Mark Rutte wenst niet te reageren op tweets van Geert Wilders

‘Ik heb geen enkele aanleiding om te gaan reageren op een twitter, of een tweetje, hoe heet zo’n ding, van Geert Wilders. Ik vind het niet belangrijk genoeg’, dat zei de premier tijdens zijn wekelijkse persconferentie.

Rutte was gevraagd naar zijn reactie op de tweet van Wilders. De tweet ging over eurocommissaris Olli Rehn. Die had zojuist een gesprek gehad met Kamerleden van VVD, D66, PvdA en GroenLinks.

Daaruit bleek dat Rehn, die op aandringen van Nederland is aangesteld om eurolanden de maat te kunnen nemen wat betreft hun begroting, vindt dat Nederland zich hoe dan ook moet houden aan de Europese afspraak om het begrotingstekort onder de 3 procent te houden.

Wilders reageerden daarop even charmant als altijd met de volgende tweet:

De premier weigert mee te spelen aan het politieke spel van Wilders en de media. En reageerden ‘en daar moet ik nu commentaar op geven? Dat ga ik nu echt niet doen, dat is het me echt niet waard’.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mark Rutte wenst niet te reageren op tweets van Geert Wilders

  1. trui de Pum

    Wat n oppervlakkige journalistiek is dit,of ons het n hol kan interesseren,hoe de “bedgeheimen”tussen onze vieze premier en wilders zich verhoudt!Feit blijft dat de ene niet zonder de andere op dit moment 05-02-2012,kan!Feit blijft dat de leugen regeert en ja ook de “gekroonde”leugen regeert mee……

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Mark Rutte, Job Cohen en Emile Roemer op excursie | Politiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>