Bekend Nederland pleit voor kinderpardon

Bekende Nederlanders scharen zich achter een campagne voor een ‘kinderpardon’. Zij proberen stemmen in te zamelen zodat jonge vreemdelingen in Nederland kunnen blijven. Het kinderpardon zou moeten gelden voor ongeveer 1000 tot 2000 kinderen, die hier al zo lang zijn dat ze hier inmiddels zijn geworteld.

De groep BN’ers bestaat uit mensen als Thomas Acda, Jan Mulder, Angela Groothuizen, Marco Borsato, Filemon Wesselink, Khalid Boulahrouz, Jörgen Raymann en Vincent Bijlo. GroenLinks-leider Jolande Sap en haar fractiegenoot Tofik Dibi steunen de actie en willen er in de Tweede Kamer een vervolg aan geven.

De periode rond kerst lijkt hier ideaal voor, hoe beter solidariteit, warmte en saamhorigheid te onderstrepen dan door de petitie te ondertekenen op de internetsite kinderpardon.nu? De hantekeningen hebben Gerd Leers van Asiel en Immigratie als einddoel.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bekend Nederland pleit voor kinderpardon

  1. Pingback: DNB laat verplichte controle al jaren achterwege | Politiek

  2. Pingback: Ruim 100.000 mensen tekenen petitie kinderpardon | Politiek

  3. S .Vu Hung

    Kinderpardon …Waarom moet bekend Nederland het pleit .Terwijl minder jarig asielzoekers al meer dan 5 jaar in Nederland wonen dan hebben recht op een verblijverguning krijgen.Dat is in de immigrant wet bepalend .Waarom meneer Leers opzettelijk de wet omleiden .Terwijl moet hij een eerlijk en rechtelijk voor minder jarig asielzoekers behandeling…Ik denk meneer Leers de wet overtreding of opzettelijk opdrijven de zaak om publieke aandacht trekken.Want afhandelt hij de zaak eerlijk en rechtelijk misschien hij minder waarde vonden.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Ook VVD voert de druk bij Leers over kinderpardon op | Politiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>