‘Er is niks mis met de werkwijze van de PVV’

Volgens Machiel de Graaf, fractievoorzitter van de PVV in de Haagse gemeenteraad, is er niks mis met de werkwijze van de partij. Hij vindt het dan ook onterecht dat twee vertrokken collega’s kritiek uiten op de sfeer en de werkwijze binnen de PVV.

Volgens de Graaf is de PVV ‘juist een hele hartelijke club. Natuurlijk, in een fractievergadering gaat het wel eens hard tegen hard. Maar er is sprake van een gezonde samenwerking’.

De twee fractieleden die vorige week de benen namen, gaven al aan dat zij als een nieuwe fractie in de gemeenteraad, verder gaan. Het duo, Arnoud van Doorn en Marjolein van de Waal zullen in januari van start gaan. Over visie en speerpunten is nog niet veel bekend.

Van Doorn had fouten gemaakt in het beheer van het budget van de PVV fractie en werd daarop uit de fractie gezet. Van de Waal stapte zelf uit de PVV-fractie omdat zij het niet eens was met de werkwijze van de partij in de Haagse gemeenteraad.

Volgens de fractievoorzitter is het niet meer dan normaal dat er in zo’n ‘explosief groeiende partij als de PVV’ er altijd zwakke broeders uitstappen of mensen zich vergalopperen. Volgens de Graaf krijgt men bij de PVV juist ‘hartstikke veel kansen.’

Over de suggestie dat alle PVVers marionetten zouden zijn van partijleider Geert Wilders, kon Machiel de graaf kort zijn: dat zou absoluut niet het geval zijn.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Er is niks mis met de werkwijze van de PVV’

  1. Pingback: Oud Haagse PVV-raadsleden houden lippen op elkaar | Politiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>