Bizarre BosBlog vandaag. Bos en Ploumen ‘Hamer heeft steun’

Wouter_BosHoe vaak hebben we het al meegemaakt.. Het bestuur van een voetbalclub die de volledige steun in de trainer uitspreekt. Want ja het gaat slecht, maar nee niemand gaat eruit. Meestal moet de coach een week later alsnog opstappen. Dan de politiek. Het gaat slecht met de PvdA. Kamerlid Samsom schreefde PvdA verkeert in een deplorabele staat‘. Indirect een vinger naar fractievoorzitter Hamer. En dan komt er vanochtend een BosBlog online, geschreven door de PvdA top. Boodschap? ‘We moeten het niet willen hebben over Mariette Hamer. Zij doet een hondsmoeilijke baan in heel zware tijden en verdient daarbij ons aller steun.’ Bizar.

Even het hele stukje van PvdA leider Bos en PvdA voorzitter Ploumen.

Voor deze ene keer geen BosBlog maar een BosPloumenBlog. Omdat we allebei vinden dat de partij, juist nu we het zwaar hebben, wel de juiste discussies moet voeren. Dus willen we het hebben over banen, over eerlijk delen, over Uruzgan, over goed onderwijs. En moeten we het niet willen hebben over Mariette Hamer. Zij doet een hondsmoeilijke baan in heel zware tijden en verdient daarbij ons aller steun. Die van ons heeft ze. En nu aan het werk allemaal!

Het lijkt dus wachten op wanneer Hamer zelf opstapt. Want ontslagen zal ze niet 1, 2, 3 worden, maar de druk neemt toe en de druk zal blijven toenemen. Mariette.. hup hup.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bizarre BosBlog vandaag. Bos en Ploumen ‘Hamer heeft steun’

  1. Quallekop

    Twitter voor een andere fractievoorzitter:

    RT: @Quallekop: BREKEND: PVDA-fractievoorzitter Mariëtte Hamer vrijwel zeker weg na kritiek http://ow.ly/tjCc RT Please

      /   Reply  / 
  2. besserwessie

    Een domme voorlees leugenaar inruilen voor een slimme snelgebekte leugenaar, zou het helpen?

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Dramatische week voor PvdA heeft resultaat, 13 zetels in peilingen | Politiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>