Zussen Geert Wilders stemmen GroenLinks

PVVTijdens het fractievoorzittersdebat na de uitslag van de Europese Verkiezingen zat Geert Wilders lekker in z’n vel en deelde behoorlijk uit. Cordon Sanitere van PvdA, SP, D66, ChristenUnie, klein beetje het CDA en GroenLinks. Femke Halsema vond het prima, maar wees er ook op dat de PVV absoluut nooit iets met GroenLinks te maken wil hebben. Want de kleine groene oppositiepartij heeft namelijk in het partijprogramma staan dat DE Nederlander niet bestaat….

En dat gaat er dus maar moeilijk in bij Wilders. Reden genoeg om alleen die partij uit te sluiten voor een eventuele samenwerking na de verkiezingen. Natuurlijk heeft het er niets mee te maken, maar een leuk gegeven is dat de zussen van de leider van de PVV op zijn grootste afschuw stemmen.

GroenLinks Kamerlid Mariko Peters wist dat te melden in een programma op Politiek24; Haagsche Nieuwe. Quote zit vanaf 27:02.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zussen Geert Wilders stemmen GroenLinks

  1. Pingback: Broer Geert Wilders haalt uit ’stem niet op mijn broertje c.q. PVV’ | Politiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>