Ruzie bij CDA over afhaken Van Geel bij pelgrimstocht

Fractievoorzitter of niet, als je op het allerlaatste moment 250 Brabantse pelgrims afzegt, worden die ‘des duivels’. Een afvaardiging van het CDA in Brabant, die dus met 250 pelgrims op bedevaart is in Lourdes, neemt geen genoegen met de redenen die Pieter van Geel opgaf toen hij op het allerlaatste moment liet weten niet mee naar Frankrijk.

Vanwege familieomstandigheden kon ik helaas niet mee’, aldus Van Geel. Maar het hoofd van George Blom, oud-voorzitter van de organiserende CDA-afdeling Vught-Cromvoirt, is al rood aangelopen.  ‘Ik heb er alle begrip voor dat hij vanwege privéaangelegenheden niet aanwezig kan zijn, als het overigens waar is wat hij zegt, maar het gaat om de manier waarop. Bel dan even en zeg sorry, Maar hij liet zijn secretaresse bellen. Onfatsoenlijk.’ En dus eist Blom namens 250 pelgrims publieke excuses.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>