Publieke Omroep pikt bezuinigingen niet, op naar Malieveld

Daar waar Geert Wilders met zijn PVV-beweging op 21 september het Plein in Den Haag probeert vol te krijgen, trekken zijn vrienden van de publieke omroep – die hij het liefst zou afschaffen want wat is er nou beter voor onafhankelijke media dan volledige commercie? – in de herfst naar het zeker tien keer grotere Malieveld. Verschil moet er zijn.

Max-voorzitter en geheugentrainergoeroe Jan Slagter zei vrijdagavond in Knevel & Van den Brink dat de omroepen op 9 oktober actie zullen voeren tegen de voorgenomen extra bezuinigingen op de publieke omroep. Die leiden volgens Hilversum tot verschraling.

Aan de actie zullen zowel de landelijke als regionale omroepen deelnemen. Volgens Slagter zullen er op 9 oktober 100 bussen met demonstranten naar het Malieveld trekken.

VVD-Kamerlid Matthijs Huizing zei in juni dat de bezuinigingen niet ten koste zullen gaan van de programmering. ‘Geheel en al een besparing op organisatiekosten.’

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Publieke Omroep pikt bezuinigingen niet, op naar Malieveld

  1. Rolf

    Wat wil deze overheid nog toch iedere keer bezuinigen op de, omroepen dat is ook een zeer slechte zaak! Ze denken alleen, maar aan zich zelf en niet aan andere als ze zelf hun, broekzakken hebben gevuld is het wel goed denken ze dan! Ze zeuren te veel in Den Haag ze proberen overal maar geld weg, te halen als ze zelf maar niets hoeven in te leveren! Kijk ze hebben wel geld voor Griekenland maar niet voor ons eigen land! De werkenloosheid wordt steeds groter en wij zakken, steeds verder naar de afgrond! Weten ze wel waar ze mee bezig zijn dan? Nee schijnbaar niet, want sinds wij de euro hebben is alles twee keer zo duur, geworden en niet alleen voor de omroepen maar ook voor de, normale burger! Hoe zou het zijn als we geen radio of, televisie meer zouden hebben en als de mensen thuis komen, te zitten en wat mag dat dan wel niet kosten? En dan te, bedenken dat we ook nog langer moeten door werken zo maken die gene die na ons komen geen kans meer om te kunnen, werken want dan is het te laat! En hoe denken ze dan, nieuwe arbeidsplaatsen te scheppen dan? Ik ben nog steeds, van mening Nederland verdiend het wel beter en niet door, op alles maar te bezuinigen! En dan hebben ze nieuwe, gevecht vliegtuigen nodig wie gaat die dan betalen? Het is onzin alle bezuinigen moeten van tafel want dit is echt, niet normaal meer! Je vraagt er om dat er steeds meer, mensen thuis komen te zitten en dat kost de overheid nog, veel meer! Maar mocht Nederland ook in de problemen komen net als Griekenland wie helpt ons dan? En waar blijft het, geld dan wat Mark Rutte de burger heeft toe gezegd dan?
    Nee,ik heb hier geen woorden voor wat deze overheid aan, het doen is dit is een zeer slechte zaak alles moet van, tafel en denk na waar je aan begint! Dit kabinet maakt, iedereen kapot en dan hoor ik zeggen door de PvdA geld, moet rollen! Maar hoe zien ze dat als er toch bezuinigd, moet worden kan er niets rollen of wel soms! Kijk laat, dit kabinet zelf de broekriem maar aantrekken door zelf, meer in te leveren want zij verdienen meer dan wij als, burger! Zij komen makkelijk aan de bak als ze geen, minister meer zijn of ze komen op wachtgeld te staan en, dan hebben ze het nog niet slecht! We moeten een kabinet, hebben die een betere kijk op alles heeft en wat zich bij, de burger bezig houd maar niet op deze manier door alles, af te pakken anders heeft werken ook geen zin meer!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>