Balkenende definitief in problemen. Geen samenwerking meer.

balkenende perscoSamen werken, Samen leven. De naam van het beleidsprogramma van het kabinet Balkenende. Lekkere slogan waar alles draait om Samen. Tot irritatie aan toe staat het woord overal in de plannen van de coalitie. Samen.

De foto is duidelijk. Tijdens de wekelijkse persconferentie van de premier waren de vier woorden altijd aanwezig. Beleid uitdragen. Vrijdag was opeens alles anders. Nieuwe huisstyle, zonder visie. Balkenende wil niet meer Samen werken, en al helemaal niet meer Samen leven.

Vorige week vrijdag stond Jan Peter Balkenende opeens voor de rood wit blauwe strepen. Een donderblauw, bollend vlak onderaan, dan de Nederlandse vlag. Meer naar boven nog wat lichtblauw. Anders. Op welke manier de titel van dit kabinet is verdwenen, blijft een raadsel. Geen verklaring.

Logisch is het wel natuurlijk. CDA, PvdA en de ChristenUnie werken al een tijd niet meer Samen en van Samen leven is nooit echt spraken geweest. Prima keuze om deze verrotte tease uit beeld te houden. [Perco MP]

Balkenende nieuwe persco

balkenende crisis

[Roel Rozenburg. Prima foto. En sowieso Joep.]

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Balkenende definitief in problemen. Geen samenwerking meer.

  1. Anton

    Donderblauw vlak bollend?

      /   Reply  / 
  2. paco

    Waar was deze maneer bij het debacle van de DSB? Of is dat geen nationaal belang ? Volgens mij geeft Balkenende ons nu een lesje duiken.

      /   Reply  / 
  3. visit

    I like your website; I will share this with friends

      /   Reply  / 
  4. tips

    Wow! I didn’t know that site was that good!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>