Kamerleden duidelijk: Rita Verdonk slechtste politicus

Rita Verdonk, het gezicht van de partij Trots op Nederland, is volgens alle Tweede Kamerleden de meest dramatische politicus op het Binnenhof. Dat is de conclusie van een enquête die de Universiteit Nijmegen en het weekblad Vrij Nederland uitgevoerd hebben. De diepte van het dal waarin Verdonk zich bevindt lijkt oneindig diep.

Nul zetels in de peilingen, geen geld, geen achterban, blijven zeuren over Sinterklaas en last hebben van grootheidswaan. Want wat zei Verdonk vorige week in het FD? ‘Er moet een zakenkabinet komen en ik zit daarin, als premier.’ TON wil dat er acht jaar lang zakelijk gehandeld wordt. Een kabinet met mensen die ‘met hun voeten in de blubber hebben gestaan.’ De vraag op Radio 1 is: aan wie denken we dan? ‘Nee, daar gaat het nu nog niet over. En die kent u ook niet.’ Wederom een slecht verhaal, en dus ook een nieuwe titel: slechtste politicus.

Alexander Pechtold, D66 fractievoorzitter, is het beste kamerlid. Minister van Justitie Hirsch Ballin (CDA) is volgens het parlement de beste minister, terwijl Eimert van Middelkoop van de ChristenUnie het zwakst scoort.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kamerleden duidelijk: Rita Verdonk slechtste politicus

  1. Tim

    oud nieuws en onzin, net alsof Rita Verdonk de allerslechtste is van alle 150 kamerleden daar. Ze doet niet alles perfect maar wel alles alleen en heeft niet zoals een SP een hele taartpunt

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>