Tweede Kamer Peiling 10-06-2012

De SP piekt deze week en krijgt er in de nieuwste peiling van Maurice van de Hond er maar liefst 3 zetels bij. De SP dreigde 2 weken geleden nog over hun top heen te zijn geraakt maar pakken met 32 zetels stevig door. 

De partij van Emile Roemer zou bij verkiezingen vandaag maar liefst 17 zetels extra erbij krijgen. Dat is meer dan een verdubbeling van de huidige zetelstand van 15.

De VVD haakt met moeite aan bij de SP en volgt op gepaste afstand met 26 zetels. Zij krijgen er in deze week 1 zetel bij.

De grote verliezers in de peiling van Maurice de Hond zijn het CDA en de PvdA. Beide middenpartijen verliezen 2 zetels. De PvdA komt daarmee op 19 zetels, dat zijn er maar liefst 11 minder dan bij de verkiezingen van 2010. Het CDA, of wat daar nog van over is, zakt terug naar 13 zetels. Daarmee spelen de grote partijen van weleer, in de peilingen voorlopig een bijrol.

De PVV, samen met de SP Europa-kritisch, is met 24 zetels voorlopig de derde partij.


Premierkeuze

De opmars van de SP laat zich vooralsnog niet doorklinken in een peiling naar de gewenste premier. Daarin gaat Mark Rutte (nog altijd) trots aan kop. 32% van de Nederlandse kiezer ziet de huidige premier als meest geschikte kandidaat om het land te leiden. Emile Roemer volgt met 22%. Alexander Pechtold wordt, ondanks dat zijn partij met 16 zetels een marginale rol speelt, ook nog gezien als een geschikte kandidaat. Hij wordt door 11% aangemerkt als een geschikte minister-president.

facebook share facebook share

136 Reacties // Reageer

136 thoughts on “Tweede Kamer Peiling 10-06-2012

  1. jdb

    SP + PvdA + GL + D66 = 73
    Waarom CU (doet en denkt links) met 6 zetels er niet bij? Maakt 79.
    Moet Samsom wel met respect omgaan met andermans denkbeelden.
    Want let op: die SP is een heel fatsoenlijke, weldenkede partij (geworden).

      /   Reply  / 
    1. hans peters

      peilingen van maurisch de hond en nipo lopen te ver uiteen,
      denk dat deze peilingen bewust niet kloppen …
      stemmingmakerij , van de 3 peilingbureaus zeggen er 2 dat de vvd
      op kop loopt alleen maurisch zegt sp dus???????

        /   Reply  / 
  2. a jorritsma

    Ik stem op de SP.Roemer is de enige die aan de mindere in onze samenleving denkt. Hij is de enige,die het hart op de juiste plaats heeft.Bij de andere partijen is dat wel anders.
    Ze geven vaak af op Roemer.De wereld zou er beter uitzien met meer goede leiders als hij.12 september zal het uitwijzen!!!!!

      /   Reply  / 
  3. jrv

    Ik ben het eens met a jorritsma ben zelfs al lid geworden van de sp om ze nog meer te steunen. en zal er ook zeker op stemmen.

      /   Reply  / 
  4. bert van emmerloot

    VVD+SP+D66 = 79 Liberaal met links sausje

      /   Reply  / 
  5. Peter Schielen

    Dit soort peilingen heeft betrouwbaarheidsgrenzen. Die zou De Hond erbij moeten geven. Stel dat de 95% betrouwbaarheidsgrens voor het verwachte zetelaantal van de VVD 4 is, dan is met 95% betrouwbaarheid het zetelaantal ergens tussen de 22 en 30. Dan is er dus helemaal geen trendmatig verschil met een vorige peiling, en hebben partijen als VVD, SP, PvdA en PVV geen significant verschillend zetelaantal. Vraag de Hond naar die onzekerheden, vraag of verschillen en trends significant zijn. Hij zal dan veel vaker moeten zeggen; geen verschil tussen partijen, geen verschil met vorige week.Dat maakt de discussie een stuk minder hijgerig (jammer van de nieuwswaarde) maar wel realistischer.

    Vr gr Peter

      /   Reply  / 
  6. jos van Veen

    Heel vreemd dat er een premierkandidaat wordt genoemd die geen barst voor de gemiidelde Nederlander heeft betekent.
    Integendeel..
    Hooguit voor zijn achterban die het nu wat dunnetjes door de broek gaat want de vrees dat we Mark de Babbelaar niet meer op die post zien is echt.
    Hij zowaar een sociaal hart zien voor zijn campagne..dus als je daar in geloven wilt..ga je gang.De windvaan draait wel…

    tja…en dan Pechtold…ach jee..hij gaat aan overwaardige denkbeelden lijden..tijd om af te slanken op 12 september zou ik zo zeggen.

    Jammer datde PvdA zo gretig was bij het ESM en de europudding…nu laat het zien dat het meer neo-liberalen zijn en salonsocialisten

      /   Reply  / 
  7. anne

    De SP opkomen voor de minderen geloof jij het? De SP is niet anders dan andere partijen die de macht ruiken! Ze beloven je eerst flink wat! Om aan voldoende kiezers te komen! Hebben ze die eenmaal dan doen ze meestal flink water in de wijn! Als ze ook in de regering komen! Ze zitten ook aan consecies vast en bezuinigingspakketten. Bovendien moet er nog een crisis ingelopen worden! Dus blijft er weinig over voor de minderen? Wat Rutte nu gedaan heeft en doet! Zal Roemer niet veel anders kunnen invullen!
    En aardige kundige mensen zijn het allemaal! Als je daarvoor alleen op Roemer wil gaan stemmen ben je verkeerd bezig! Liever geen SP in de regering!

      /   Reply  / 
    1. Jeigien

      Hebben wij ooit SP in de regering gehad? Laat hun het eens proberen de geluiden zijn hoopvol. Wij Nederlanders zijn door alle regerende partijen bedonderd. Zelfs de Gedoog PVV heeft zijn stemmers in de kou laten staan. Leer van anderen die fouten hebben gemaakt.
      Wat als SP+PVV het alleen kunnen na 13 September? Gaan dan alle ambtenaren/Trendvolgers/Zakkenvullers het land uit? Echt niet trek het boete kleed aan en laat NL oordelen. Hoop en Wil zijn waan ideeën

        /   Reply  / 
      1. Blogger 24

        SP en PVV zijn twee totaal verschillende partijen, dat ga je echt niet mee maken.

          /   Reply  / 
    2. josie

      beste.
      hier wil ik even op reageren.
      Wat is er mis met de sp of pvv.
      U stemt zeket cda,vvd of op een van de andere 3 partijen,die onze welverdiende belasting centen weg geven aan andere landen.
      Ben 56 jaar met een heel zwaar beroep,alles doet me nu al pijn en ik moet nog tot mijn 67st,zie me al met mijn rolator naar mijn werk,moet er eigelijk wel om lachen,we hebben klanten die zijn net zo oud als ik,en daar moet ik voor werken.
      Heb heel veel vertrouwen in de sp en pvv,het is de moeite waard om het is helemaal met een andere partij aan de macht.
      Julie weten allemaal de cda vvd en de rest van deze partij,dat zijn de zakkenvullers,die maken ons hartverdiende geld op,niet de sp.

        /   Reply  / 
  8. Sint1946

    Door wat voor DRAAIkonten worden wij eigenlijk geregeerd ????????
    Gauw even een Lente akkoord in elkaar prutsen, en later weer herroepen

    Hoezo geloofwaardig !!! wat een prutsers, Niet HerKiezen zulke Loosers.

      /   Reply  / 
    1. Jan

      Sint1946 heeft helemaal gelijk. Laten we daarom allemaal op de SP stemmen. Behalve Roemer hebben zij nog veel meer kundige en sociale kandidaten én een menselijk en realistisch verkiezingsprogramma. Bovendien zijn het beslist geen draaikonten!!!

        /   Reply  / 
      1. Petra

        Mijn stem gaat van harte naar de SP!

          /   Reply  / 
  9. Paul

    Je Buurman heeft een schuld van 1000 euro.Je geeft je Buurman 1000 euro en vervolgens weet je dat je Buurman je er geen cent van terug geeft,dan heb je zelf geen 1000 euro schuld maar 2000 euro schuld.En zo doet Haag dat ook.Die landen kunnen straks lekker zeggen:wij hebben geen schuld meer want Holland krijg toch geen cent terug.En over niet al te lange tijd roept Haag:het geld is op,nu zitten wij diep in de schuld,maar dat zitten veelal Dom denkende mensen toch al vaak.Maar ja,met belastingcenten is het mooi weer spelen.This ja toch niet hun eigen geld.

      /   Reply  / 
  10. Pingback: Dibi wil op ‘tien’ | Politiek

  11. Paul

    Rutten de huichelaar heeft het eindelijk door.Geen 12 maar 11 miljard bezuinigen.Hij zal wel bij zijn Moeder aan tafel hebben gezeten,alwaar Moeder had gezeg:zou je dat nou wel doen jongen,dat gaat je zetels kosten.

      /   Reply  / 
  12. anne

    Zeg Paul? Zou jij het allemaal beter kunnen doen? Of heb je daar de SP voor nodig? Om wat nieuws uit te proberen? Het klopt die is nog niet aan de beurt geweest! Om dan later met je eigen ogen bedrogen te worden! Een partij te steunen waarvan het embleem lijkt op de Turkse vlag! Een rooie tomaat met een witte ster erin! Zo gaat de hele nederlandse identiteit naar de bliksem! En Roemer zal eerst zijn eigen zak vullen! Daarna komen wij pas aan de beurt als er nog wat over blijft? Ga jij je hart maar ophalen aan Rood en of dubbel Rood?

      /   Reply  / 
    1. Paul

      anne,,ik wil mijn hart in de Toekomst gaan ophalen in mijn eigen nieuw te beginnen,,Blauw-Midden.Altijd dat woordje Partij er voor zetten wat al die mensen in Haag doen doet mij altijd denken aan de voormalige DDR,daar hadden ze het ook altijd over de Partij.

        /   Reply  / 
      1. Blogger 24

        Bedoel je de Volks PARTIJ voor Vrijheid en Democratie, de PARTIJ van de Arbeid, PARTIJ voor de Vrijheid, de Staatkundig Gereformeerde PARTIJ, PARTIJ voor de Dieren of de SP ?

          /   Reply  / 
        1. Paul

          Kan van alles en niets zijn Blogger 24.Zo werkt dat toch in de Politiek.

            /   Reply  / 
    2. Blogger 24

      Lijkt op de Turkse vlag ? Wat een flauwekul, Rutte lijkt op een bekende nazi en Wilders op een Italiaanse dictator….gewauwel.

        /   Reply  / 
  13. Kees

    Ja Anne je kunt schrijven wat je wild,misschien wel jaloers dat de SP de verkiezingen gaat winnen.
    Er zijn toch nog mensen in Nederland, zoals Paul die wat in de SP zien. Jammer voor de gene die op VVD, CDA, D66, Groen (rechts) en CU gaan stemmen ik zou ook bijna de PVV vergeten deze heeft er toch maar in grote lijnen voor gezorgd dat nu dat lente akkoord er is gekomen, ook al heeft hij te laat de stekker er uit getrokken.

      /   Reply  / 
  14. Heaven

    Ach maurice de hond heeft er wel vaker een zeteltje of 5 naast gezeten bij de pvv…

      /   Reply  / 
  15. Paul

    Mijne Dames en Heren en speciaal voor Anne en Kees.Als jullie mijn vorige schrijven goed hadden gelezen,dan kon je er op uit maken dat ik in mijn leven nog nooit heb gestemd.En ik heb ook nog nooit 1 partij genoemd alwaar ik op zou stemmen.En ja ,ik zou het heel anders en veel beter doen Anne,opdat ik meer emotioneel betrokken ben bij de armoede grens van de Nederlanders.Zou ik eerst alle Daklozen van straat halen.Maar ja,als deze partijen meer zien in honderden Miljarden aan Banken en Brussel en grijp grage Regeringen te geven.Dan heb ik een volkomen ander plan.

      /   Reply  / 
    1. Petra

      Beste Paul, Zou je alsjeblieft de SP willen stemmen – volgens mij ben je een betrokken mens en kom je op voor dezelfde mensen als de SP. Niet stemmen betekent dat de VVD misschien weer een meerderheid krijgt.

        /   Reply  / 
  16. anne

    Ja Paul! Dan eerst de voedselbanken oplossen? Want als je eerst de daklozen van straat afhaald! Dan komen die weer bij de voedselbanken terrecht! En die zijn al overbevolkt! Iets nieuws uitproberen klinkt niet gek? Brinkman gaat fuseren met Rita Verdonk! Trots op Nederland! En Brinkman zit ongeveer op de zelfde lijn als de PVV? Als dit aanslaat? Kunnen ze de PVV nog wel eens de wind uit de zeilen halen? Al geloof ik daar niet veel van?

      /   Reply  / 
  17. Petra

    Rutte vindt de forensentax terugdraaien omdat hij het een slechte maatregel vindt. In het vragenuurtje confronteerde Brinkman hem met het feit dat zowel de PVV als het CDA de VVD aanwezen als de bedenker van die belastingmaatregel! Rutte schutterde en loog zichtbaar!
    Maar niet vergeten dat ook de PVV, CDA en later D’66 hun handtekening onder deze maatregel hebben gezet!
    Voor iedereen beter om SP te stemmen!

      /   Reply  / 
  18. Paul

    Ik ga over niet al te lange tijd op mij zelf stemmen voor de tweede Kamer,,,Blauw-Midden.

      /   Reply  / 
  19. Paul

    Want Petra,let er maar op ,straks is er weer het zelfde gemodder in de Politiek.Ik heb een stelling en dat blijft mijn stelling.En die stelling die ik in mijn hoofd heb zitten zit er als een baksteen.En daar brengt niemand mij van af.Maar let eens op na de verkiezingen in September 2012,mocht SP en let maar op een coalitie met andere politieke.Ik weet precies weer wat er gaat gebeuren.Dan komt het euvel weer om de hoek kijken De FC WATER bij de WIJN doen Regering.Pietje wsst de handjes van klaasje en Markje lurkt weer een keertje aan Keesje Herman gaat slijmen met Clara,en als het weer mislukt is,kunnen de arbeiders weer naar de Stempelkast.Dat wat er nu aan de hand is,kunnen mensen straks 4 maal per jaar naar de stembus.was in Belgie al tot een normaal iets verweven,dus die liepen al ruim voor op ons

      /   Reply  / 
  20. Paul

    En wat doen ze dan de hele dag in Haag elkander proberen onder uit te halen voor hun eigen zetels.En alles duurder maken.Voor de rest doen ze geen kloten voor de Bok.En telefoontje gluren en kruiswoord puzzeltjes invullen.Ze willen elkaars gezeik helemaal niet aanhoren.Ze hebben maar 1 gedachte die Bokken,,hun maandloon hun maandloon.Die mensen in het Europarlement verdienen veel meer dan in Haag,en die mensen in Brussel zijn net allemaal Engeltjes.Daar hoor je nooit wat van van die Engeltjes.Die schuiven de hele dag Declaratie briefjes door de bus.Want die zijn heel gelukkig en heel stil.Want waar zitten de oplichters,juist daar waar ze niet moeten zitten.

      /   Reply  / 
  21. Paul

    ja zeg Markje,,woon werk verkeer afschaffen kwa geld,niet afschaffen,nou dan niet afschaffen,,verkiezingen komen er aan,na de verkiezingen afschaffen.Brussel Hollands geld van Hollandse mensen.DANK GULLIE WEL HOLLANDERS wij in Brussel kunnen dan des te meer Declareren voor woon werk verkeer,,Hollanders hartelijk dank.En nou zouden wij in Brussel ook nog graag een bijdrage van de Nederlanders willen hebben zeg maar in de vorm van Kist belasting,voor als we Dood gaan.Want we willen niet begraven worden in een ouwe Nederlandse Ottobak,staat een beetje raar voor onze dan op zijn tijd achter gebleven Familie leden.Hartelijk dank Hollanders

      /   Reply  / 
  22. Paul

    en dan zie ik mensen lopen in Haag,dat ik denk MIJN GOD HOE IS HET MOGELIJK.Die zijn dus aangenomen door anderen in de Tweede Kamer,,dus die anderen zijn ook lekker fris in hun hersenen

      /   Reply  / 
  23. Paul

    lassen wir Angela Merkel alvast met haar kont op het gebouw van het Europees Parlement zetten,,ze heb totaal nergens verstand van.Angela Merkel heeft een bloemkool onder haar schedel zitten.WE MOETEN MEER MACHT AAN BRUSSEL AFGEVEN zeg Angela.Alles wat ik lees van dat onmens domme taal schijtbak BLO brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mijn God,ik ga nooit meer een woordje lezen van hoe dat mens denkt.Hoe is het mogelijk dat het portret Minister-President van Duutslaand is geworden.Dat betekend dat de voorkeuze stemmers nog achterlijker zijn dan het Riool.GATZIE WAT DOM VOLK,BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

      /   Reply  / 
  24. Paul

    Angela Merkel,,we moeten meer macht afstaan aan Brussel.Dan ben je dus gekke Henkie in dit geval als je zoiets zeg.Dat is het zelfde als leden van het Europees Parlement zeggen tegen hun buren;ik wil meer macht aan u afgeven,hoeveel geld heb u nodig buurman?Weet je wat dat Pruttel Volk van Europees Parlement denkt,,,juist,,,,,,,die lachen zich de pleuris,dat oplichters volk.Dat Brusselse Declaratie oplichters maffia volk

      /   Reply  / 
  25. Paul

    Ik weet wel wat Angela denkt,,als we alle macht uit handen geven aan Brussel dan krijgen we nooit geen oorlog meer.Ach domme gans.Hier komt juist oorlog van.

      /   Reply  / 
  26. Paul

    Angela ,,,Holland Duitsland Frankreich Spanien Griesch,allen alle macht abgeben an Brussel.England und eustereich und der zweits toet nicht mit,A DAS JA SJADE,DAS IST JA NICHT ZU GLAUBEN.Engeland en zwitserland en oostenrijk Angela die zitten niet in de Euro,aber das konte ich doch nicht wisse.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      /   Reply  / 
  27. Paul

    tring tring tring,,zo speed nog im nacht,was zoll dass doch zein,,hallo Angela mit Paul,,hallo Paul mit Angela,,,zeg Angela,,,bloemkool gehaktbal flapdrol,,tjuus Angela.Ich glaube das den Paul mitteut in ein Hollandichen fernsehen mit der name Lingo,,,whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Angela

      /   Reply  / 
  28. Paul

    Mijne Dames en Heren allemaal in Nederland.Markje Rutten kan zogenaamd wel 50 jaar vooruit kijken wat hij natuurlijk nooit kan zelfs niet Markje weet niet eens van te voren wat zijn hersenen kunnen dromen.Maar Paultje weet het wel,,als dit zo doorgaat met dat Europarlementair oplichters in Brussel,dan duurt het nog geen 20 jaar meer dat Brussel zeg;GELD INLEVEREN EN DE BEK HOUDEN.Dat is dus de nieuwe Hitler geld tactiek.Europarlement is nu al de nieuwe Hitler,ook zij kunnen de werkloosheid niet oplossen.Zij willen alleen maar zichzelf verrijken.En al diegenen die alleen maar zichzelf willen verrijken daar komt altijd oorlog van.Dan komen de Armen weer in opstand.We zien het dagelijks op deze aarde om ons heen.En nooit is er geld,en als het weer oorlog is dan kunnen ze plots de vrachtwagens met geld niet aanslepen,voor vliegtuigen Bommen en ander wapentuig.Raar he in een mensenleven,als er oorlog is dan is er plots altijd geld in overvloed,dan draaien de gelddrukkerijen dag en nacht voor het wapentuig.En dat is precies zoals nu met de Banken.En de mensheid zelf ziet altijd alleen maar lucht in zijn Handpalm

      /   Reply  / 
  29. Paul

    Nederland Haag geeft ook nog heel veel geld aan de islam volkeren en die zelfde islam wil graag de macht over ons,wie wil niet graag macht over een mens die veel geld schenkt,hoe meer geld hoe beter.Maar het komt natuurlijk niet bij de islam volkeren terecht,het geld komt bij de islam maffia regering terecht en die kopen er dan weer wapens van voor de terroristen islam.En zo doet maffia klootzak leider Poetin uit Rusland dat ook.Gratis Helikopters voor Assad om de kindertjes verder uit te moorden,opdat maffia Poetin alleen maar belang heeft bij de olie.Voor de rest kan het beest Poetin het ook niets schelen

      /   Reply  / 
      1. Paul

        doeeensrustig,,bel even Assad,,dan zal hij jou ook vertellen,,doe eens rustig ja,,Doe normaal doeeeensrustig.,,,,Kijk doeeensrustig,als ik nu ga zeggen dat ik morgen de kinderen in mijn straat met een Pistool dwars door hun ogen ga schieten,dan staat heel Nederland op de achterste poten.En nu doet niemand iets tegen die schurken.Amerika ging wel gratis Irak binnen vallen enz enz landen,en nu is er plots geen oplossing meer.Nu hebben ze nog slechts tijd voor een bakje oploskoffie in het Witte Huis.MAAK ER MAAR HET ZWARTE HUIS VAN

          /   Reply  / 
      2. Paul

        doeeensrustig,,,dan zal jj wel altijd lekker achterover leunen in je schommelstoel.

          /   Reply  / 
      3. Paul

        doeeensrustig,,gebruik jj ook wel eens een andere naam,,dan wist ons Paultje het toch wel…doe dan maar rustig aan

          /   Reply  / 
      4. Paul

        doeeensrustig,,ik kreeg al 10 jaar geleden in mijn hersenen plots een naam door BLAUW-MIDDEN.En ik wist niet wat ik er mee aan moest.Maar na het nu blijkt is dit in de Toekomst de naam van mijn Politiek.Maar het is niet mijn Politiek,,HET IS JULLIE POLITIEK.

          /   Reply  / 
  30. anne

    Dat er een keer oorlog komt in europa! Als het mis loopt met de europese unie? Daar ben ik ook wel van overtuigd! Maar het kan nog wel zo,n 20 jaar duren? De Bijbel spreekt daar ook over! Volgens berekeningen omstreeks het jaar 2034? Maar door wie? Het Duitse rijk heeft in het verleden om te beginnen in 1914! Een grote oorlog veroorzaakt! Die later de eerste wereldoorlog werd genoemd! De volgende! De tweede wereldoorlog was het gevolg van WO1! Hitler en de zijnen waren toen bij de vredes ondertekeningen in de treinwagon in een bos bij Parijs! Zo gebelgd over de ontstanen situatie? Dat ze toen zeiden over 20 jaar komt de volgende oorlog! Die kwam toen 2 jaar later? In 1940! En nu leven we al weer vanaf 1945! Ongeveer 87 jaar in een zogenaamde gewapende vrede? Wachtend op een volgende oorlog?

      /   Reply  / 
    1. Paul

      anne,,fantastisch,je noemde het getal 87 jaar,,misschien moeten we wel in de Toekomst werken tot 87 jaar.werken in de Toekomst tot je er DOOD bij neer valt.Opdat al ons belastinggeld naar het buitenland verdwijnt,,this toch schandalig,,een van de kleinste landjes Holland wil altijd de grootste mond hebben in Europa,dan zal je er ook voor bloeden met geld.Het Geld krijg straks weer een ongeluk en dan wor het geld helemaal rood van het bloed

        /   Reply  / 
  31. anne

    ja oke! foutje 67 jaar! Wie zijn de aggressoren vandaag de dag? We kunnen wel een paar landen op noemen? Om te beginnen met het midden oosten: Iran, die bezig is kernwapens te ontwikkelen. Israel, de strijd om Israel? Dat nog steeds in oorlog verkeerd? Met landen rondom? Dan het verre oosten? Noord Korea, China en Afganistan? En omgeving? En nu de belangrijkste en dat zou je niet denken? De Verenigde Staten van Amerika en Groot Brittannie! Anglo-Amerika genoemd! Die het grootse grondgebied op aarde vertegenwoordigen. Die nu nog bezig zijn om de wereldvrede te handhaven? Al lukt ze dat ook niet overal? Onder invloed van de veiligheidsraad van de Verenigde Naties te NewYork! Dan heb je nog de Moslims en de Neo Nazis overal ter wereld! Een nieuwe Hitler zo als Paul dit noemde moet nog gezocht worden? Het zou mij niks verbazen als die al ergens is?

      /   Reply  / 
  32. Paul

    Als je mensen ziet liegen en zwetzen,dan gaan hun hersensignalen zich projecteren op hun gezicht,,en dat noemen mensen BOEKDELEN SPREKEN.En Rutten afgelopen avond op tv HEEEEEEEEEEEEEEEEEEL EEEEERRRRRGGGGG

      /   Reply  / 
  33. Paul

    Griekenland wil uit de euro stappen.Dan heb ik voor de nieuwe Regering een dubbele oplossing die heel simpel is,2 vliegen in een klap methode.Drachmen invoeren,en de euro in hun land niet vernietigen,maar snel omwisselen in Dollars.Als Nederlandse Regering dan die Euro s terug wil hebben moet Griekenland zeggen,,helaas wij hebben alle Euro s al stuk gemaakt.En dan zeg Markje,nou dan hebben we pech gehad,onze eigen schuld dikke bult.

      /   Reply  / 
  34. Paul

    Wat deze achterlijke kneuzen in Haag dus willen is,dat we in de Toekomst als we oud zijn bij onze kinderen intrekken.Welk kind van een ouder wil in Holland plots een inbreuk in je Huwelijk hebben in de trant van,Pa en Ma komen morgen bij ons inwonen.Wedden dat dan tegen die tijd weer nooit de ouders van de leden van Europarlement of de Nederlandse Regering hun ouders niet bij hun in huis komen wonen.Het is altijd het zelfde liedje met die schijtbakken in Haag en Europa.Ons regeltjes als Engeltjes opleggen,maar zelf alles aan hun laars lappen.Dan zal er in de Toekomst wel een soort van Europees Regerings bejaardentehuis zijn.Waar hun ouders vertoeven,van onze belastingcenten.En als je dan niet getrouwd bent en geen kinderen heb.Dan ben je in de zelfde zweren als ouders die niet door hun kinderen onderdak kunnen krijgen.Als ik een tenten fabriek was,dan zou ik nu alvast heel veel extra tenten maken voor de Toekomst.Dan wor Nederland over 50 jaar Nederland Tentenkampland

      /   Reply  / 
  35. Paul

    HET WOR TIJD DAT DE SMEERLAPPEN IN HAAG HUN BIEZEN PAKKEN

      /   Reply  / 
  36. Paul

    Het schooiers volk dat altijd op deze aarde Minister-President wil worden.Dat altijd overheersend wil zijn aan andere burgers.De geschiedenis heeft het altijd uitgewezen.Tot op de dag van vandaag.Laat ik nu alleen maar Poetin noemen,hij weet niet eens wie zijn ouders zijn,en hij denkt ook dat het kan dat zijn ouders al dood zijn.De man heeft ook nooit enige moeite gedaan om dat te achterhalen.Dat kun je ook alleen maar verwachten van dit soort verderfelijke mensen.

      /   Reply  / 
  37. Paul

    Er woont een oude vrouw in de bergen in een oud krotje die zeg dat zij de Moeder van Poetin is.Even DNA en het is opgelost.Maar al die uit de luiers geboren Presidenten krijgen vervolgens allemaal hoogmoedswaanzin.

      /   Reply  / 
    1. Mat

      Paul, neem nou maar eens eerst je antidepressiva in, in plaats van elk blog te verzieken met idiote opmerkingen die kant nog wal raken. En over grootheidswaanzin gesproken…lees je reactie 2012 om 11:14 maar terug.

        /   Reply  / 
  38. Paul

    Als je als het zo door gaat in dit land,dan kun je als bejaarde in 2040 beter van je laatste centen een vliegticket kopen,en op een onbewoond eiland alwaar de Zon recht in de lucht staat beter gaan leven van Vissen binnenhalen vanuit Zee,dan dat je dakloos onder een brug moet leven in Amsterdam.Niet vergeten in 2040 om dan ook een hengeltje mee te nemen.Dat wor dan toch wel je laatste hengeltje,van uit het aardse leven naar het Hemelse Leven.Gelukkig hebben we bij Jezus Christus geen hengeltje nodig,en mogen de bejaarden voor eeuwig op vacantie.

      /   Reply  / 
  39. Paul

    Dit stuk kloten varken interim boeven hebben het de hele dag alleen maar over Geld in Haag,net als die varkhazens in Brussel.LIEFDE KENNEN ZE NIET.iedereen die het niet met mij eens is klaag mij dan maar aan,,STOP MIJ DAN MAAR IN DE BAK,,,klaar

      /   Reply  / 
  40. Paul

    altijd trapt de mens in de stelling van de politiek die deugnieten zijn.andere woorden voor deugniet,,,,,Doerak,,en de rest Dames en Heren zal ik jullie besparen

      /   Reply  / 
  41. Paul

    Wedden,dat ik in dat zaaltje over niet al te lange tijd als Minister-President van Nederland mijn zegje zal doen.Ik zal dan ook alle mensen van dit blog meenemen in de Tweede Kamer,uitgezonderd die mensen die niet eerlijk zijn,ik wil alleen maar eerlijke mensen.En ik mag toch wel aannemen van af nu dat elk zichzelf respecterende mens van God weet wat eerlijkheid is.En als je het er niet mee eens bent ga dan maar intikken,,,,,,,,,,,,,,,Carry Me HOME Gloworm,,,,,,staat het niet op bladzijde 1 blader dan door naar bladzijde 2

      /   Reply  / 
    1. Mat

      Paul, neem nou maar eens eerst je antidepressiva in, in plaats van elk blog te verzieken met idiote opmerkingen die kant nog wal raken.

        /   Reply  / 
      1. Mat

        Dat je beter niets kunt verzieken komt kennelijk niet bij je op.

          /   Reply  / 
      2. Kees

        Mat helemaal gelijk.
        Paul raakt geen kant of wal. Hij heeft nog nooit gestemt dus wat maakt hij zich druk. Paul ga eerst eens stemmen en dan kan je ook mee praten. Maar kom dan ook eens met goede opmerkingen.

          /   Reply  / 
        1. Paul

          jullie zijn bijster intelligent,,elkander napraten als een papagaai,.kant nog wal kant nog wal.Ik zou zeggen,KOOP SAMEN EEN SCHIP.

            /   Reply  / 
          1. Mat

            Je kunt beter niet over een ander zijn intelligentie beginnen als je zelf niet in staat bent een zin foutloos te schrijven.

              /  
        2. Paul

          Ga eerst stemmen dan mag je ook mee praten.Dat is een goede opmerking van jou Kees.Niemand in de Tweede Kamer incluis Rutten hebben een Diploma Politiek.En dat soort mensen willen Nederlanders opleggen om Diploma s te moeten halen.En als ze uit de Politiek stappen kunnen ze zo aan de slag als voorzitter commissie van een of andere Bank.Nu is de volgende weer aan de beurt Femke Halsema.Dat soort kan allemaal zonder Diploma s het vriendjes bedrijfs leven in.Jouw stelling van eerst gaan stemmen en dan pas mogen mee praten slaat de plank volkomen mis.Dat zou inhouden dat je eerst zelf moet voetballen ,anders mag je niet mee praten over voetbal.Belachelijke stelling.

            /   Reply  / 
          1. Mat

            Ach Paul neemt het de politiek kwalijk dat hij zelf een loser is.

              /  
      3. Paul

        Voor jou typ ik het liefst zoveel fouten drat jj er green bral mer fran snabt

          /   Reply  / 
        1. Blogger 24

          Intelligentie heeft weinig met foutloos schrijven te doen Het zegt iets over iemands schrijfvaardigheden. Uiteindelijk gaat het om de boodschap.Begrijpend lezen is weer een ander verhaal….

            /   Reply  / 
          1. Blogger 24

            Ik ben het dan ook helemaal eens met Paul. “En dan komt Papa met Dochtertje later juichend thuis om Moeder de vrouw te vertellen dat ze op tv waren te zien. En dat zijn Dochtertje een handje heeft gekregen van Premier Rutten. Mijn God,waar gaat het over.”

            Het gaat niet over de inhoud maar beeldvorming en carriere maken, niet over een land regeren. Regeren is het uitoefenen van de politieke macht door het uitvaardigen van wetten en instellen van organisaties met een bepaalde opdracht.

            De meest essentiële organisaties zijn geprivatiseerd en de SP wil dat terug draaien. Het land regeren voor het welzijn van de burgers. Niet voor de banken en de multinationals. multinationals betalen weinig of geen belasting. De schatkist loopt jaarlijks 16-18 miljard mis, diezelfde SP is als enigste partij daarop tegen. McDonalds is een mooi voorbeeld van een multinational die in Holland bakken met geld binnen haalt, en daar maar een greintje belasting over betaald. Dan voel ik me als belasting betalende burger op zijn minst een beetje in de maling genomen.

              /  
  42. Koningin Beatrix

    Markje en Keesje geven alles weg,,,,,Markje voelt zich heel eenzaam ,en is bijna nooit thuis,want dan kijkt hij tegen de muren aan.En Keesje heeft dan in zijn hoofd om zijn vriend te willen Pijpen,en dat kan dan niet ,want dan zit zijn vriendje in het vliegtuig presentje te spelen

      /   Reply  / 
  43. Geld verdienen

    PVV staat op gelijke hoogte, verassend eigenlijk. Voor mij zal het waarschijnlijk de VVD worden.

      /   Reply  / 
  44. Paul

    Mat,jj hebt helemaal geen verstand van Politiek,jj kunt alleen maar ageren op het Persoonlijke op andere mensen.Kijk nou eens wat je schrijft.Gaat helemaal niet over Politiek.Gaat alleen maar over jouw eigen Bagger van Jalouzie.

      /   Reply  / 
  45. Kees

    Hee Paul !!!!!!!! Ben je je aan het vervelen als ik dat allemaal lees van jou opmerkingen naar Mat en anderen dan zou jij het wonder zijn in de politiek. Waarom sluit jij je niet aan bij D66 deze lullen ook alleen maar dom. Je schrijft maar wat je wilt maar iets fatsoenlijks zal het toch weer niet zijn.

      /   Reply  / 
  46. Hihihi

    Nou Paul één stem heb je, niet genoeg om Minister President van Nederland te worden…maar je bent goed op weg!

      /   Reply  / 
  47. Marcel

    Ik ga van VVD naar SP of Wilders want ik ben tegen meer geld afgeven om de welvaartsvernietigende Euro te redden en tegen het redden van rijke bankiers hun bonussen ten koste van de armen.

    Het gaat om de toekomst van Nederland en de Euro is voor ons een ramp, de grote meerderheid heeft relatief dan wel absoluut er op achteruit gegaan (een kleine kliek superrijken hebben disproportioneel geprofiteerd) en voor handel is de welvaartsvernietigende Euro niet nodig.

    SP of anders maar Wilders. Ook al hebben beide zo hun minpunten maar voor mij is het redden van ons pensioensysteem belangrijk en dus koste wat het kost voorkomen dat er enige fiscale unie in de EU komt.

      /   Reply  / 
    1. Mat

      Ga dan voor de SP, want er is geen enkele partij meer die met Wilders zal willen samenwerken, iets gaan bereiken zal de PVV niet meer lukken en daarin heb je meer kans bij de SP.

        /   Reply  / 
      1. Paul

        een ding is zeker,met jou wil niemand samen werken

          /   Reply  / 
    2. Anti ACTA

      de PVV en de SP zouden moeten kunnen samenwerken. Als je de peilingen bekijkt zou dat de wil van het volk kunnen zijn. Soms moet je het schijnbaar ondenkbare uitspreken om het te laten gebeuren

        /   Reply  / 
  48. Paul

    De armoede zal steeds verder oplopen.De energie prijzen zullen de Pan uitrijzen.Opdat de domme mens in de Politiek denkt dat het geleerd is.Laat Paultje maar lekker dom lullen.Want Paultje is de Domste jongen van dit kikkerlandje.Maar we zullen het over een x tal jaren wel zien dat ik gelijk krijg.Kunnen de armsten weer lekker op hout gaan stoken.Want dan wordt voor de arme mensen alles in Nederland onbetaalbaar.Opdat Brussel graag alle geld en regels wil hebben.Lang lebe der domkopf Angela.Angela,hoeveel vlakken heeft een voetbal?

      /   Reply  / 
    1. Angela

      32

        /   Reply  / 
      1. Paul

        32 Angela,verlies dat getal maar niet uit je hoofd.Dat getal zal nog ergens voor staan.

          /   Reply  / 
  49. Paul

    Geert heeft een nieuwe verkiezingsstunt.Niet meer zeuren over islams,maar nu gaat Geert voor het kwartje van Kok.

      /   Reply  / 
    1. Anti ACTA

      Heeft’ie gelijk in.
      Dan kunnen meteen de ambtenaren die het kwartje kontroleren wat produktiefs gaan doen

        /   Reply  / 
  50. anne

    Angela Merkel is de domste niet! Het is een handige tante! En ze was al gauw afgestudeerd! En dat de duitsers goed huishouden op het voetbalveld en de grieken met 4-2 hebben verslagen is ook een unicum! Wij Nederlanders krijgen het niet voor elkaar? Wij moeten nog teren op 1988? Aan wie dit ligt is nog de vraag? Misschien aan de voetbalgoden? Die duitsland wel goed gezind zijn? Daar zal ook wel een keer een eind aankomen?

    Kwartjes hebben we niet meer! En wie daarnaar terug verlangt is niet wijs! We kunnen niet meer buiten europa en de euro! Anders valt de boel in elkaar! En krijgen we nog meer crisis en duurdere prijzen en misschien nog oorlog ook in europa? Daarom kan je beter maar niet op de SP stemmen! Want die is tegen europa!

      /   Reply  / 
    1. Kees

      En Anne al bang dat de russen komen.
      Laat je toch niets wijs en bang maken.
      Ik heb nog eens goed naar gekeken wat de euro ons heft gebracht.
      Tot nu toe is de gulden gewoon ingewisseld voor de euro. Geloof het of niet maar ga maar eens goed kijken in alle winkels.
      En Europa dat brengt ons nog veel meer ellende mee naar ons land.
      Wil jij dat zij daar in Brussel het voor het zeggen krijgen. Nou als dat zo is dan ben je toch de weg kwijt in Nederland.
      Ik laat me in ieder geval niets maar ook niets door Brussel zeggen.
      Nederland is waar ik woon en dat blijft ook zo. Ik ben tegen de bemoeienis van Brussel wat wij hier in ons land moeten doen.

        /   Reply  / 
    2. Paul

      anne,klopt precies,op naar 1 europa.sinds de invoering van de euro zijn de prijzen helemaal niet gestegen.This allemaal een fabeltje.Sterker nog,het is een Goochelaars fabeltje.En dan maken we Marijke Helwegen tot President van Europa.Lijkt mij een heel goed idee.

        /   Reply  / 
  51. Paul

    Coup plegen.Uit de Euro.Tabee oplichters van Europarlement.Verkapt belastingkantoor.Zoals Yoep v Hek zou zeggen,omver met die hoerentroep.

      /   Reply  / 
  52. Paul

    Waar je ook ter wereld kijkt in de Politiek.Ze zitten er gewoon voor zichzelf.Eens in de zoveel tijd gaan ze heel lief doen,en dat is altijd dat er verkiezingen zitten aan te komen.En daarna bulderen ze weer voort op hun oude manier van doen.Karakter verander je niet.Je kunt wel door de mens heen kijken .Dwars door hun twee gezichten,alwaar Politici mochten denken dat de mens het niet zal zien.Hun eigen achterban wordt zo beleugend dat hun eigen achterban er ook nog eens voor gaat klappen.Dit bewijst afgelopen zaterdag dat Rutten zijn achterban toesprak.Die mensen zitten dan ook nog in zijn gezichts blik.En toch zien zij niet dat Rutten zijn gezicht een leugen uitstraalt.Ook de VVD mensen worden bestolen van hun eigen belastingcenten die worden doorgesluisd naar Europarlement,Banken,andere landen.En dan komt Papa met Dochtertje later juichend thuis om Moeder de vrouw te vertellen dat ze op tv waren te zien en dat zijn Dochtertje een handje heeft gekregen van Rutten.Mijn God,waar gaat het over.

      /   Reply  / 
  53. Paul

    Daar zat het hele kinderspel vandaag in Brussel,,,Hermantje,,wil iedereen gaan zitten,zelfs dat lukte hem niet,maar wel 10 miljoen euro opstrijken.HOLLANDERS WAKKER WORDEN jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

      /   Reply  / 
    1. josie

      Paul.
      Helemaal mee eens 10 punten.
      We moesten allemaal hier in nederland het werk maar eens plat gooien,al is het maar voor 1,dag,hier in nederland is geen eenheid, jammer.
      Wat die schoppende agente betreft,het gaat hier om zinloos geweld,komt elke dag op de tv,en dat grof gezegt,wijf,krijgt hier bloemen voor ,te gek voor woorden,der uitschoppen zo eentje,ze moesten haar eens in der kruis trappen weet ze ook hoe dat voeld,deze man was dan wel dronken,maar heb je dan het recht om iemand zomaar te trappen.
      Leren ze dat op de politie school,nou ik heb een andere opvoeding gehad,deze agente hadden ze en week op moeten sluiten,kon ze nadenken wat ze deze man aangedaan heeft.
      Nogmaal zinloos geweld,geen woorden voor.

        /   Reply  / 
  54. Paul

    De agente die een weerloos dronken man in Rotterdam meerdere malen hard on zijn kruis schopte opdat zij een uniformpje aan had,voor haar is een hele bloemenwinkel leeg gekocht door het CDA.Lang leve het CDA.Tot aan de seconde dat onze God weer de aarde laat vergaan.Toen er een auto met inzittenden langs kwam en de agente nog een keer in zijn ballen wilde trappen,toen zij dat zag van uit haar ooghoek,dachten haar hersenen,,,laat ik dat maar niet doen.En haar collega wilde ook wel graag die man in zijn ballen trappen.Maar alles gaat weer onder de Pet.In het vervolg zijn we aanbeland in dit KLOTENLAND.Burger schopt medeburger in de kloten,,bloemetje.Jongen schiet op straat in wilde weg twintig mensen dood op straat in Nederland.Hij kwam onder de bloemen te zitten.GOD is het enige bloemetje met Jezus Christus en Moeder Maria,en zal jullie allemaal nog wel neppen.

      /   Reply  / 
  55. Paul

    Als ik in de Toekomst ,,,Minister-President van Nederland ben,,,dan gaat het heel anders.dat kan ik Nederland wel bij deze mededelen.

      /   Reply  / 
    1. Tonny Aukema

      Verder over Pechtold.
      De rollator, die na gebruik dus bij sterfgeval weer ingeleverd moet worden maakt de zorg niet zo duur, sprookje van Pechtold.Neen, dat zijn 45 managers , die ver boven de Balkenendenrom is 193000 per jaar verdienen en zich zo van de premiebetalers verrijken.
      Rutte heeft niets bereikt zegt Pechtold.Wat heeft hij dan bereikt, behalve afgeven op de SP en de PVV, partiijen, die veel meer zetels hebben en waarvan hijetet de kiezers en dat zijn er heel wat dom vindt.
      Pechtold krijgt zoveel terug van EuropaDe Nederlanders staan gerant voor 465 miljard.Ieder baby heeft een schuld van 30000euro tel.26 juni2012

        /   Reply  / 
  56. Paul

    Daag smeerpijpen van leugenaars Politie,,de vrouwelijke teef wilde nog een schop in zijn ballen uitdelen,toen die auto passeerde,dat zij besloot om het niet te doen.En daarbij wist de teef niet dat ze gefilmd zou worden.Maar de teef is gewoon weer in dienst.Maar als ik Minister-President ben,,,,,,,gaat het even heel anders.Begrepen teef agent.

      /   Reply  / 
  57. Paul

    Eerst wordt je geboren.Geen wat men mens noemt weet hoe dat kan.En als mensen als babys uit een box komen en een pakje aan mogen trekken,,,DAN GAAN ZE PLOTSELING ALLEMAAL ENORM RAAR AANDACHTIG DOEN.en als ze te aandachtig doen dan werken hun collega s alles wel weer onder de pet.

      /   Reply  / 
  58. Paul

    En de meeste vrouwen in nederlaand stemmen op een persoon,niet opdat vrouwen verstaand vaan poolitieek heebbeen,maar omdaaaat ze zeeeggen dat die man waaaar ze op steeemen heel mooooie eruit ziet.Domme vrliefdheid op waanzin achterlijkheid van de DOMHEID. ,,,,,nul komma nul gelul.

      /   Reply  / 
  59. Paul

    Wat een achterlijk wijf uit Duitsland das Angela.Ze heb door het Europarlement gelopen en ze was vol trots dat iedereen haar de hand wilde schudden.Nog al logica,dat die gattenlikkers van het verkapte belasting kantoor,,,,,hallo Angela.

      /   Reply  / 
  60. Paul

    Geen bom op dat achterlijk volk in geestelijke van Europarlement gooien is de doodssteek van Jezus Christus.

      /   Reply  / 
  61. Paul

    Ik had het nog nooit zo bekeken.Maar in termen van het denkende CDA ben ik er ook maar eens anders tegenaan gaan kijken.Dat die politie agente een bloemetje van het CDA kreeg voor haar bewezen diensten.Nou ben ik er ook achter.Vorige week is er weer een jongen op straat dood geslagen,en de mensen hebben daar bloemen neer gelegd.Vat je hem josie.

      /   Reply  / 
  62. Tonny Aukema

    Pechtold is niet aan het somberen Het Parool 23 juni 2012
    Met zo”n salarisen eden goede oudendag voorziening is het niet nodig om te somberen.
    Somberen is voor de afhankelijke van de voedselbank, de werkloze en de mensen getroffen door Pechtold en zijn Lenteakkoord kameraden, ontslagrecht, iededrogenblik kan je op straat gezet worden, geen beloofde hypotheekrente aftrekmee, dus huis verkopen met schuld, uitvinding scheefwonen.Mensen, die hun kinderen willen laten studeren worden gedupeerd, Eigen risicovderhoging in de zorg. Betalen om bij je werk te komen.

      /   Reply  / 
    1. Tonny Aukema

      e De euro was 1.30 waard tegenover de dollar nu nog maar 0.80 Wat ingekocht moet worden in landen met een andere munt moet daar veel voor betaald worden, daarom zijn olie en gas zo duur
      Europa is allang mislukt, maar de Euroleiders willen nog meer geld en hun leuilekkerleventje blijiven voortzetten. Dat betekent voor Nederland: Niets meer te vertellen in eigenland, steeds meer geld inleveren, dus nog meer bezuinigen, pensioenspaargeld naar de EU, voor ouderen naar de voedselbank, dan huis opeten en dan??
      Voor Europees leger soldaten leveren om hun levens te wagen voor de EU
      WILT U GEEN EU BEVEEL, WIJ NEDERLANDERS VOLGEN
      Stem dan op de partij, die tegen alle macht in Europa ia, de PVV

        /   Reply  / 
      1. Anti ACTA

        Volgens mij zit je fout met je wisselkoers. Met de rest zit je goed

          /   Reply  / 
  63. Paul

    Tonny,,,gas zit in Nederlandse bodem.En de Nederlandse roomboter gaar voor 13 euro cent naar Rusland.Nog steeds.

      /   Reply  / 
  64. Paul

    Ik heb van het woordje GAAT gemakshalve GAAR van gemaakt.Denk nu wel dat de Nederlandse mensen gaar gebakken zijn van die kinder politiek van gisteren

      /   Reply  / 
  65. Paul

    Raar is dat he op deze planeet.Ze gaan voor Biljarden de lucht in.Nederland geeft voor honderden Miljarden aan buitenlandse banken.En ze hebben altijd Biljarden om oorlog te voeren.,,,,,en dan sterven er elke dag kinderen van de honger.

      /   Reply  / 
    1. Blogger 24

      Dat is omdat de banken uitmaken wat er gebeurd en niet de politiek…..fijn he ?

        /   Reply  / 
  66. Paul

    Gisteren zag een Engelse Bank directeur van 55 miljoen gulden Bonus af.Hoeveel bonussen had hij voor die tijd al op zijn rekening gezet.Ze moeten al die bank mensen aan de muur zetten,,maar niet aan de klaagmuur van Israel.En alle mensen mogen dan in hun fantasie denken wat ze met die bank mensen moeten doen.De bank mensen van Spanje en Griekenland kunnen hun lachen ook niet meer inhouden,daar zwemmen ze niet meer in het water ,maar in Nederlandse Euro s.

      /   Reply  / 
  67. Paul

    Het is Crises.Als je,,,Megapark Cam 1,,,intikt,dan zie je dat het strand van El Arenal meer zwart van het volk is dan dat je zand ziet.

      /   Reply  / 
  68. Paul

    De Spaanse Regering lult ook al als een Kip zonder kop.De Spanjaarden gaan de straat op en worden beschoten door de Politie met rubberen kogels.Duurt niet lang meer dan vallen de echte kogels.Met dank aan Gerrit Euro.Dan krijgen ze daar al Miljarden gratis,en dan gaan ze de BTW verhogen de uitkeringen fors verlagen enz enz,ja als je zo DOM bent komt er nog meer Werkloosheid bij ,van de al 4Miljoen werklozen.En van steeds meer werklozen alwaar je na 2jaar geen cent meer krijgt in Spanje,kun je er donder opzeggen dat er oorlog van komt.De Euro brengt alleen maar ellende en oorlog.

      /   Reply  / 
  69. han

    Euro, economische crisis en politieke chaos worden door rechtse partijen gebruikt om angst te creëren en de zgn. dure sociale en maatschappelijke cohesie en sociale zekerheden af te breken en de markt nieuwe posities te geven zoals al gebeurd met nutsvoorzieningen, openbaar vervoer etc. Amerika is het voorbeeld en dan weten we hoe onze toekomst eruit ziet! Nog meer zeggenschap door “de markt” betekent nog meer graai cultuur en over de rug van de zwakkere en de belastingbetaler.En wij kiezers laten het afweten. 55+ betaalt en blijft de rekening betalen voor VUT/pré pensioen en kunnen er geen gebruik van maken. in minder dan 10 jaar de AOW-leeftijd omhoog, hypotheken etc. Nog meer voorbeelden. Wij hebben die mensen gekozen! Heeft u die onderwerpen in de programma’s gelezen? Voorheen demonstreerden we nog wel eens. Alleen een proteststem uitbrengen is niet meer onvoldoende!!! Kom uit de stoel.

      /   Reply  / 
  70. Paul

    Hoppa,,daar gaat het weer heen,220 Miljard gulden voor de noodlijdende zich zelf verschaffende Verrijkende oplichtersbende s Bonus klantjes wrijvende Maffia lachende Clowns.Die allemaal denken,,hoeveel rode neuzen heeft die de Jager op zijn neusje zitten..100 miljard euro,dat zijn een heel hoop centjes in Pesetas.Die Spaanse Regering en Griekse Regering lachen zich dood.Die denken ook,,wat is er mis met onze eigen geld drukkerij..DENK MAAR NIET DAT DIE BANKEN OOIT EEN CENT TERUG BETALEN.Dit is geen Economie stimuleren,de Banken gaan gewoon met hun reet op het geld zitten.Die Bank mensen horen in de Bajes te zitten.Want het zijn oplichters met Valsheid in Geschrifte.

      /   Reply  / 
  71. Paul

    Het hele leven slaat nergens op,,geboren worden uit Sperma en in een Wereld kijken met je ogen ,aangestuurd door Hersenen die niet de onze zijn.Van wie zijn onze Hersenen dan wel,,,,,nou kindertjes van de 1ste klas der lagere school,,,,,onze Hersenen zijn allemaal geschapen door ene Keesje Jantje de Jager en zijn Vriendje.

      /   Reply  / 
  72. Paul

    MAMA MAMA Keesje jantje de Jager heeft samen met zijn vriendje de Wereld geschapen,,,,,,,,aaaaaaah ga weg .

      /   Reply  / 
  73. Paul

    MAMA MAMA als je zo dik bent als Keesje,waar zit het verstand dan MAMA,,,,in de buik mijn kind.

      /   Reply  / 
  74. Tonny Aukema

    Zorgverschil met Spanje

    Gratis zorg is de kroon op de zorgvuldig opgebouwde Spaanse welvaartstaat Telegraaf 12 juli 2012. Natuurlijk zijn er meer staten waarde zorg gratis is.

    In Nederland gaat Rutte op de zorg bezuinigen(Lasten verwaren). Voor een bezoek aan de dokter moet betaald worden. De gepensioneerde (vergrijzing) betaalt nu bij zijn zorgverzekering 1875 euro extra voor onverzekerden. Dat bedrag wordt fors verhoogd. De oudere wordt weer goed gepakt. De zorgpremie weer fors omhoog
    Wij hadden een ziekenfonds, waar alles vergoed werd en iedereen naar draagkracht betaalde. Een wijkverpleegster verzorgde een hele wijk zonder managers.

    Hoogevorst VVD heeft dit veranderd. Zelf natuurlijk een riant salaris en dan zijn er 45 managers, die allemaal ver boven de balkenende normdus ver boven de 193000 euro per jaar verdienen. Zij hebben natuurlijk auto’s met chauffeur en een staf personeel, die het werk voor de zorg doen, dus artsen, verpleegsters enz. Deze mensen moedten zo weinig mogelijk verdienen.
    De managers hebben een grote papierkraam gemaakt, want hun werk moet belangrijk lijken.Minuten tabellen voor de werkduur enz.Mijn oog moest gedruppeld worden, daar heb ik 25 dames voor gehad.Een dame mocht 10 minuten bij mij binnen zijn Zij moest een boekwerk bij houden, handen ontsmetten, oog controleren en tussen het tweemaal druppelen 5 minuten wachten.

    Deze managerscultuur, in veel overheidsinstellingen kost de burger veel geld. Dit verandert niet, want de regeringsleiders van nu zijn de latere managersIk wil dit plaatsen

    Waarom kan dit niet geplaatst worden???

    Waarom kan dit niet als antwoord

      /   Reply  / 
  75. Hans Alal

    Mijn stem gaat naar SP.. Dat is 100% zeker!!!

      /   Reply  / 
  76. Anti ACTA

    Alle partijen die meer als 10% der stemmen krijgen horen in een regering te zitten die slechts op de grootste gemene deler bindende afspraken maken (“regeerakkoord”).

    Alle andere vraagstukken worden via referenda aan het volk voorgelegd.

    Zo wordt ieders stem gehoord en de toekomst van het land met z’n allen samen ontworpen.

    De belangrijkste partij wordt daarmee het volk en niet de politici. De politici moeten zich verplichten de uitkomsten van de referenda te respecteren.

    Simpel toch?

      /   Reply  / 
  77. Paul

    Rutten en de Jager leggen grote eieren op Palmbomen.

      /   Reply  / 
  78. Paul

    ik zal het jullie allemaal wel even vertellen wat het zijn in Haag,,van links tot aan rechts.Het zijn imbiciele stomme vaderlandse VARKENS

      /   Reply  / 
  79. Paul

    Johan Derksen zei afgelopen vrijdag avond op tv.Als de SP aan de macht komt dan moeten alle Ministers zoveel geld afdragen in de Partij Kas van de SP,,en toen zei Johan,,,het lijkt wel de tijd van de Gestapo…En Roemer kon bellen in hun programma,maar die dacht,wat moet ik hier opzeggen.En alle Wielrenners hebben ook nog nooit gestemd,opdat ze allemaal in koor roepen,,voor de verkiezingen zijn ze tegen elkander,en na de verkiezingen slijmen ze allemaal weer met elkaar in de Tweede Kamer.En na verloop van tijd gaat het weer mis en blijven de Judassen in de Hersenen over.KLAAR.

      /   Reply  / 
  80. Paul

    Maar ik heb het wel even uitgezocht,RTL is zelf ook een kleine Hitler.Met Bonussen.Hun Reclame is de duurder boodschappen consument.En en en,,,,,,,,,,paar dagen op Internet programma s laten staan en daarna kan men 1 euri betalen.Ja amahoela,waar gaat het naar toe in de Toekomst,bij elke bladzijde 1 euri betalen of of of.

      /   Reply  / 
  81. Paul

    we zitten gewoon in het internet Maffia gedrochte.Zowat bij elk filmpje verplichte Reclame kijken,dan wel na 5 seconden kunnen weg drukken.Ik wou gisteravond naar een filmpje kijken van 1 minuut,maar eerst 30 seconden Reclame.JA DAAG.En maar dik geld betalen aan de KPN.KPN,met hun Miljoenen aan gratis bedeelde BONUSSEN,,,ja doei mensen.IK BEN HEEL BOOS OVER HOE HET TEGENWOORDIG GAAT IN DE MAATSCHAPPIJ.

      /   Reply  / 
  82. Paul

    we kunnen nog het beste de SCHORUM PARTIJ oprichten in Nederland,dan zijn we in een keer KLAAR

      /   Reply  / 
  83. Paul

    al twintig jaar zijn de Nederlanders al aan het slapen.In de Politiek zeiden ze geen sexfilms meer op tv,maar ze neuken wel zelf lekker wanneer het hun Hersenen uit .En het liefst Neuken ze onze belasting centen.En de Nederlander slaapt maar door.En dan zijn er ook nog een hoop Nederlanders die zeggen,belasting geld voor Brussel is goed,op naar een Europa.IK ZOU ZEGGEN,1 EUROPA HEEFT NIETS MET GELD TE MAKEN.als we dan toch zogenaamd in 1 Europa leven als 1 gemeente,waarom moeten we dan nog 1 Paspoort hebben om van Nederland naar Belgie Luxemburg Frankrijk Spanje te willen reizen.Waarom moeten wij als Nederlanders verplicht op straat een I.D.Kaart bij ons hebben,,,dat was vroeger bij de Gestapo in de DDR ook zo.EEN EUROPA MIJN MOEDER IN DE HEMEL BEGINT NOG HEEL HARD TE LACHEN.

      /   Reply  / 
  84. Paul

    Dit had ik jullie nog nooit verteld he.Anderhalf jaar geleden stopte de Rabobank mijn betalingen opdat ik geen I.D.Kaart kon overleggen.Simpelweg omdat ik geen I.D.Kaart met vingerafdruk wil,ik ben tenslotte geen CRIMINEEL.Dus had de Rabobank de behoefte om mij maanden lang te jennen.Kon ik niet eens bij mijn eigen geld komen.In de tussentijd kreeg ik wel Deurwaarders aan mijn deur en rechtszaken.Dat allemaal door ons Vaderlandse Maffia gestel.Ten leste ben ik na maanden de Rabobank binnen gelopen en heb gezeg,,,morgen geen vrijgave van mijn geld DAN GAAT DE HELE BANK VANNACHT IN DE FIK.De andere dag werden mijn rekeningen weer over gemaakt,en was mijn geld vrij.Hoera,door Rabobank ben ik dus mooi 3000 euro genaaid.En een hoop LEVENS STRESS wijzer.This maar tot de mens er dood bij neer valt.

      /   Reply  / 
  85. Paul

    Deze Tering Troep in Haag,,,,,jaag de Rijke belasting betaler het land uit,en de Armen blijven over,,,,en daarna zeg Teletubie Regering,,,,schuld is het volk.En zo praat het Arbeiders volk in de Tweede Kamer.Sterker nog het is helemaal geen Arbeiders volk in Tweede Kamer,,,,,,,,het is de Kamer van Volks Domheid.

      /   Reply  / 
  86. Paul

    En alles hebben we de laatste tijd te danken aan het stelletje onbenullen oplichtende onmenselijke Haagse Tweede Kamer VARKENS KOPPEN.

      /   Reply  / 
  87. Paul

    kijk ik heb in de Toekomst gewoon mensen nodig die in mijn Nederland geloven.Geloven ze niet in mij,,,dan ga ik gewoon op een onbewoond eiland onder een Palmboom zitten.,Klaar

      /   Reply  / 
  88. Paul

    MIJN CONCLUSIE Uitschot van tweede kamer KANKERLIJDERS VAN EIGEN ZAKKEN VULLERS MAANDLOON van mijn belasting centen die de SP wil verhogen tot 65 procent.LAAT ZE MAAR DOOD VALLEN.

      /   Reply  / 
  89. Paul

    mijn eind conclaaf,,,,,,,,,,,,,,,,,idioten allemaal in de Tweede Kamer gekozen door idiote Nederlanders.KLAAR

      /   Reply  / 
  90. Paul

    Iedereen in Nederland weet dat ik Paul Hilgenberg in de Toekomst Minister-President ga worden.Ik wil er geen cent aan verdienen,,,,ik geef alles weg aan arme kindjes die sterven van de honger.VOOR DE REST HEB IK NIKS MEER TE ZEGGEN

      /   Reply  / 
    1. Mat

      Nou dan zul je nu wel eindelijk van dit Blog oprotten, maar de belofte om niets meer te zeggen heb je al binnen 6 minuten verbroken, komt niet erg geloofwaardig over als onze toekomstige Minister President…

        /   Reply  / 
  91. Paul

    als ik Minister-President van Nederland ben dan gaan de prijzen DRASTISCH omlaag,,,der terug gegeven Gulden van mij zelf

      /   Reply  / 
  92. Tonny Aukema

    Managers werk of monnikenwerk
    Sinds januari heb ik een nieuw gehoorapparaat, dat mij zeer goed bevalt. Ik kreeg bericht , dat ik vrijwillig vragen er over kon beantwoorden. Tot mijn verbazing kreeg ik een boekwerk met 73 vragen. Bij iedere vraag stonden 4 a 10 keuze antwoorden.
    Een vraag: Hield de audicien rekening met Uw slechthorendheid Invullen: Nooit, soms, meestal, altijd.
    Wat zou een audicien anders moeten doen?
    Vragen, waar mijn ouders geboren zijn en wat voor taal zij spreken
    Dit was een lachertje Vraag: Als U een ding zou kunnen veranderen aan deze audicien, wat zou dat dan zijn?
    Veerschillende instanties geen deze vragen bestuderen. Geen wonder dat de zorg steeds duurder wordt. Managers vdrdienen duizenden per jaar, zelf werken zij niet in de zorg zij organiseren het werk van de zorg.

      /   Reply  / 
  93. Tonny Aukema

    Vervolg van managers weerk of monnikenwerk
    Mensen kunnen de zorgpremie niet meer betalen. Eerst moeten de salarissen van 45 managers, die ver boven de balkenende norm is 193000 euro per jaar verdienen door de premiebetalers opgebracht worden. De managers besturen alleen maar. Het werk wordt door artsen, verpleegsters enz gedaan.
    Als de managers de premies nog gaan opdrijven door dergelijke boekwerken met vragen en door met versschillende instanties er over gaan vergaderen dan wordt de zorg helemaal onbetaalbaar.
    VROEGER WERKTE MEN ZONDER MANAGERS EN WERD BIJ HET ZIEKENFONDS ALLES VERGOED.EN BETAALDE IEDEREEN NAAR DRAAGKRACHT.
    DezE REGERING VERANDERT DE MANAGERS CULTUUR, INGESTELD DOOR DE VVD niet. De partijleden zijn de opvolgers

      /   Reply  / 
  94. anne

    Welke partijen zijn er voor verantwoordelijk dat er zoveel donkergekleurde allochtonen in Nederland zijn? Den Haag lijkt wel een zwarte stad? Waar ik me toch niet zo goed thuis voel! Als ik daar door fiets of wandeld! In andere delen van Nederland is dit veel minder? Het gevolg van open grenzen zeker? Ingesteld door de EU en de Verenigde Naties? Allemaal goed en wel! Maar ze strijken het geld en de banen nog op ook??? Omdat ze voorkeursbehandeling genieten! Boven ons blanke Nederlanders die meestal langdurig in de bijstand verdagen! Tot de AOW leeftijd? Ra Ra hoe kan dat allemaal???????

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>