen nieuws onder de Zon.ten tijde van de geboorte van Adam en Eva waren de mensen al moordenaars en criminelen.En de eerste mens die zich liet uit roepen,tot leider van een land,begon de mensen al uit te melken,om aan hem belasting te betalen.Hans ,je hebt helemaal gelijk,En in de tweede kamer zitten ook mensen die men niet eens kent en die nooit hun mond open hebben gedaan.Maar er wel lekker zitten om hun jaarloon van ZEVENTIGDUIZEND euro te tellen.En ze zijn zo stom als het drek waar een Koe in lig.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>