Er komt een Belg bij de koning…

Het heeft even geduurd maar onze Zuiderburen lijken eindelijk de smaak te pakken te hebben. De zes overgebleven partijen die tezamen een nieuwe regering moeten vormen in België hebben een akkoord bereikt over de begroting van 2012.

Wat eerder deze week voor de zoveelste keer pijnlijk leek mis te lopen, blijkt achteraf een listig een-tweetje tussen formateur Di-Rupo en de Belgische Koning te zijn geweest. Di Rupo heeft bij de zes partijen niet alleen de begroting van 2012 rond maar er is ook overeenstemming bereikt over een reeks sociaaleconomische maatregelen. Zal deze flauwe Belgenmop dan eindelijk een clou krijgen?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>