Nieuwe speculaties Balkenende baas van Europa

balkenendeEigenlijk wordt er al jaren over gesproken. Jan Peter Balkenende ziet Nederland regeren als een oefenwedstrijd, waarna hij serieuze werkzaamheden gaat verrichten in Brussel. Europa aan de praat krijgen, zoals dat zo mooi heet. Twee weken geleden schreef het FD er een artikel over, wat direct door premier werd weggeworpen als ‘flauwekul’.

En nu is een Europese nieuwssite in de pen geklommen. ‘A leading Dutch source in Brussels told EurActiv that Balkenende “definitely wants the job”.’

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe speculaties Balkenende baas van Europa

  1. willem

    wat is het ook een viezerik.. ook gewoon niet antqwoorden he. Als verstandelijk kapabnel persoon Weet je dat je daarmee onrust en speculaties genereert. is dat dan zijn doel, stuur je op destabiolisatie of is diplomatiek zo ingewoven dat er niets concreets meer uit kan.
    treed nu maar eens af, de rest van nederland wacht ook op de val van dit kabinet.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Minister Hirsch Ballin nieuwe eurocommissaris justitie? | Politiek

  3. Pingback: Verdrag van Lissabon. Volgende halte: Praag | Politiek

  4. Pingback: Staatssecretaris Timmermans ‘Balkenende zeker niet naar Brussel’ | Politiek

  5. R.A. (Ron) KRAFT

    BRUSSEL!

    Kraft was enige tijd geleden op 7 januarie van dit jaar op de hoogte gesteld n.l. in Bibliotheq Soveye te Brussel door een Topman van KPN en een oud-Minister,door de vraagstelling:”mag premier Balkenende naar Brussel(van U)?
    Ongetwijfeld,natuurlijk en niet aarzelend zei Kraft;Och ,Balkenende heeft wat ervaring is gehard en m.a.w voor Nederland in Europa wellicht een uitkomst.
    Echter onder een paar voorwendsels en voorbehoud!

    De achterliggende gedachtegoed van Kraft is nl.,
    dat oud-Minister Rita Verdonk vrolijk de vaandel zou kunnen overnemen en dat zij de Nederlandse -en Europese wetten en regels in de samenhang zou kunnen bijschaven tot de normale proporties !!!

    Tja , de FD. blijkt ook zeer op de hoogte te zijn.
    Dan komt Timmermans nu pas met dit verhaal over een dubbele Agenda. Dan had ie dat wellicht eerder via zijn partijgenoten Kamerleden of Minister Bos,als ie dat al niet eerder gedaan heeft,beter kunnen voorlichten.
    Achter de feiten aanlopen is verlies in tijd,geld en een gebrek aan de juiste mentaliteit.
    Het zakenleven mag toch niet gehinderd,gestagneerd of geboycot worden?
    Kraft hoopt,dat ie in deze `t bij het verkeerde eind heeft.
    Trouwens openlijk en openbaarheid is en met nadruk zeer gewenst.
    Natuurlijk is een politieke lobby belangrijk en goed voor Nederland, maar dan mag,dat niet te veel ten koste gaan van onze populatie,nogsteeds de Mensheid. Of niet soms?
    Dan vindt Kraft,dat mevrouw Rita Verdonk mogelijkerwijs,ook als een goede kandidaat het voorzitterschap voor de Raad van Europa op zich zou kunnen nemen door te kandideren!
    Hah,ha,haaah ,Kraft zal het haar vragen,dan weet ie al op de voorhand dat het bij haar -Neen- is.Vooruitschuiven is een slechte raadgever. De politiek is niet voor “baantjesjagers”,maar is een “roeping”,zoals de verpleging en bijvoorbeeld het beroep van de medici,dat wel echter `t geval is.Laat dat wel duidelijk zijn!
    Natuurlijk gunnen we de beste Nederlandse politici,voor een Topfunctie het voorzitterschap in Brussel met of zonder Straatsburg!

      /   Reply  / 
  6. Pingback: EU -presidentschap kan Balkenende bijna niet meer ontgaan | Politiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>