Samsom: VVD staart zich blind op begrotingsregels

PvdA-leider Diederik Samsom zei in een debat met VVD-fractieleider Stef Blok bij Knevel en Van den Brink dat de VVD en de andere partijen van het Lenteakkoord dit jaar een sprintje trekken naar een tekort van 3 procent, maar verder niets doen voor de langere termijn.

Blok verweerde zich door te stellen dat de PvdA al jaren belooft de overheidsfinanciën op orde te brengen maar daar in de praktijk niet in is geslaagd.

Samsom stelde tijdens het programma dat het Lenteakkoord slecht is voor de economie omdat er teveel maatregelen worden genomen die de burgers zullen treffen. Volgens Blok is het echter ‘altijd lastig uit te leggen aan socialisten dat je niet meer moet uitgeven dan je binnenkrijgt.’

In het programma van Knevel en Van den Brink zei de fractievoorzitter van de VVD verder dat hij verwacht op de nummer 3 van de kieslijst voor de Tweede Kamerverkiezingen te komen. De eerste twee posities zullen vermoedelijk worden ingenomen door Mark Rutte en Edith Schippers.

De VVD lijst wordt later vandaag bekend gemaakt.

Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Samsom: VVD staart zich blind op begrotingsregels

  1. Radu Botta

    succes voor jedereen. ik geloof nix meer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>