PVV-rel: Van Vliet wilde wegvluchten naar VVD

Volgens geruchten wil ook Graus de PVV verlaten… voor 50Plus

Dagen zonder schandalen en onvrede binnen de PVV van Geert Wilders worden almaar uitzonderlijker. Het is onderhand minstens eens per week raak. De nieuwste onthulling: PVV-Kamerlid Roland van Vliet wilde naar de VVD switchen.

NRC Handelsblad onthult dit op basis van Haagse bronnen. In een gesprek op 30 oktober informeerde Van Vliet bij VVD-fractieleider Halbe Zijlstra of er voor hem plaats zou zijn in de VVD-fractie. Zijlstra sloeg het verzoek van Van Vliet af.

Zijlstra en Van Vliet bevestigen dat zij met elkaar hebben gesproken, maar weigeren op de inhoud in te gaan. Van Vliet noemt de contacten met Zijlstra ‘vertrouwelijk’ en zou na de afwijzing besloten hebben in de PVV te blijven.

Volgens geruchten zou ook PVV-Kamerlid Dion Graus de fractie willen verlaten. Hij zou belangstelling hebben voor ouderenpartij 50Plus. Graus ontkent.

Afbeelding: screenshot Youtube/Pownews

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>