1 April grap VVD Den Haag schiet in het verkeerde keelgat

Op twitter is constellatie ontstaan over een misplaatste grap op de website van VVD Den Haag.

Het artikel ‘Doorstroming verbeteren door uitkeringsgerechtigden uit de spits te weren’ pleitte voor een spitsverbod voor uitkeringstrekkers.

‘Haagse VVD-gemeenteraadsfractie wil dat het stadsbestuur een spitsverbod instelt voor mensen met een uitkering. De partij stelt dat dit nodig is om te zorgen dat mensen die bijdragen aan de economie niet langer tijd en energie hoeven te verspillen met filerijden en opeengepakt in de tram vastzitten. Vandaag hebben VVD’ers Arjen Lakerveld en Boudewijn Revis hiertoe een initiatief gepresenteerd.’


facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>