Job Cohen sluit bezuinigen niet uit

Job Cohen richtte zich gisteren tijdens het congres op het kabinet-Rutte, omdat hij een groot tegenstander is van de bezuinigingsdrift van het huidige kabinet.

Tegelijk geeft Job Cohen aan NU.nl aan dat hij wel erkende dat Nederland zich aan de Europese regels voor begrotingsdiscipline dient te houden. En sluit daarmee niet uit dat er toch moet worden bezuinigd. 

Het hangt volgens de partijleider van de PvdA af van de nieuwe cijfers van het  Centraal Planbureau (CPB) eind februari.

Nieuwe bezuinigingen lijken onontkoombaar, de manier waarop, daar zet Cohen zijn vraagtekens bij. ‘Het gaat om goede houdbare overheidsfinanciën, maar ook om groei. Als je dat niet doet gaat het alleen maar slechter.’

Volgens Job Cohen zijn er ‘drie dingen die je moet doen. Investeren, hervormen en bezuinigen. Daar loop ik niet voor weg’.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Job Cohen sluit bezuinigen niet uit

  1. Pingback: Oppositie springt in de bres voor de natuur | Politiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>