Wilders klaagt minister Van der Laan aan

VanderLaan_155381mDe kosten van de immigratie. Tijdens de zomer kwam op elke ministerie de vraag binnen ‘wat kost een allochtoon’. Afzender Fritsma en Wilders van de PVV. Minister van Integratie Van der Laan liet weten ‘je wilt bij zulke vragen weten wat het doel is’ en ‘we houden geen boekhouding bij van groepen in de samenleving.’ Hij weigerde de Kamervragen dus eigenlijk te beantwoorden. Kwam daar later wel half op terug, maar het is al te laat voor de PVV. Wilders wil de minister laten vervolgen voor het weigeren van antwoord geven. Iets met een wet uit 1855.

Geert Wilders zat vandaag bij Goedemorgen Nederland om te praten over zijn nieuwe site Wat Kost De Massa Immigratie. Daar valt te lezen..

“Nu het kabinet weigert om de vraag wat de massa-immigratie ons kost te beantwoorden start de PVV zelf een onderzoek. Heel Nederland is daarom welkom om mee te denken. Wat moeten we allemaal meetellen? Welke posten zijn we vergeten? Hoeveel kost de massa-immigratie ons? Heeft u suggesties of ideeën? Laat het ons weten!”

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Wilders klaagt minister Van der Laan aan

  1. Judith

    Lees de Telegraaf maar..daar komt Wilders met uitermate ijzersterke argumenten..

      /   Reply  / 
  2. Judith

    Pardon neemt u me niet kwalijk..maar het moet zijn het AD..Ijzersterke argumenten van onze Geert..Degene die het niet gelooft..of alsnog het geldverslindende migranten-questie zit te bagatelliseren die is oliedom…

      /   Reply  / 
  3. Guv

    Bonusje toch!

    Ik heb snel gekeken naar de reacties welke door u geleverd zijn. U schrijft alleen maar belastende teksten jegens de joden.

    Misschien is het een optie om inhoudelijk te reageren.

      /   Reply  / 
  4. Judith

    Door types als @bonusje gaan we weer terug naar de Jodenvervolging..Jammer dat zulke types als @bonusje bestaan..Hoor jij bij degene die Joden en Homo’s belagen in Amsterdam?

      /   Reply  / 
  5. partypoker

    Thank you for opening a wonderfully new sight..I wish you the best of luck with your new venture.

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Uitslag tweede poll: We want Wilders! | Politiek

  7. Wolter

    Als Wilders denkt dat hij nu makelijk net zo als in Den Haag Almere zichzelf buiten spel kan zetten. het is nu al zo dat hij mild vrijgeverig en standpunten zo weg geeft. heel goed hoe harde verkening formatie 2010 wordt aangepakt nu heeft hij eindelijk in de gaten dat die andere nodig heeft die die in het verleden als voetveeg voor als uit heeft gemaakt. dus goede aanpak en Wilders moet nu maar eens met de billen bloot een testkase mijn

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>