Vanavond op tv: Andere Tijden Extra over Ruud Lubbers

Special over langstzittende premier en legendarische staatsman

Ruud Lubbers was van de langstzittende minister-president van Nederland. Van 1982 tot 1994 was hij een bepalende factor in de Nederlandse politiek. Ongrijpbaar en invloedrijk. Hoe wist hij zo lang aan de macht te blijven?

In Andere Tijden Extra, gemaakt door Thomas Blom en Misha Wessel, spreken oud-ministers en ingewijden als Wim Kok, Elco Brinkman en de Amerikaanse oud-ambassadeur Paul Bremer over het premierschap van Lubbers.

In Beeld: Politieke loopbaan Ruud Lubbers in vogelvlucht en lees nog veel meer over Lubbers op geschiedenis24. Meld je daar gelijk aan voor de nieuwsbrief.

De documentaire Het geheim van Ruud Lubbers in Andere Tijden Extra is vanavond van 21.00 tot 22.00 uur te zien bij NTR en VPRO op Nederland 2.

Voorbeschouwing: Documentairemakers Thomas Blom en Misha Wessel waren op 3 december te gast bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>