Bedreiger Rutte achter slot en grendel

Sietze P., een docent Beveiliging van het ROC van Twente zit vast omdat hij de Almelose rechter Van Eerden en premier Rutte had bedreigd met de dood.

Sietze P. (43) is afkomstig uit het Twentse Borne. P. is een oorlogsveteraan, die werd uitgezonden naar Afghanistan en Bosnië en voert al een aantal jaar een obsessieve strijd tegen burgemeester Krikke van Arnhem. Deze affaire is door hemzelf tot de Krikke-gate omgedoopt.

 

Sietze P. heeft een nobele taak op zich genomen, hij ziet zichzelf dan ook als een klokkenluider. O youtube doet hij zijn verhaal onder begeleiding van muziek van de film ’Soldaat van Oranje’.

 

 

In de ogen van Sietze P. heeft hij een ‘nobele’ taak op zich genomen, hij ziet zichzelf dan ook als een ware klokkenluider. Op youtube doet hij zijn verhaal onder begeleiding van muziek van de film ’Soldaat van Oranje’.

P.  had zich gevestigd in Arnhem na uitgezonden te zijn geweest als lid van de Luchtmobiele Brigade. In Arnhem ging Sietze P. werken bij de daklozenopvang. Aldaar werd burgemeester Krikke mikpunt van Krikke’s waanideeën en obsessieve complottheorieën.

Volgens P. zou burgemeester Krikke zich hebben ingelaten met drugs- en mensenhandel. P. beweerde onder andere dat Krikke er baat bij zou hebben om junks verslaafd te houden. P.’s verwoede pogingen om deze ’misstanden’ aan de kaak te stellen, kregen telkens nul op rekest.

Na zijn tijd in Arnhemse tijd keerde P.  terug naar Twente. Hij werd toen aangenomen als docent Beveiliging aan het ROC. Ondertussen zette Sietze P. zijn fanatieke strijd tegen de vermeende corruptie in Arnhem gewoon voort.

P. viel uiteindelijk door de mand toen hij dreigbrieven ging sturen naar Rutte en Van Eerden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>