Dubbel paspoort: pas de probléme

Waar eerder de VVD-fractie al aangaf dat het dubbele paspoort van Marlies Veldhuijzen van Zanten – Hyllner geen probleem te vinden, heeft nu ook Mark Rutte zich geroerd. Tijdens een persmoment op zijn eerste uitstapje naar Brussel, gaf hij aan het dubbele paspoort geen issue te vinden. Hij heeft het niet mee laten wegen bij de beoordeling van de kandidaten. Volgende week dinsdag volgt ongetwijfeld een zeer enerverend debat over wat nu al ‘paspoortgate’ gedoopt kan worden. En we gaan over tot de orde van de dag. Voor een filmpje?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>