VIDEO: Burgemeester betast Máxima

‘Hij grijpt gewoon haar bil’, roept iemand in het publiek

Waarnemend burgemeester van Amstelveen Fred de Graaf heeft tijdens het koninklijk bezoek aan de stad zijn hand op de bil van koningin Máxima gelegd.

Vandaag wordt in Nederland Koningsdag gevierd. Met bijna zijn hele familie, inclusief zijn dochters de prinsessen Amalia, Ariane en Alexia en zijn moeder prinses Beatrix, bezocht koning Willem Alexander vanmiddag Amstelveen.

Op internet gaat een filmpje viral waarop te zien is hoe de VVD-burgemeester zijn hand beweegt over het achterwerk van Máxima. De Graaf begeleidt de koningin eerst aan haar arm tijdens de rondgang. Dan is te zien dat zijn hand naar beneden zakt. ‘Hij grijpt gewoon haar bil’, roept iemand in het publiek.

‘Het is gewoon een ongelukkig shot van de burgemeester die de koningin naar een volgend onderdeel wil begeleiden’, reageert een woordvoerder van de gemeente Amstelveen. ‘En daar willen we het graag bij laten.’

Bekijk het spraakmakende filmpje

http://youtu.be/2v8ouSEeNFE

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “VIDEO: Burgemeester betast Máxima

  1. Piet J

    gluteus maximus?

      /   Reply  / 
  2. Gert Jan

    De hand van god :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>