‘Huilen is voor Windesheim te laat’

Het personeel van de opleiding journalistiek heeft via een ‘emotionele bijeenkomst’ toelichting gehad over de problemen. Dit naar aanleiding van het kritische rapport over de opleiding.

De kwaliteit van de opleiding zou in het geding zij en accreditatie van de opleiding zou daarmee in gevaar komen. Het team van medewerkers zegt na de bijeenkomst de kritiek te aanvaarden en de volle verantwoordelijkheid te nemen.

Ondertussen zijn studenten en oudstudenten ook ingelicht over de situatie. Voor hen zijn de rapen goed gaar. Een commissie zal de examenwerkstukken van oud-studenten gaan onderzoeken. Daarnaast stelt Windesheim ook een externe commissie in. Deze gaat onderzoeken hoe de opleiding structureel en versneld tot verbeteringen kan komen.

Een diploma journalistiek van de Hogeschool Windesheim lijkt ondertussen in de beeldvorming niet veel meer waard. Het enige wat rest voor de oudstudenten is de frustratie van zich af te schrijven.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>