Colofon

Over blog.nl
Blog.nl is sinds de start in juni 2005 uitgegroeid tot het grootste Nederlandse netwerk van kwaliteitsblogs. Vrijwel alle blogs worden geschreven door professionele journalisten met een passie voor hun thema.

In september 2013 zijn er ruim 90 themablogs, die 3,5 miljoen bezoekers per maand trekken. Hier staat het overzicht van alle huidige blogs.

Adverteren?
Wilt u adverteren op (één van) de themablogs? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer info klik hier of bel 020 4459931.

Over de redacteur
De schrijver van dit blog is Marcus Lucas. Hij schrijft ook voor nlpop.blog.nl. Doel bij blog.nl is om nieuwtjes op een persoonlijke manier te bespreken. Korte en lange berichten, nieuws, columns, video’s en beeldmateriaal.

Marcus heeft politiek.blog.nl begin november 2012 overgenomen, maar het blog bestaat al veel langer. De oudere berichten in het archief, waar soms ook naar verwezen wordt onder nieuwe berichten, zijn geschreven door zijn voorgangers.

Persberichten, lekken of andere feedback?
Mail de redacteur: [email protected]