Jeanine Hennis-Plasschaert in eerste Linda’s Zomerweek

Hennis over haar persoonlijke leven in zomerse talkshow van Linda de Mol

Op RTL 4 deze week vijf lange talkshows met Linda de Mol onder de titel Linda’s Zomerweek. Volgens de presentatrice wordt het een soort luchtige versie van Zomergasten. In de eerste aflevering Jeanine Hennis-Plasschaert van de VVD.

Na functies voor de Europese Commissie, bij KPMG en voor het College van B&W in Amsterdam, belandde Hennis-Plasschaert in 2004 in het Europees Parlement. In 2010 werd ze door de VVD naar Den Haag gehaald als grote belofte, en die belofte maakte ze waar; twee jaar later werd ze de eerste vrouwelijke minister van Defensie.

In Linda’s Zomerweek praat Linda de Mol in een ‘persoonlijke, ongedwongen setting’ met twee gasten. Het gaat er dus lekker informeel aan toe. Zo wordt de minister in de promotietekst gewoon aangeduid als Jeanine, en zal zij onder meer vertellen over haar leven als workaholic en de taakverdeling thuis met haar man en stiefzoon.

Verder vraagt Linda Jeanine naar haar onzekerheden en komen de ups and downs van haar politieke loopbaan aan bod. De andere gast van vanavond is comedian Jandino Asporaat. Linda’s Zomerweek is van 21.30 tot 23.00 uur te zien op RTL 4.

Foto: Rijksoverheid (CC)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>