Je bent gewaarschuwd: Wilders heult met nazi’s

Holocaust ontkennen en oproepen tot verkrachting: de PVV in 2014

De PvdA heeft met een website de aanval geopend op PVV-voorman Geert Wilders. Op de site devriendenvanwilders.eu zijn haatzaaiende uitspraken verzameld van extreemrechtse politici waar Wilders in Europa mee samenwerkt.

Onder meer uitspraken van Front National kopstuk Jean-Marie Le Pen die de Holocaust een detail in de geschiedenis noemde, Filip Dewinter van het Vlaams Belang over Marokkanen en politici van de Deense Volkspartij over moslims.

PvdA-voorzitter Hans Spekman zegt dat de site is gelanceerd om te laten zien waar Geert Wilders mee bezig is. ‘We maken ons zorgen over deze Europese ontwikkeling waardoor bevolkingsgroepen tegen elkaar worden opgezet.’

De EU-partners van Wilders zijn net als hij extreemrechts, en hebben banden met neonazi’s. Het zijn partijen en politici die wijlen Pim Fortuyn altijd fel afkeurde. Fortuyn wilde op geen enkele wijze met hen geassocieerd wilde worden.

Voor Wilders is dat heel anders. Waar Fortuyn wilde samenwerken met de bestaande politieke partijen, heeft Wilders na een mislukt gedoogkabinet gekozen voor een totale vernietigingspolitiek. Hij lijkt alles wat Nederland sterk maakte kapot te willen maken, inclusief onze democratische rechtsstaat.

Wilders zelf weigert zich te verantwoorden voor zijn collaboraties. Hij doet in de pers steeds alsof hij alleen te maken heeft met de partijleiders en niet met andere politici van dergelijke partijen. Dat slaat natuurlijk nergens op.

• Le Pen in Nederland? Fortuyn draait zich om in zijn graf

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Je bent gewaarschuwd: Wilders heult met nazi’s

  1. Jules Vismale

    Ik heb meer het idee dat de PVDA met neo-communisten heult met het doordrammende en waanzinnige plan om een soort westerse USSR te scheppen! Bovendien worden in Europa al meer dan genoeg bevolkingsgroepen tegen elkaar opgezet door armoede, verschillende culturen, talen, godsdiensten etc. dat al ver was voor de opkomst van Geert Wilders! Extreemlinkse bolsjewisten geven al helemaal niets meer om hun eigen blanke soort waar ze ooit uit voortkwamen!

      /   Reply  / 
  2. Hans

    Ik ben het ook niet eens met de opvattingen van Wilders, maar de PVV is de enige grote party die durft te zeggen dat we uit de EU moeten stappen. Ik zou zo graag willen dat we daar eens een eerlijke stemming over kregen in Nederland en niet dat we verplicht worden door de hoge Heren om hier mee door te gaan. Ik wet dat de meerderheid van de Nederlandse bevolking zich tegen een machtig Europa zou keren omdat het eenvoudigweg niet werkt. Democratie is in Nederland erg ver te zoeken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>