Vanavond confrontatie ‘grote 4′ in RTL Premiersdebat

Vanavond staan de lijsttrekkers van de vier grootste partijen voor het eerst tegenover elkaar. Mark Rutte (VVD), Emile Roemer (SP), Diederik Samsom (PvdA) en Geert Wilders (PVV) debatteren onder leiding van Frits Wester in het ‘Premiersdebat’.

De selectie van de vier is gemaakt op basis van gemiddelde score in de peilingen. De krachtmeting tussen Roemer, Rutte, Samsom en Wilders begint om 20:30 uur op RTL 4, maar vanaf 20.00 uur wordt er al voorbeschouwd.

De vier lijsttrekkers spreken over thema’s als de toekomst van Europa, de betaalbaarheid van de gezondheidszorg, de Nederlandse economie en leiderschap.

Via de Thuistribune, een tool voor laptop, tablet en smartphone, kunnen kijkers hun goedkeuring of afkeuring kenbaar maken tijdens het debat. Na afloop van het debat bepaalt de Thuistribune wie de winnaar is.

Lees meer op rtlnieuws.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>