#Welkom

Soms is het gewoon onmogelijk om achter te blijven. Dat geldt ook voor de Tweede Kamer als instituut. Als afspiegeling van de tijdsgeest is het ondoenlijk om zonder Twitter-account aan de slag te gaan. Je moet de trouwe volgers van de Tweede Kamer, van het politieke debat, van alles dat er gebeurt in de wereld, ook op die manier up to date houden. Vanaf deze dinsdag: Tweede Kamer Tweets. Het parlement en zijn agenda op Twitter.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>