Wilders: het is maffia!

Een gecombineerde update vandaag: enerzijds doen we de Twitterupdates, anderzijds  het proces van Geert Wilders. Hij staat voor het hekje vanwege ‘haatzaaien’, en vandaag mag hij zijn zegje doen. Dat begon vanochtend al goed:  hij beschuldigt de Raadsheer van het Gerechtshof (Ton Schalken), van ‘maffiapraktijken’.

Dat is nogal wat, om iemand van de rechterlijke macht op die manier te beschuldigen. Aanleiding voor die beschuldiging is het verhaal waarin arabist Hans Jansen kond van doet een ongeoorloofde benadering door Schalken. Jansen zou tijdens een eetfeestje zijn benaderd door Schalken en die heeft geprobeerd hem voor het proces te beïnvloeden. Niet handig, want het is deze Schalken geweest die de vervolging heeft doorgezet.

Inmiddels is bekend geworden dat Moszkowicz de rechtbank wil wraken. Hij kan zijn verhaal niet goed genoeg doen door de eventuele beïnvloeding van Hans Jansen. Het lijkt wel een soap. Uiteindelijk wordt Wilders toch  niet veroordeeld, heeft hij weken media-aandacht gehad (niets voor hoeven doen, gratis coverage van de NOS!) en hebben zijn ‘vijanden’ hun zwakke verweer ten toon kunnen spreiden in ruil voor 15 minutes of fame. Showproces.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Wilders: het is maffia!

 1. Karel

  Moet Witlers zeggen, met zijn kopstoten uitdelende en straat terroriserende PVV kamergenoten. Nog even en dan trekken ze bruine hemden aan.

  Ik ben niet blij met die rare moslim hater.
  Wat nou mafia praktijken, een dubbel paspoort mag niet mmar 100% pro Isreal jood zijn wel. Deze dwaas wordt vet betaald en ondersteunt door Israel. Mafia ?

    /   Reply  / 
 2. Verwend Prinsesje

  Weer een man die in de fout gaat en met een waarschuwende vinger naar het strafstoeltje wordt verwezen, waar hij na een poosje afwachtend neuspeuteren weer teruggeroepen wordt om na een ernstig toespraakje en een aai over de bol weer toegelaten te worden op zijn oude plek.
  Lees verder…
  Volg mij:
  http://verwendprinsesje.blogspot.com/

    /   Reply  / 
 3. bakker bik

  Ik stel dat het christendom een ontuchtige ideologie is en dat de Bijbel tot het formaat van een Donald Duck gereduceerd dient te worden. Dit vanwege het feit dat er een stel pedofiele priesters zijn (geweest). Daarnaast vind ik dat iemand met een indo- achtergrond geen waterstofperoxide in zijn haar mag doen en ook niet met een hongaarse vrouw trouwen, want zij heeft communistische ouders gehad. Ik maak hiermee enkel gebruik van mijn recht op vrije meningsuiting en mijn recht op kwetsen en beledigen.
  -
  LEVE DE DEMOCRATIE, want ik ben de baas en ik mag alleen mijn mond open doen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>