Voortbestaan pedofielenvereniging Martijn onzeker

De zeer omstreden pedofielenvereniging Martijn neemt definitief afscheid van Ad van den Berg. Daartoe heeft de algemene ledenraad van Martijn besloten. Ook treed de secretaris van het bestuur af. Beide hebben een strafblad voor een zedenmisdrijf.

Hoewel de verenging belangen behartigd voor pedofielen stellen zij tegen het misbruik van kinderen te zijn. De vereniging roept daarom op dat alle leden zich aan de wet houden. De nieuwe voorzitter van Pedofielenvereniging Martijn is ook bekend. Marthijn Uittenbogaard is daarvoor aangesteld, hij was eerder penningmeester van dezelfde club.

Het voortbestaan van de vereniging wordt inmiddels sterk bedreigd. De zeer omstreden Vereniging Martijn wordt door het Openbaar Ministerie (OM) aangeklaagd. Zij hebben een verzoek bij de rechtbank in Assen ingediend om de pedofielenorganisatie te verbieden.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Voortbestaan pedofielenvereniging Martijn onzeker

  1. Pingback: ‘Verenigingen moeten zwarte lijst bijhouden’ | Politiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>