Kijktip: Ex-PVV’ers kraken Wilders af

Terugkijken: onthullende documentaire over het drama in de PVV

Voormalig PVV-Kamerleden doen in de Avro-documentaire ‘Wilders wereld’ vanavond een boekje open over Geert Wilders’ omstreden partij en persoon.

In de documentaire krijgen Hero Brinkman, Richard de Mos, Louis Bontes, Jhim van Bemmel, Marcial Hernandez en Wim Kortenoeven een podium om hun teleurstelling en onvrede te uiten. De heren zijn duidelijk niet voor niks uit de PVV gestapt. Ze zullen uitgebreid vertellen over het wel en wee binnen de partij.

Over het dictatoriale bewind dat Wilders voert binnen de gesloten deuren van zijn fractie. De documentaire staat ook stil bij de val van kabinet Rutte I. De PVV gaf in dat minderheidskabinet gedoogsteun aan de VVD en het CDA. Waarom besloot Wilders destijds precies de handdoek in de ring te gooien?

Wilders wereld terugkijken: npo.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>