Politici en smaakmakers in laatste Pauw & Witteman

Kijktip: Legendarische late night talkshow voor het laatst op tv

Vanavond wordt de allerlaatste Pauw & Witteman uitgezonden. Een speciale dubbele finale waarin Jeroen Pauw en Paul Witteman terugblikken op acht jaar talkshow, acht jaar Nederlandse geschiedenis, politieke mores, felle discussies en vrolijke momenten. Te gast veel smaakmakers uit die afgelopen acht jaar.

Zoals de (ex-)politici Wouter Bos, Alexander Pechtold, Rita Verdonk, Henk Bleker, Erica Terpstra, plus politiek commentatoren Frits Wester en Ferry Mingelen.

Maar ook spraakmakende en kleurrijke figuren als Bart Chabot, Ingeborg Beugel, Peter R. de Vries, Maarten van Rossem, Antoine Bodar, Beatrice de Graaf, Wim Daniëls, Marike Stellinga, Geert-Jan Knoops, Gerard Spong en Mohammed Enait. Verder zijn er optredens van Giovanca, Bertolf en de Ashton Brothers.

We krijgen vanavond antwoord op de vragen: wie was het vaakst te gast? Wie krijgt na acht jaar de aller-allerlaatste vraag? En worden er nog excuses gemaakt aan ooit geschoffeerde gasten? We gaan het zien en meebeleven.

Paul en Jeroen beginnen rond 23.00 uur met een twee uur durende grand finale; en doen samen, rond 1.00 uur vannacht, het licht in de studio voor altijd uit.

Maar geen nood voor late kijkers die graag politieke duiding en debat zien. Maandag zijn Knevel en Van den Brink terug, en vanaf volgend seizoen gaat Jeroen Pauw op hetzelfde tijdslot in zijn eentje een talkshow presenteren.

Foto: Ivo van der Bemt

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>