‘Kleurrijke’ poster Roemer

Zakenblad Quote bindt de strijd aan met SP-voorman Emile Roemer. Zijn toenemende populariteit valt niet bij iedereen in goede aarde. Het blad van ondernemend Nederland maakt haar onvrede over de mogelijke ‘machtsgreep’ van Roemer met deze ludiek bedoelde poster kenbaar. Quote heeft deze anti-Roemer-raamposter toegevoegd aan het septembernummer.

‘Roemer wil flink de kettingzaag zetten in ondernemers en meerverdieners. Dat willen we door deze ludieke raamposter en het artikel laten zien,’ aldus Quote-hoofdredacteur Mirjam van den Broeke.

Op de site van Quote een al even strelende alternatieve stemwijzer.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Kleurrijke’ poster Roemer

  1. Frits Neijgh van Lier

    Schandelijk om op zo’n pervers niveau je opvattingen vorm te geven.

      /   Reply  / 
  2. joke

    Lang leve Roemer. Wie meer verdienen horen meer belasting te gaan betalen en niet rare taferelen dat de zwakkeren in de samenleving uitgebuit worden. Dus weg met die rare poster.
    Roemer probeert tenminste onrecht te voorkomen en ondernemers moet zich ook aan regels gaan houden. Want al die steekpenningen onderling klopt ook niets van.
    Maak een poster voor de PVV die probeert iedereen tegen elkaar op te zetten.Ik als puur hollandse vind dit niet normaal, zijn uitspraken zijn ronduit van uit de achterbuurt. zulk taalgebruik hoort niet in de nederlandse samenleving. Deze man speelt in op gevoelens van mensen maar de burgers zijn dom om andere de schuld te geven wat de regering niet goed heeft gedaan in het verleden.Er had eerder een stop moeten zijn geweest op migranten en ja we hebben wel verantwoordelijkheden naar migranten toe om zich te laten thuis voelen hier in in nederland.Die hier kwamen werken. En ja ze moeten zich ook aanpassen maar niet op die rare manieren die Dhr. Wilders wil. Als ze netjes werken en zich netjes gedragen is er niets aan de hand.En die zijn er zat in nederland daar moet eens de nadruk op gelegd worden.
    Ik denk dat ik ws voor het eerst op de SP ga stemmen goede standpunten jammer misschien voor mijn eigen partij waar ik altijd op stemde.

      /   Reply  / 
  3. Meindert

    Walgelijk die poster en inderdaad verhuis maar gauw naar Zwitserland heren We kunnen jullie missen als kiespijn. En die Zwitsers zitten echt op jullie te wachten (not)
    Het laat maar weer eens zien wie jullie zijn.
    Doe de Zwitsers de groeten

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>