Hans Wiegel breekt lans voor Maxime Verhagen

Hans Wiegel, voormalig politicus voor de VVD vindt Verhagen wel een toffe peer. Of om met zijn woorden te spreken ‘Verhagen is een kundig en dapper man’.

Om een einde te maken aan de interne verdeeldheid binnen de partij maakte de vicepremier van Nederland  bekend dat hij niet beschikbaar is als nieuwe leider van het CDA.

Slaakte Nederland nog een zucht van verlichting, volgens VVD-coryfee Hans Wiegel is dat niet helemaal terecht. Hij vond ‘Maxime Verhagen een uitstekend fractievoorzitter en minister van Buitenlandse Zaken’.

Machiavellistisch, rechts en sluw zijn een paar kenmerkende trefwoorden van Verhagen’s politieke tegenstanders en de pers.

Hans Wiegel stelt daar een paar positieve superlatieven tegenover, volgens hem is Verhagen een politiek dier, loyaal, doet zijn woord gestand, een kundige en dappere man.

Wiegel adviseert Verhagen om de komende tijd al zijn energie in te zetten om Nederland weer een invloedrijke positie in het Internationale speelveld terug te geven.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>