Geen zin in Kerst? Luister naar marathoninterviews

Voor de informatiejunkies die deze dagen niets te doen hebben

Voor veel mensen zijn de kerstdagen reden voor een feestelijk samenzijn met familie en vrienden. Lekker eten, en daarna misschien een gezelschapsspel doen, muziek luisteren of een leuke film kijken. Er zijn natuurlijk ook mensen die daar helemaal geen trek in hebben. Hoe kom je dan deze twee dagen door?

De VPRO heeft een website vol met prachtige marathoninterviews, eerder uitgezonden op de radio, die je misschien nog niet kent. Overigens ook leuk om te bookmarken voor later, als je nu wel plannen hebt voor het kerstfeest.

Gisteravond ging een nieuwe reeks van start met Alexander Pechtold. De komende dagen volgen onder meer Tomas Ross, Tinkebell en Coen Teulings. Maar de VPRO heeft daarnaast dus ook het gehele archief op internet gezet.

Diepe gesprekken met prominenten als Frans Timmermans, Saskia Stuiveling, Paul Schnabel, Lodewijk Asscher, Hedy d’Ancona, Bas Heijne, Ruud Lubbers, Maarten van Rossem, Jozias van Aartsen, Sonja Barend, Ahmed Aboutaleb, Pieter Winsemius, Maurice de Hond, Piet Hein Donner en Connie Palmen.

Check vpro.nl voor alle interviews

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>