Kabinet van Multicultiknuffelaars en Linkse actievoerders

Wilders: kabinet van multicultiknuffelaars en linkse activistenHet gruwelkabinet van Wilders, zoals hij dat ook al presenteerde in De Telegraaf, lichtte hij vandaag op een partijbijeenkomst mondeling toe. Een Paars Plus kabinet met GroenLinks wordt volgens de PVV voorman een kabinet van multicultiknuffelaars en linkse actievoerders.

Op het ritme van ‘Eye of the tiger’ en onder luid applaus kwam Wilders de zaal in. Op ludieke wijze benadrukte Wilders dat hij een paars plus kabinet verschrikkelijk vindt. Zo ziet hij in Marcouch de minister van Islamitische enclaves, in Dibi de minister van landbouw en wietteelt, in Arib waarnemend minister namens de Marrokaanse koning en in Cramer de minister van klimaathysterie.

 

Het zijn niet de meest vleiende woorden, maar enige creativiteit kan Wilders niet ontzegd worden.

facebook share facebook share

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Kabinet van Multicultiknuffelaars en Linkse actievoerders

  1. Karel

    Wilders is islam paranoide die alle perken te buiten gaat, alhoewel ikzelf al het “geloof” als onrust stokers zie. Ooit iets van paradijselijks gezien van moslims of christenen ? Nou echt niet.

      /   Reply  / 
  2. Karel

    Dus dat knuffelen doet men niet om het geloof maar voor verbroedering en discussies mogelijk te maken, extremisten mogen van mij levenslang in hun kerk of moskee doorbrengen en daar ook blijven!!

      /   Reply  / 
  3. Karel

    Wat wil Wilders eigenlijk echt ??? Een blank Nederland, ik zou gaan voor een Nederlandse enclave in Turkeye, Marokko, Suriname en Polen, waar we een uitkering kunnen krijgen en minimaal een half jaar op de kosten van deze landen kunnen integreren en werk kunnen zoeken, en ook kinderbijslag krijgen voor onze kids……Stom idee ?????? HET IS ANDERSOM ANDERS HEEL GEWOON !!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  4. Karel

    en toch stem ik geen pvv, omdat ze nog gekker zijn dan gek, schelden, kritiek maar geen idee wat dan wel, Wilders is no good.

      /   Reply  / 
  5. Karel

    Toch ben ik bang dat hij gaat kutte met Rutte, de rijken rijker, de baas de baas en de loonslaaf weer de loonslaaf, fijne gasten hoor, stem jij daarop ??

      /   Reply  / 
  6. Mat

    Rutte zal ook niet met de PVV gaan regeren. Rutte houd het nu nog zogenaamd open om te proberen stemmen van de PVV weg te halen, maar hij weet ook dat zo’n partij als de PVV binnen de kortste keren implodeert als ze na de verkiezingen democratisch gaan worden…
    Mocht de VVD er toch voor kiezen met de PVV te gaan regeren dan betekent dat politieke zelfmoord op korte termijn en hebben we weer nieuwe verkiezingen waaruit dan zeker een links kabinet uit voort zal komen.

      /   Reply  / 
  7. Menno

    Die kopvoddenboer uit Venlo is natuurlijk wel komisch…. en een beetje erg simpel. Hij krijgt het voor elkaar om van elk groter of kleiner probleem “de toenemende islamisering” de schuld te geven. Alleen de vraag, stinken wij daar in? Nee natuurlijk niet.
    Nu nog maar hopen dat we ook niet meegaan in de praatjes van de heer Rutte. We weten toch eingenlijk wel dat de crisis het gevolg is van met zijn allen jarenlang een tikkeltje boven onze stand leven, de banken voorop, of niet soms? In de kringen van de heer Rutte bijvoorbeeld wil het er maar niet in dat een ongebreidelde waardevermeerdering van het eigen huizenbezit zoals van de laatste jaren, waar helemaal geen enkele prestatie en produktie tegenover staan, economisch gezien op den duur helemaal niet kan.(in China lachen ze zich helemaal suf) Leuk hoor , die “reken je rijk” en “steek je kop in het zand” show van de zogenaamde “vrije markt” jongens. Ach, ze weten het zelf eigenlijk ook wel, alleen is het moeilijk toegeven, helemaal als je eigen portemonnaie ook nog in het geding is.
    Ja, ja. allemaal bezuinigen graag, die met de grootste beurs voorop !

      /   Reply  / 
  8. bedrijfsfeest

    Ja Karel dat vrees ik ook. Alhoewel ik laatst een interview met Rutte zag van 4 jaar geleden, waarin hij reageerde op Wilders en zijn ontwikkeling sinds zijn vertrek bij de VVD. Dit interview gaf mij goede hoop, omdat Rutte hierin zei dat hij Wilders echt gek vind.

      /   Reply  / 
  9. Fabiën

    Stem toch een keer wat anders dan die “eeuwen oude” partijen, partijen die het zover gebracht hebben zoals de situatie nu is.
    Ik stem PVV! dat brengt wellicht wat “nieuws” onder de horizon, wat meer balans.

      /   Reply  / 
  10. Fabiën

    mensen die zeggen dat wilders simpel is….pfff Oke laten we zeggen dat al die andere niet simpel zijn…Die zogenaamde niet simpele mensen hebben er dan wel een prutje van gemaakt.

      /   Reply  / 
  11. lela

    De PVV is de grootste partij in Almere en in Den Haag is Wilders zelf raadslid. Tot nu toe hebben ze niets van hun verkiezingsprogramma kunnen realiseren sterker nog ze hebben sommige punten in de praktijk zelfs bijgesteld! Ze lopen alleen maar te miepen en zielig te doen want ze zijn altijd slachtoffer maar ondertussen! In Nederland zijn duizenden allochtonen met een bedrijf die allemaal belasting betalen o.a ikzelf. Tonnen betaal ik per jaar aan de belastingdienst en dan ben ik nog een kleine ondernemer. Wat dacht u van al die ondernemers in de Beverwijkse Bazaar, shoarmazaken, restaurants, cafe’s, marktkooplieden etc, etc, die betalen gezamenlijk miljoenen aan belastingen p.j.
    Om maar te zwijgen over de consumeringen van de allochtonen.
    Achmed haalt wekelijks een doos appels bij de groenteboer terwijl Ingrid een bakje met 4 appeltjes haalt bij de Appie Hein.
    Achmed haalt wekelijks een zak van 25 kilo aardappels bij de aardappelboer en Ingrid wekelijks zoniet 2 wekelijks een zakje van 2 kilo bij Appie Hein. En zo zijn er meer voorbeelden. Jonge Moslima’s schijnen 5 miljoen uit te geven aan kleding per jaar daar is onderzoek naar gedaan. Het is een kwestie van logisch denken, de economie zal aan de grond liggen zonder de Allochtonen.
    En de andere landen zullen Nederland niet meer serieus nemen met iemand als Wilders aan de macht. Degenen die op hem stemmen nemen Nederland ook niet serieus en die zijn Nederland eigenlijk ook niet waard! Alles wat is opgebouwd na de 2e wereldoorlog door de Autochtonen en allochtonen word helaas met een vaart teniet gedaan, door graaiers, criminelen, en extremisten! Met als gevolg een lege staatspot een hoge criminaliteit en een lage solidariteit met als gevolg daar weer op dat de gewone man de dupe is tussen al deze ellende!!

      /   Reply  / 
    1. de schoolmeester

      Voor 200 % mee eens. Op dit moment worden er meer onderneminkjes opgestart door buitenlanders dan door die gezonde Hollanders met een VOC geest. Echt jongens van Johan de Wit, die allochtonen. (bron: CBS)

        /   Reply  / 
  12. de schoolmeester

    Om even in te gaan op de “toespraak” van Gekke Geertje. Welke serieuze politiek partij wil nu in zee gaan met zo iemand, die zulke onzin uitkraamt ?

      /   Reply  / 
    1. Ron de Weijze

      Het Nationalisme koos destijds de verkeerde richting, maar het Socialisme versterkte het duizendmaal. Er is geen reden meer om de verkeerde richting te kiezen nu wij onze eigen mening onafhankelijk kunnen toetsen en bevestiging zoeken. Dus alleen het Socialisme is nog een verschrikkelijk blok aan het been.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>