Wilders doet afstand van ongewenst bezoek

Visite! De English Defence League komt langs. Waar Engelse voetbalsupporters al de nodige angst opwekken, hebben we hier van doen met de overtreffende trap van a-sociaal, onaangepast en op zoek naar ruzie. Op 30 oktober komen ze langs om steun te betuigen aan Geert Wilders en zijn nimmer aflatende strijd tegen de Islam. Wie goed doet, goed ontmoet.

Het is bijzonder dat aan de ene kant hooggeplaatste Duitse politici als Angela Merkel steeds meer het gedachtegoed van Geert Wilders omarmen of in ieder geval er aandacht aan besteden, terwijl op hetzelfde moment het extreem-rechtse Engelse tuig Wilders komt steunen. Een teken dat Wilders nu echt salonfähig is geworden: hij distantieert zich van deze groep losgeslagen eikels. Hij heeft geen contact gehad met leden van de knokploeg en geeft aan een hekel te hebben aan alle soorten geweld. Dat is maar goed ook, want het (relatief eenzijdige) filmpje hieronder laat zien met wat voor mensen we van doen hebben:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wilders doet afstand van ongewenst bezoek

  1. Edith

    Terecht, Linkse propagandisten grijpen het maar al te graag aan om de PVV in de extreem rechtse hoek te zetten, vlak die z.g. “antifacisten” niet uit, die doen echt niet onder voor die Engelse betoging,deze facisten uit de extreem-linkse hoek, zoveel beschaafder zijn zij heus niet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>