Seksrel Wassenaarse politiek

Vrouwen je kunt beter

Het college van burgemeester en wethouders van Wassenaar gaat namens wethouder Henk de Greef aangifte doen tegen de rechtse oppositiepartijen wegens smaad.

Twee raadsleden van Wat Wassenaar Wil (WWW) en Democratische Liberalen Wassenaar (DLW) beweren dat de VVD wethouder zich ernstig heeft laten gaan tijdens een met drank overgoten nazit van een raadsvergadering.

De Greef zou zich tijdens de nazit, onder invloed van dran, ernstig hebben laten gaan in de richting van een vrouwelijk raadslid. Daarbij zou hij tegen een vrouwelijk raadslid hebben gezegd dat hij haar met de gordijnen dicht en de kleren uit wel een lesje zou leren.

‘Dit is een lasterlijke beschuldiging,’ aldus een persverklaring van de gemeente Wassenaar. Het college opent nu de tegenaanval, als de fracties hun vragen niet intrekken, wordt aangifte gedaan van smaad.

‘De hele lokale politiek hier is een grote poppenkast’, reageren verontwaardigde inwoners in de Telegraaf op de heuse seksrel die zich in het statige raadhuis De Pauw van het villadorp Wassenaar afspeelt.

Ondertussen blijft de wethouder de beschuldigingen ontkennen. ‘Ik heb dit absoluut nooit gezegd.’

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Seksrel Wassenaarse politiek

  1. jung post

    wat een belachelijk foto bij dit artikel!!!
    zet er een foto van de wethouder bij of desnoods van zijn reuzenpiemel…

      /   Reply  / 
    1. Jeroen Oog in Al

      Vind ik ook. Niet dat er een foto van een al dan niet enorme piemel bij zou moeten, wel dat het een rare foto is. Een verleidelijk poserend model in alleen maar bh bij een artikel over vermeende seksuele intimidatie getuigt van wansmaak.

        /   Reply  / 
  2. jan.bt

    ja.waar.heden.moeten.ver.zwegen.worden.van.boven.af.gezien.een.roten.plek.op.aarden.zij.de.zand.rat.nl.politiek.nl.heeft.weer.van.outs.ons.land.vernietigt.een.zeegen.zal.dezen.keer.niet.zijn.voor.hun.dijken.zijner.zeer.brosjes.nl.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: VVD’er Bas Eenhoorn zal seksrel onderzoeken | Politiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>