‘Rutte verplaatst het probleem’

Het Financieel Dagblad constateerde vanochtend op de voorpagina het volgende: vooral de oppositie doet vandaag examen. Gisteren kwamen Cohen en Roemer met de voor hen belangrijke punten mondeling examen doen, vanochtend weet André Rouvoet slim zijn kritiek op het nieuwe kabinet onder de aandacht te brengen. Lukt het Rouvoet om na gezeur over een paspoort door Cohen en een proefballonetje door Roemer, nu wel met een serieus punt te komen?
Redelijk, want hij stelt dat Mark Rutte de rekening van het nieuwe kabinetsbeleid bij de volgende generatie legt. Zoals we gewend zijn van de ChristenUnie, staat de inhoud centraal. Keurig verwoord; door niet in te grijpen op enkele cruciale punten, loopt Nederland het risico de problemen die nu aangepakt dienen te worden, door te schuiven naar een volgende generatie. De woningmarkt, de AOW. Allemaal onderwerpen waarop Rutte en consorten niets doen.

Rouvoet en zijn ChristenUnie zijn daarmee zichtbaar en inhoudelijk aan de slag gegaan om in ieder geval het debat van deze middag niet te laten verzanden in modder gooien over zo’n dom paspoort dingetje (waar toch alleen de aandacht mee wordt afgeleid).

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Rutte verplaatst het probleem’

  1. Peter

    Hoe kunnen we iemand die niet uit de kast wil komen dit land laten leiden.

      /   Reply  / 
  2. ed hardy günstig

    Gisteren kwamen Cohen en Roemer met de voor hen belangrijke punten mondeling examen doen, vanochtend weet André Rouvoet slim zijn kritiek op het nieuwe kabinet onder de aandacht te brengen. Lukt het Rouvoet om na gezeur over een paspoort door Cohen en een proefballonetje door Roemer, nu wel met een serieus punt te komen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>