‘Stem op Cohen om Wilders uit te sluiten’

Stem op Cohen om Wilders uit te sluitenDat is de boodschap van de PvdA leider zelf. Tijdens een lijsttrekkersdebat zondagavond riep Cohen de kiezer op om op hem te stemmen, zodat de PVV van Wilders niet in het kabinet komt. De keuze is tussen een kabinet met Rutte als premier en Wilders als vice-premier of een kabinet met Cohen aan het roer, aldus Cohen.

“We hebben allemaal de zelfde rechten en plichten. Daarbinnen hebben we een enorme vrijheid, maar die is niet bij iedereen in goede handen,” doelde Cohen op Wilders. Door de kiezer deze keuze voor te leggen, richt Cohen zich op de zwevende kiezer. Hij hoopt hier waarschijnlijk mee dat kiezers tijdens de verkiezingen bang zijn voor een kabinet met Wilders.

Naast Wilders gaf hij Rutte ook nog een veeg uit de pan. Volgens Cohen pakt de VVD met haar maatregelen juist die mensen die “werkelijk niets aan de crisis konden doen.” Cohen zet hiermee de lijn door die hij enkele dagen heeft ingezet: de frontale aanval op rechts.

Cohen lijkt geleerd te hebben van de kritiek die hij tijdens de eerste weken van de campagne kreeg. Hij zou te soft en te ‘lief’ zijn in het debat. Cohen kiest nu voor harde woorden. De laatste peilingen lieten een stijging zien in het aantal virtuele zetels voor de PvdA. Het blijft afwachten of Cohen de aanval op tijd is begonnen.

facebook share facebook share

74 Reacties // Reageer

74 thoughts on “‘Stem op Cohen om Wilders uit te sluiten’

  1. vin

    cohen is een loser! Dat hij nu zelf angst moet gaan inboezemen voor een kabinet met wilders. Hij ( en bijna alle andere partijen )is juist degene die groepen tegen elkaar opzet n. Hebben we dan niks geleerd van 6 mei?

      /   Reply  / 
    1. Anna

      Waarschijnlijk is Wilders zeker niet de man op wie wij ons moeten focussen als het kwade licht. Immers met zijn coup ( van oorsprong heeft hij donker haar) komt hij er eerlijk over uit waar hij voor staat. Ook al komen zijn uitspraken niet overheen met de Nederlandse Wet, dan wel met iemand die in staat is om Nederland op een verstandige wijze te kunnen besturen als leider!
      Wilders is namelijk niet voor democratie, maar voor een dictatuur.
      Hij start om onjuiste reden met een minderheidsgroepering om aan de macht te komen.
      Iemand, die voor 1940 leefde startte ook zo, en het gevolg was de rassenhaat in 1940-1945, waarbij als eerste de Joden werden ingezet, en vervolgens ook andere minderheden de dupe werden van de snode plannen van deze leider.
      Dit kan toch niet iets zijn wat Nederland als oplossing voor de ellende in dit land wil? Ik neem aan, dat wij Nederlands toch wel iets geleerd hebben van de geschiedenis die achter ons ligt!
      De VVD, daar waar Wilders is uitgestapt is eerder een Wolf in Schaapskleren!
      Rutte beweert dat hij het goed voor heeft met de burgers van Nederland, echter Rutte heeft het alleen maar goed met hen die academisch niveau bezitten en veel geld op de rekening hebben staan.
      De burger, die keihard werkt, die een gezin heeft, of mensen met een handicap of ziekte, deze mensen die vaak door de ellende in dit land moet leven, die de zwakke onder onze bevolking zijn die worden de dupe van de plannen van Rutte. Mensen die van bijstand en voedselbank leven om te overleven in deze maatschappij ruilt Rutte liever in voor hooggeschoolde mensen uit het buitenland. Want, zo zegt Rutte in zijn campagne, als je bezuinigingen of andere maatregelen op de hooggeschoolde en hen die erg boven het mondiaal leven kort, dan blijven de academische geschoolde uit het buitenland weg. Dan stort de economie in.
      Maar de economie stort pas in op het moment dat wij niet willen investeren in de zwakke uit de maatschappij.
      Als wij niet ons inzetten als medemens voor de mensen die graag wel willen werken maar door beperkingen laag geschoold zijn.
      Als wij te hoge eisen stellen aan werk, wat ook door laag geschoolde mensen gedaan kan worden.
      Het is Rutte die mensen in een hokje zet, en vervolgens via mooie praatjes de ogen verblindt van het gewone Nederlandse volk.

      Op de Christelijke Partijen kun je ook onmogelijk stemmen.
      CDA stelt vanuit het geloof dat het gezin de hoeksteen van de samenleving is, maar keurt alles goed wat een gezin uit elkaar scheurt.
      Immers vreemdgaan en sexsitisitisch opmerkingen maken tijdens een tv-debat, waarbij er blijkbaar geen respect voor de vrouwelijke interviewer meer is,dat is het huidige CDA. Men keurde zelfs het beleid van Rouvoet in het vorige kabinet,onder de mom van vriendjespolitiek, maar heeft gemaakt dat het CDA nu als beeld achter laat, dat ze een partij is dat wel schreeuwt dat ze lief en christelijk zijn, maar de nadruk ligt vooral op lijk, want dat geloof centraal staat lijkt dus allemaal maar schijn te zijn bij het CDA.
      CU,met Rouvout als leider gaat ook niet wat worden. Deze man loopt letterlijk en figuurlijk voor zijn verantwoordelijkheden weg! Zo wacht ik al dik een jaar op antwoord van deze man naar aanleiding van een brief die ik schreef aan hem inzake jeugdzorg en het beleid van Rouvout.
      Rouvout heeft echter maar èèn beleid, en dat is het beleid van al je plannen, vragen, opmerkingen dan wel acties leg je in een diepe la van je bureau en vervolgens doe je de la op slot en kijk je er nooit meer na.

      Kortom, rede genoeg om toch op een man als Cohen te stemmen, want veel keus is er niet voor de gewone man hier in Nederland.
      Stemmen op Wilders, of de andere kleinere partijen haalt niet veel uit, daar deze partijen te klein zijn en niet in staat zijn bestuursrechtelijke gezien om Nederland rechtvaardig leiding en zorg te bieden.En dat te geven waar de gewone burger om vraagt en verdient!
      Cohen is hier beter in staat, met de plannen die hij heeft en aanbiedt, en heeft gezien zijn ervaringen met het multiculturele Amsterdam, meer mogelijkheden met zijn partij, dus hij verdient zeker een kans!!!

        /   Reply  / 
      1. Jan

        We hebben na de oorlog iedereen die iets ten nadele van de multiculturele samenleving zegt in de rechtsextremistische hoek geduwd maar wanneer je alle overdreven uitspraken wegdenkt, veroordeeld Wilders alleen het totalitaire regiem wat islam heet. en terecht! Ja, ik weet dat IK nu in de hoek van de islamofoben wordt gezet maar de problemen met moslims in europa zullen blijven omdat moslims vanwege hun geloof en cultuur altijd zullen blijven botsen met onze leefgewoonten! Wij geven hier moslims alle ruimte terwijl bijvoorbeeld in Marokko of Egypte geen plaats is voor andere religies, althans niet op dezelfde vrije wijze als hier. Andersdenkenden worden daar namelijk niet zo rechtvaardig behandeld als hier. Moslims zelf echter zijn verschrikkelijk gevoelig wanneer hun
        eigen ‘recht’ in het geding komt! Ook de gematigde moslims, voor zover je daarvan kunt spreken, hebben niet het lef om tegen de stroom op te zwemmen en ‘n tegengeluid te laten horen! Ze hoeven zich niet te verantwoorden voor de daden van anderen maar het lijkt vanuit de media soms wel alsof ze ONS met ‘n schuldgevoel op willen zadelen! De reden dat veel mensen moslims veroordelen ligt toch echt aan de moslims zelf en hun passieve “steun” aan de extremisten!
        De multiculturele samenleving opzich bestaat niet omdat alle culturen hier NAAST elkaar leven en niet MET elkaar! Er is misschien alleen sprake van ‘n zekere tolerantie maar dat is ‘n dun laagje. Geen buurtfeest kan dat veranderen! Nederland heeft zeker GEEN leider nodig als Cohen, die alles nuanceerd en te bang is om misstanden bij de naam te noemen, de boel bij elkaar wilt houden en daarbij al theedrinkend met imams keuvelt, dit terwijl Wilders altijd met ‘n kogelvrij vest rond moet lopen vanwege die o zo vredelievende religie!!! Ligt natuurlijk aan Wilders, niet aan de moslims met de gevoelige tenen?

          /   Reply  / 
      2. jabra

        BESTE ANNA JE SNAPT ER NIETS VAN, GEWOON OP WILDERS STEMMEN

          /   Reply  / 
      3. Ed

        ik heb nog nooit zoveel onzin in zo’n klein stukje tekst gezien, Anna.
        Nederland is een vrij land, toch ? Of vergis ik me ineens enorm.
        Doe je ogen open. Nederland is een land geworden, waar je je mond moet houden omdat je anders vermoord wordt of afgetuigd. Pim Fortuijn, Theo van Gogh ? Vergeten zeker. Wilders die al 6 jaar beveiliging nodig heeft ?
        Als er iemand bij ons op de sportschool op een nette manier tegen een stel Marokkanen zegt dat ze de door hun gebruikte spullen moeten opruimen, wordt die buiten opgewacht en afgetuigd. De politie doet niets. Stel je voor. Als mijn dochter ‘s avonds om 10 uur van der werk komt, wordt ze in de metro altijd, iedere dag, lastig gevallen door van die irritante allochtonen, die een vrouw zien als een gebruiksvoorwerp. Opmerkingen als : lekkere tietjes, wil je neuken, kun je ook pijpen, moet ze allemaal maar slikken.
        Handtastelijkheden zijn niet van de lucht. Wat zegt links : ach, we leven wel in 2010, je moet je aanpassen. NOOIT.
        Nederland veilig ? Laat me niet lachen.
        De enige die er wat van durft te zeggen is Wilders. De rest heeft al een broek vol stront bij de gedachte dat ze misschien bedreigd worden en altijd met een kogelvrij vest moeten lopen.
        Oh wat is Nederland toch een vrij land onder het regime van die Mohammed volgers.
        En toen werd je wakker.

          /   Reply  / 
        1. Geert

          100 % mee eens!

            /   Reply  / 
      4. nijntje

        Die Cohen wat een vreselijke oud wijf is hij zeg. roddelen en kwaad spreken over een ander,om zich zelf te verkopen,ba lukt hem toch niet.Een grote angsthaas
        is hij.Wilders ik blijf op je stemmen.

          /   Reply  / 
    2. Ed

      Als straks de financiele beerput van Wouter Bos bekend wordt, dan zullen de PvdA stemmers wel een paar keer achter hun oren krabben.
      De ABNAMRO kost miljarden, de DZB affaire is een stinkende zaak, en waarom krijgen mensen die hun geld bij Icesave hun geld hadden staan ineens een vergoeding ? Had Woutertje er soms zelf geld staan ? Vreemd toch als iemand zelf het risico om met zijn/haar geld te gokken op een vreemde bank. Waar kan ik terecht omdat mijn bedrijf geen moer meer waard is, omdat Polen hier voor € 12,50 komen werken en mijn personeel in kostprijs al 33 euro kost ?
      Haal maar binnen jongens al die goedkope arbeidskrachten. Met dank aan de linkse losers gaat het hele nederlandse bedrijfsleven naar de kloten. Ik heb nog 50 euro in de week over om 2 kinderen van te eten te geven.
      Volgens de PvdA moeten die “rijke”ondernemers eerst maar eens bloeien. Cohen, ga alstublieft naar huis, want u begrijpt er werkelijk geen moer van. Je kunt in Nederland beter een uitkering hebben dan voor jezelf werken. Mijn vader zei altijd al: kijk uit voor links, want dat zijn dieven. Hij heeft gelijk gehad. Bos zit lekker thuis te genieten van ons belastinggeld.

        /   Reply  / 
  2. Kevin van Pernis

    Dit is toch belachelijk?! Je wilt samen een beter Nederland maken en Wilders is gekozen door het Nederlandse volk. Op deze manier negeer je niet alleen al die Nederlanders, maar je zet ze ook nog eens weg als minderwaardigen.

      /   Reply  / 
    1. Mat

      Tja en dat gebeurd omdat Geert Wilders zelf een hele bevolkingsgroep die hier woont en werkt, die hier geboren zijn wegzet als minderwaardig en dat is belachelijk.

        /   Reply  / 
      1. Ed

        Beter het programma lezen van de PVV.
        Er wordt gezegd dat criminele en kansarme allochtonen wegmoeten.
        Mensen die een bijdrage aan de economie leveren mogen blijven. En zo hoort het ook.

          /   Reply  / 
        1. Mat

          Wat zegt een verbod op hoefdoekjes (ofde kopvoddentax) en op het bouwen van moskeeën dan?

            /   Reply  / 
    2. René

      Cohen zet geen mensen weg als minderwaardigen. Nee, dat is een favoriet woord van Wilders.

        /   Reply  / 
      1. Jan

        Ik heb Wilders nooit ‘t woord “minderwaardig” horen zeggen…
        Makkelijk hoor, demoniseren!

          /   Reply  / 
        1. Mat

          Als je spreekt over kopvoddentax voor Moslims die en hoofddoekje dragen, beschouw je hun als minderwaardig, als jij dit niet ziet ben je blind als een paard. En dat heeft niets met demoniseren van mijn kant te maken, maar dat is demoniseren door Geert Wilders van een hele bevolkingsgroep in Nederland.

            /   Reply  / 
          1. jacobus

            Heb je enig idee? waarom ze de hoofdoekjes dragen? Als ze getrouwd zijn en kinderen krijgen, moeten ze een hoofddoekje dragen, dat iedereen weet ze is getrouwd!!!! Ik ben een kind van de jaren zestig, en heb een hoop gedaan voor vrijheid!!! maar met deze cultuur lukt het nooit, samenleven gaat NIET, vrouwen mogen bijna niets, en ik weet het want ik heb er midden in gezeten.

              /  
          2. jabra

            en als jij op pvda groen links of d66 stemt ben jij zo blind als 2 paarden, geef mij maar wilders.
            ik heb 3 jaar geprobeerd om tussen moslims te wonen maar IK moest intergreren en niet de moslims ik ben als een speer verhuist

              /  
          3. Jan

            Dus moslims mogen zich overal aan storen en beledigd voelen en wij niet? Deze mensen zijn hier vaak geboren ja, des te vreemder dat deze mensen, zich nog steeds tegen ons afzetten! Hun ouders, of zelfs grootouders kregen de zelfde kansen als alle andere allochtonen zoals Surinamers Chinezen of Spanjaarden, Deze groepen hebben nog steeds gedeeltelijk hun eigen cultuur maar dringen zich nooit aan ons op! Er was ‘n tijd dat je op school geen nederlands vlaggetje op je jas mocht hebben, dit zou te provocerend zijn!?! De Marokkanen liepen zelf met ‘n enorme vlag op hun rug maar daar werd natuurlijk niets van gezegd! De kopvoddentax is ‘n ludieke reactie op dit soort positieve discriminatie! Ben jij ook zo wakker wanneer ‘n imam of ‘n gewone “gematigde” moslim, weer ‘ns iets discriminerends zegt over bijv. homo’s, vrouwen of ongelovigen? Of mogen zij zelf alles zeggen vanwege hun vrijheid van religie? Een paard is niet blind, vandaar dat zij in de drukte oogkleppen moeten dragen. Wanneer gaan jou kleppen af?

              /  
      2. Mat

        @ Jabra, blind en dyslectisch een vreemde combinatie, de uitdrukking luid ‘als een speer vertrokken’.

          /   Reply  / 
        1. Jan

          De uitdrukking “als ‘n speer” staat geheel op zichzelf en er kan van alles achter gezet worden. Bijv. Ik ga ALS ‘N SPEER op Wilders stemmen! Voordat je iedereen dyslectisch noemt, moet je eerst zelf alle komma’s en punten op de goede plaats zetten!

            /   Reply  / 
    3. Ed

      Helemaal mee eens Kevin. Zo zie je dat de PvdA zelf ook niet democratisch is. Dat zegt Cohen nu letterlijk.
      De PVV is veel groter dan in de peilingen. Mensen zullen misschien hun stem uitbrengen op de VVD om te voorkomen dat we in een linkse dictatuur terechtkomen met Cohen. Maar dan ben je er in ieder geval zeker van dat er minder thee gedronken zal gaan worden.
      Links drukt altijd dingen door met een grote mond, door andermans zaken kapot te maken, door te staken, door dwang, enz. enz. Met goede argumenten winnen ze nauwelijks iets.

        /   Reply  / 
  3. Finie

    Mijn stem heeft hij, de reactie van dhr Brinkman over teveel gekleurde mensen in de grote steden….blond en blauwe ogen..slik.
    PVV zegt nu zoveel, maar zal op de knieen liggen en smeken en alles uit handen geven als de mogen mee regeren…
    En Rutte nooit dat ik daar op stem, mooie kop en praatjes maar even tussen de regels doorlezen en het maakt Nederland niet sterker, een jaag beleid en tweedeling op elk gebied in de samenleving. Gaan ze wel regeren samen dan valt het zo uit elkaar, en mogen we weer stemmen, mocht dat gebeuren dan weet ik nu al wie de winaar zou zijn.

      /   Reply  / 
    1. Jan

      Je moet niet elke rascistische opmerking aan Wilders koppelen, dat is niet eerlijk.
      De tweedeling is niet door rechts in gang gezet maar die is er gewoon door ‘n verschil van cultuur. Die zal er wat de moslims betreft altijd blijven! Dit is niet rascistisch maar realistisch!

        /   Reply  / 
  4. Hans Wouters

    Nederland staat op de derde plaats qua hoogte belastingen. Stem op Cohen, en we weten zeker dat we eerste worden.

      /   Reply  / 
    1. Jaap

      De belastingen in Nederland lijken inderdaar hoog te zijn. Maar wanneer je alle belastingvoordelen er weer vanaf trekt kom je uit op een gemiddelde belasting van zon 38% (www.OECD.org). Wat toevallig ook het gemiddelde is van de OECD landen.
      Verder blijft iedereen maar zeuren over dat toptarief van 60%. De 60% wordt echter niet over het hele bedrag belast dat je hebt verdient, maar alleen over het bedrag dat je verdient boven de 150.000 euro. Hetzelfde geldt voor de andere schijven. Bijvoorbeeld: tot 25.000 euro betaal je 25%, tot 50.000 euro 30%. Wanneer je nu 30.000 verdient betaal je dus 25% over 25.000 en 30% over 5000. De totale belastingdruk is nu dus niet 30% maar eerder 26%.
      Wel is natuurlijk het toptarief van 60% niet nodig aangezien dat maar heel weinig extra in kas brengt!

        /   Reply  / 
  5. Hans Wouters

    460.000 banen bij de vvd, 100.000 bij de PvdA. Sociaal he? 360.000 mensen in een uitkering laten zitten.

      /   Reply  / 
    1. Peter Kooij

      VVD bedriegt de boel: 400.000 banen erbij? Jaja, pas in 2040 dat zeggen alle berekeningen. Op korte termijn bezuinigen ze bv 50.000 banen weg in de zorg. Je oma zal maar in een bejaardentehuis zitten…
      Ik ben ondernemer, maar ik weet dat het VVD-beleid slecht uitpakt voor alle MKBers. En de villasubsidie van huizen boven het half miljoen die de VVD wil handhaven? Zo’n beetje alle economen in binnen- en buitenland kunnen je vertellen dat dit lachwekkend en onmhoudbaar is. Financieel drijfzand.

        /   Reply  / 
      1. Ed

        Bij de zorg moeten men eerst eens in de eigen gelederen kijken.
        Mijn vrouw werkt er.Ze heeft 5 bazen, sorry: managers, boven haar die allemaal “druk bezig zijn” met niksdoen.
        Als die mensen gewoon weer gaan werken: mensen verzorgen, dan is het lek boven.
        Nu moet voor elk dingetje aan 3 mensen toestemming gevraagd worden.
        Managers kosten geld. Managers van managers willen nog meer. Daar moet, terecht, op bezuinigd worden. Niet zoveel bureaucratie, gewoon werken.

          /   Reply  / 
        1. Roy

          Was het maar zo simpel, je hebt duidelijk geen kaas van management gegeten. Ik zit bij de Gemeente en hier kan niet bezuinigd worden, jaar of je moet ambtenaren op straat zetten > ww > bijstand. En is dat wat je wilt.

            /   Reply  / 
          1. Jan

            Bij welke gemeente kan er niet bezuinigd worden? Management is echt wel nodig maar ik weet zeker dat jullie bij de gemeente elkaar lekker aan ‘t werk houden, gewoon alles doorschuiven naar de volgende ambtenaar!

              /  
  6. vin

    Mooi woord demoniseren! Rassenhaat ook trouwens!

      /   Reply  / 
    1. Jan

      moslims zijn geen ras, het gaat hier over verschillen in cultuur.
      ben jij er soms ook zo een die alles rascisme noemt, voordat hij ziet wat er echt loos is?

        /   Reply  / 
  7. jacobus

    Asjeblieft niet cohen, dat is allemaal slappe was, de man heeft amsterdam naar de knoppen geholpen, en de culturen gaan niet samen!!!! Vrouwen worden nog steeds onderdrukt door hun man of vader of broer, alles waar wij voor gevochten hebben VRIJHEID, DAT IS NIET AANWEZIG BIJ DE ISLAM, kijk in de wijken, gordijnen zijn altijd dicht, een zooitje in de tuinen van ze, ze leven hun eigen wereldje en draaien hun hoofd om! om maar niets te zien van de nederlander hoe wij leven! Met cohen wordt het nog erger en ook met groen links, Wij weten het! wonen in de stad en werken op stations, en als je in de grachtengordel van amsterdam woont!! weet je niks, zoals de rest het ook niet weet, wij hopen dat wilders heel veel stemmen krijgt, de onze wel.

      /   Reply  / 
    1. jabra

      BEN HET 100% MET JE EENS

        /   Reply  / 
  8. Hans Wouters

    Cohen wint landelijke verkiezing foutste man van Nederland. In de landelijke nipo verkiezing foutste man van het jaar heeft job cohen zoals verwacht de eerste plaats in de wacht gesleept. Gefeliciteerd JOb.

      /   Reply  / 
    1. jabra

      de thee fabriek draaid al op volle toeren besteld door cohen

        /   Reply  / 
      1. Mat

        @ Jabra, tja, als je blind en dyslectisch bent blijft er niet veel anders over dan domweg andere napraten, wat is er eigenlijk mis aan thee drinken?

          /   Reply  / 
  9. Slapdulla

    Beste jabra:
    1. Leuk die oneliner van je (not!)
    2. Kan je ook zelf met een reactie komen waarin je met argumenten aantoont waarom de PVV nou zo geweldig is? In plaats van te antwoorden op iemand anders reactie.
    3. De heer wilders kan zijn plannen niet doorvoeren mbt de internationale verdragen waaraan NL vastzit. Kom niet met: “gewoon opzeggen die handel” want dit is het eerste wat pvv’ers tegen mij roepen. Jezelf (NL) isoleren door deze verdragen op te zeggen is nou niet bepaald handig als je met zn allen in een crisis zit.
    4. Waarom roept de heer wilders van alles over de moslims maar gaat hij nooit (zoals een fatsoenlijke nederlander zou doen) met ze in gesprek? Een beetje flauw, maar wel slim!

    Beste jacobus:
    Alleerst wil ik je hartelijk danken dat je zoveel hebt gedaan voor onze vrijheid! Vraag me af wat dat allemaal geweest zou kunnen zijn maar dat laat ik in het midden.
    Dan:
    -Moslims dragen een trouwring om o.a. te laten zien dat ze getrouwd zijn en niet een hoofddoek!
    -ik heb mijn gordijnen altijd open (hou van zonlicht)
    -wie leeft af en toe niet in zn eigen wereldje? is dat verboden?
    -zooitje in de tuinen? waarom maak je er daar druk om? de heer wilders z’n haar is ook een zooitje ;)
    -cohen heeft a’dam naar de knoppen geholpen, hoe kom je daar nou bij? als je de cijfers had bestudeerd, had je dit niet gezegd!

    Ondanks dat ik niet eens ben met de heer wilders hoop ik dat hij premier wordt (wat onmogelijk is)! Dit omdat al die pvv’ers dan met eigen ogen kunnen zien hoe wilders onderuit gaat. Het is niet makkelijk om een land te besturen.

    Of is dit weer zo een gevalletje Hirsi Ali? Die zo van Nederland hield en alle problemen opnoemde maar oplossen, oh maar?!!Op de rug van de nederlander je carriere starten en dan verkassen naar een ander land.

    Ik zeg bedankt mevrouw Hirsi Ali en bedankt meneer Wilders met jullie bijdrage aan een leefbare maatschappij.

      /   Reply  / 
    1. Jan

      Hier kunnen we kort over zijn:
      Waarom is er islamitische landen vrijwel GEEN vrijheid van godsdienst, en moet het hier zo ver doorgevoerd worden?
      Koptische christenen worden in Egypte als ‘n hond behandeld!
      In Marokko mag geen bijbelles gegeven worden!
      Wat zijn wij Moslims in godsnaam verschuldigd?
      Waarom zijn moslims zo verschrikkelijk passief wanneer het over HUN misdaden, fouten en beledigingen gaat, terwijl ze in collectieve woede uitbarsten wanneer er ook maar iets ten nadele van hun gezegd wordt?
      Het lijkt erg op fascisme, alleen kijkt iedereen WEER de andere kant op!

        /   Reply  / 
      1. menno

        Nou Jan, die vrijheid van godsdienst wordt hier zo ver doorgevoerd om het goede voorbeeld te geven en omdat we nu een overwegend seculiere maatschappij hebben en de soep al lang niet meer zo heet gegeten wordt als vroeger. Ook hier konden ze er toen wel wat van als het om religieuze onverdraagzaamheid ging. Of wil ook jij eigenlijk geloofsdwang terwijl je dat tegelijk zegt te verfoeien als het om een aantal overwegend islamitische landen gaat? Oog om oog, tand om tand ? Geen haar beter dan je tegenstander? Zoiets?Van mij mag iedere religie bestreden worden met goede argumenten, graag zelfs, maar allerlei verboden, beledigingen en lullige pesterijen, die gaan echt het tegenovergestelde bewerkstelligen van wat je wilt bereiken. En met de simplistische etikettering van je vermeende tegenstanders met het woord fascisme lever je geen enkele positieve bijdrage aan een goede discussie.

          /   Reply  / 
        1. Jan

          Geloofsdwang? Alleen het geloof zelf dwingt, toch? Het mag best aan de Nederlandse moslims duidelijk gemaakt worden dat die vrijheden die ze hier hebben wat betreft geloof e.d. in hun land van herkomst niet zo vanzelfsprekend is. Misschien gaan ze dan minder op hun achterste benen staan wanneer ze zich verongelijkt voelen.
          De grootste fout die we maken is de islam te vergelijken met het huidige christendom, wat ‘n lange tijd nodig gehad heeft om te liberaliseren. We moeten dus honderd jaar wachten op ‘n liberale islam? Drie generaties geleden kwamen de eerste moslims naar Nederland en er zijn nog steeds vrijwel geen moslims die openlijk toegeven NIET te geloven! Die zullen er ongetwijfeld zijn maar ze krijgen enorme problemen wanneer ze ‘n afvallige blijken te zijn.
          Zelfs moslims met ‘n hoge opleiding staan achter de middeleeuwse dogma’s van de islam, Er wordt misbruik gemaakt van ons liberale geloofssysteem en hiermee geven wij het goede voorbeeld? Aan wie dan? Volgens mij is de soep nog nooit zo heet gegeten als nu!
          Het feit dat een tekeningetje over Mohammed de hele islamitische wereld op z’n kop zet, ook in westerse landen werden bedreigende leuzen gescandeerd, moet toch genoeg zijn om iedereen wakker te schudden?
          Oog om oog…. dit zijn de middeleeuwen!
          Ik heb ‘t woord “fascisme” trouwens niet verzonnen, links loopt hier ook al jaren mee te smijten!
          Ook het christendom, zij het tegenwoordig in mindere mate, heeft fascistische trekjes! Fascisme betekend toch dat EEN beweging, politiek of religieus, bepaald hoe er gedacht en geleefd moet worden? Voila!
          Misschien dat al die moslims die elkaar indoctrineren, meer baat hebben bij het openbreken van alle taboe’s in plaats van ze alleen maar te kietelen! Dat heeft tot nu toe alleen maar averrechts gewerkt.

            /   Reply  / 
    2. jabra

      beste slapdulla, ik heb 3 jaar in den haag tussen moslims gewoond,ikmoest intergreren,daar had ik niet zo’n zin in,zij waren de nieuwkomers TOG??? het waren 3 heel erge jaren ik moest mij namelijk aanpassen en niet de moslims,praten hielp niet ,ik niet begrijpen,vervuiling, overal kleedjes over banken waar bewoners op konden zitten dus dat was niet mogelijk,kinderen tot snachts 12 uur buiten spelen met volop geschreeuw,niet over te praten ,en ik moest toch smorgens om 5 uur op om te gaan werken, god zij dank kon ik na die 3 jaar verhuizen,SNAP JE HET AL???

        /   Reply  / 
  10. sam

    moslimse vrouwen onderdrukt moeten doen wat hun mannen zeggen
    dragen hoofdoek .
    ik weet niet wat iedereen zijn probleem is .
    maar ik hoor nooit iemand klagen of prostituees die onderdrukt zijn
    en mishandeld worden .
    nee want die mag een man aan zijn behoefte voldoen .
    maar als een vrouw kiest om moslim te zijn en de wetten van hjaar geloof op te volgen nee dan is ze onderdrukt
    ik ben een moslimse vrouw en verpleegkundige en ben getrouwt en draag ja daar komt ie een hoofdoek .
    en ja met die hoofdoek doe ik niemand kwaad want ik draag hem .
    en thuis ja heb ik de broek aan dus onderdrukking kom op zeg .
    ga wat verder kijken zou ik zeggen kom je er meer tegen.

      /   Reply  / 
    1. Jan

      Je wordt niet onderdrukt omdat je precies doet wat er als moslima van je verlangt wordt. Stel nu dat je bijv. openlijk zou zeggen dat je vannaf vandaag geen moslima meer zou zijn, wat zijn dan de consequenties?
      Je hebt thuis de broek aan, nou en, de vrouw van Mohammed was ook zelfstandig! Dat zegt niets over de algehele controlerende onderdrukkende moslim maatschappij!
      Niet dat je het zou willen maar stel dat je ineens denkt: Ik geloof niet meer in ‘n almachtige god, Dan zal je waarschijnlijk net als andere ex moslims of ex moslima’s verstoten worden door je eigen omgeving. Of als ‘n moslim meisje verliefd wordt op ‘n ongelovige of christen die zich niet laat bekeren, laat men haar begaan of krijgt ze grote problemen? is dat geen onderdrukking? Of ga jij mij vertellen dat de islam ineens WEL afvalligen en ongehoorzame dochters accepteerd? De hoofddoek is bijzaak, cultuur en traditie, niet eens per se islam. In sommige landen hebben christenen ook ‘n hoofddoek, het gaat om het geheel! Open je ogen!

        /   Reply  / 
  11. herman

    ach niet lullen maar morgen stemmen op Geert.

      /   Reply  / 
    1. Eefje

      Herman, wat jammer dat je een wereld wil die precies identiek is aan wat jij denkt en vindt. Lijkt me heel saai. Wil jij echt stemmen op een partij die het licht niet gunt in het oog van een ander? Die ongefundeerd met een kanon op een mug staat te schieten en die doet aan haatzaaierij? Die de zaken totaal uit zijn verband rukt en mensen daardoor nu al vals inlicht?
      Jij zelf wilt neem ik aan graag respect van andere mensen. ; is het dan zo moeilijk om ook respect naar anderen te tonen? Ik houd mijn hart vast voor een wereld die er zo uit zou gaan zien.
      Ik hoop op een portie gezond verstand voor de de verkiezingen van morgen.

        /   Reply  / 
      1. Jan

        Het kortzichtige van jullie linksslapende sukkelaars, is dat jullie alle Wilders stemmers onverstandige, domme, rascistische en fascistische tokkies vinden. Hun mening is zo dom in jullie pseudo intelectuele belevingswereld dat jullie door deze hooghartigheid niet eens doorhebben dat jullie zelf degene zijn die mensen dus in hokjes plaatst en ‘n etiket opplakt! Je kunt wel proberen om de schuld van de mislukte intergratie bij ons zelf te zoeken maar OVERAL in de wereld is het fascisme van de islam het grootste struikelblok voor ‘n goede intergratie! Blijven slijmen bij die jongens, ze vinden ons ooit heus wel aardig.

          /   Reply  / 
      2. piet

        ongefundeerd? lees dit maar ‘ns en lees meteen de typische reactie die erachter staat!

        Maroc.NL > Magazine > Stelling
        Marokkanen echt vaker verdacht

        Zoeken in forums
        Discussies tonen Berichten tonen
        Geavanceerd zoeken
        Search Blogs

        Geavanceerd zoeken
        Search Tags

        Geavanceerd zoeken

        Ga naar pagina…

        19 mei 2010, 20:00 Hoofdredactie
        Discussie waarderen Marokkanen echt vaker verdacht

        In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 9 juni heeft De Pers extra oog voor mooimakerij, halve waarheden, leugens en fabeltjes.

        Wat is de bewering?

        ‘Veertig procent van alle bijstandsuitkeringen gaat naar niet-westerse allochtonen. Marokkanen in Nederland zijn vijf keer vaker verdachte van een misdrijf dan autochtonen.’

        Wie zegt dat?

        PVV-leider Geert Wilders.

        Waar zei hij dat?

        In het nieuwste verkiezingsspotje van de Partij voor de Vrijheid, dat sinds 10 mei online is en op tv te zien is in de zendtijd voor politieke partijen.

        Wat is waar?

        D66-leider Alexander Pechtold roept het naar eigen zeggen al drie jaar: ‘Geert Wilders is een racist en extreem-rechts.’ In januari begon een proces tegen de PVV-leider, die verdacht wordt van groepsbelediging en het aanzetten tot haat en discriminatie. Volgens het Amsterdamse gerechtshof zijn er voldoende aanwijzingen dat Wilders zich schuldig heeft gemaakt aan strafbare feiten.

        Maar hoe zit het met de uitspraken van de PVV-voorman in het meest recente spotje? Berusten ze op waarheid? Of plaatst Wilders niet-westerse allochtonen, en Marokkanen in het bijzonder, ten onrechte in het verdomhoekje?

        Navraag bij het ministerie van Justitie leert dat Marokkanen in Nederland inderdaad veel vaker verdachte zijn van een misdrijf dan autochtonen. ‘Meestal wordt gesteld dat dat vijf à zes keer zo hoog is’, beaamt woordvoerder Ivo Hommes. Het is dus nog een tikkeltje vaker dan de PVV-leider in het spotje stelde.

        Ook gegevens van de Erasmus Universiteit en de gemeente Rotterdam – waar sinds 2002 de etniciteit van verdachten wordt geregistreerd – wijzen in die richting. Hoogleraar criminologie Frank Bovenkerk onderzocht hoe groot de kans is dat iemand van 24 met de politie in aanraking is geweest als verdachte van het plegen van een of meerdere delicten. ‘Het gaat daarbij om serieuze misdrijven, niet om het rijden door rood licht’, aldus Bovenkerk bij zijn afscheidsrede in de zomer van 2009.

        Van de Marokkaans-Nederlandse mannen in Rotterdam van 18 tot 24 jaar is dat meer dan de helft (54,7 procent). Voor Antilliaanse en Surinaamse Rotterdammers van die leeftijd is dat 40 procent, voor Turks-Nederlandse mannen 36 procent, en voor autochtone Rotterdammers 18,4 procent.

        Cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) onderschrijven ook de bewering over bijstandsuitkeringen. Van de ruim 300.000 uitkeringen gaan er om precies te zijn 136.740 naar niet-westerse allochtonen, oftewel 44 procent. Geert Wilders zit met zijn 40 procent dus nog ietsje lager dan de werkelijkheid.

        Uit de gegevens blijkt ook dat niet-westerse allochtonen vooral oververtegenwoordigd zijn onder bijstandsgerechtigden van boven de 65 jaar. Van de ruim 35.000 bijstandsuitkeringen aan ouderen gaat maar liefst 72 procent naar niet-westerse allochtonen (ruim 25.000). Van de uitkeringen aan mensen onder de 65 jaar is dat 40 procent (110.000 van de 275.000).

        Het eindoordeel.

        De door PVV-leider Wilders gedane uitspraken in het spotje zijn waar.

        Bron

        Discussietools Zoek in deze discussie Weergave

        Hoofdredactie
        Bekijk openbaar profiel
        Stuur een privébericht naar Hoofdredactie
        Zoek alle berichten van Hoofdredactie

        24 mei 2010, 21:22 #2 cabotin
        Marokkanen echt vaker verdacht

        Beste Maroc Vrienden,

        Dit bericht doet mij pijn. Wij zitten in de hoek waar klappen vallen en wij
        geloven niet dat het waar is. Ik kan niet geloven dat het zo is. Wilders
        zit hier achter, ik zweer het je. Wij worden gediscrimineerd en kaaskoppen
        zijn steeds meer racist en proberen trotse mocros weg te jagen.
        Trotse Marroc

        cabotin
        Bekijk openbaar profiel
        Stuur een privébericht naar cabotin
        Zoek alle berichten van cabotin

        Maroc.NL > Magazine > Stelling

        « Vorige discussie | Volgende discussie »

        Discussietools
        Printversie tonen
        Deze pagina e-mailen

        Weergave
        Lineaire weergave
        Switchen naar hybride weergave
        Switchen naar vertakte weergave

        Regels voor berichten
        Je mag niet nieuwe discussies startenJe mag niet reageren op berichtenJe mag niet bijlagen versturenJe mag niet jouw berichten bewerken
        ——————————————————————————–
        vB-code is AanSmileys zijn Aan[IMG]-code is AanHTML-code is Aan

        Allochtone carrièremakers slachtoffer van discriminatie

        ’Geert Wilders is bang voor alles’

        Grote campagne pakt misvattingen over islam aan

        ‘Ze spuwen ons in het gezicht’

        De mythe van de Israëlische moraliteit

        ‘Ik sta voor diversiteit’

        ‘ Ik wil blijven opkomen voor de rechten van vrouwen’

        ‘Ik wil de ‘ieder-voor-zich’ mentaliteit doorbreken’

        Kamran Ullah: ‘Ik zet mij in voor beter onderwijs’

        Sadet Karabulut: Strijden tegen segregatie, gettovorming en achterstand

        Joodse vriend voor Europese moslims

        ‘GroenLinks durft als enige partij echte keuzes te maken’

        Democratie in de islamitische wereld

        Lella Fathia debuteert met soulful album

        Moslims niet negeren en vernederen bij nationale dialoog

        Marokkanen echt vaker verdacht

        Meer…

        ’Geert Wilders is bang voor alles’

        ‘Ik sta voor diversiteit’

        ‘ Ik wil blijven opkomen voor de rechten van vrouwen’

        ‘Ik wil de ‘ieder-voor-zich’ mentaliteit doorbreken’

        Kamran Ullah: ‘Ik zet mij in voor beter onderwijs’

        Sadet Karabulut: Strijden tegen segregatie, gettovorming en achterstand

        ‘GroenLinks durft als enige partij echte keuzes te maken’

        Marokkanen echt vaker verdacht

        Turkije heeft Europa nodig

        Nederlandse moslims bieden weerstand aan radicalisering

        Chinezen integreren beter dan Antillianen

        Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:11.
        E-mail ons – Maroc.NL – Archief – Naar boven

        Maroc.NL

          /   Reply  / 
    2. Rob Amory

      stem op Rutte dan hebben we sinds lange tijd weer een liberale premier en krijgen we een centrum rechts kabinet dat voor NU en de TOEKOMST van NL de beste optie is….gaan we naar links is het potverteren en krijgen onze kinderen en kleinkinderen de rekening later gepresenteerd….. STEM VVD….

        /   Reply  / 
  12. E.Yilmaz

    Dag mensen..ik weet niet wat de probleem van sommige hier zijn over islam en moslims..hebben we over vrijheid van godsdiensten>>>?? ik zal zeggen ga naar Turkije en zie hoeveel verschillende culturen en godsdiensten daar samenleven..en ze worden niet onderdrukt!!!! waar het omgaat is dat we met zn allen een goede leider voor de maatschappij zullen moeten kiezen..het gaat om ons het is niet hij zij of hun maar het is wij ..met zn allen een Nederland..willen we vooruit dan valt de W… af met hem zullen alleen maar problemen in de samenleving komen..en dat kunnen we zeker niet hebben..

      /   Reply  / 
    1. Eefje

      Ik ben het helemaal met je eens. Helaas lijkt nederland een egoistisch land te worden, waarbij respect iets is wat je alleen hoort te krijgen en beslist niet aan anderen hoeft te geven. Het valt mij op dat mensen niet verder kunnen denken dan de onzin die Wilders uitkraamt. Het maakt me verdrietig en ik schaam me op dat gebied dat ik Nederlander ben…

        /   Reply  / 
      1. piet

        Jij kun je gerust schamen dat je ‘n nederlandse bent. Hoe kun je nu zo praten over respect? Ga jij ‘ns lekker door spangen fietsen ‘savonds, of lekker alleen met de metro! Kijken of je veel respect krijgt van onze marokkaanse vrienden! Respect kun je ook verliezen…

          /   Reply  / 
    2. Ed

      Wie wordt er niet onderdrukt in Turkije?
      Je gaat toch niet zeggen dat de Turken zo vriendelijk omgaan met Koerden ?
      En waar was ook alweer die massamoord die een rel veroorzaakte tussen Clinton en Turkije ? In Turkije slachten ze gewoon 123.000
      andersdenkende mensen af. Dat mag wel.

        /   Reply  / 
  13. Jemo

    PVV komt lager in de peilingen dan in de praktijk. We zullen morgen zien , iedereen ziet wat er in nederland schort, en dat ziet de PVV ook. Cohen weet niet wat ie zegt en Rutte die helpt de nederlandse economie naar de klote. Ze moeten die huisvader van een Wouter Bos nog even aanpakken , die heeft miljarden in banken gestoken en gaat nu thuis de huisvader uithangen.

      /   Reply  / 
  14. Ed

    Valt het niemand op dat het nagenoeg altijd Moslims zijn waar we last van hebben ?
    Is er iemand die wel eens gehoord heeft dat een Canadees een buschauffeur heeft bedreigd ? Of een Italiaan een meisje heeft lastiggevallen of verkracht ? Of noem eens een andere groep mensen
    die dagelijks in het nieuws is ? Het zijn altijd Marokkanen en wat zijn dat nou toevallig : moslims.
    En iedereen weet dat je niet moet generaliseren: Niet alle moslims zijn terrorist, maar wel alle terroristen zijn moslim.

      /   Reply  / 
    1. Slapdulla

      IRA? ETA? FARC?

        /   Reply  / 
      1. jabra

        inderdaad slap gelul ja,zeker ook een moslim????

          /   Reply  / 
        1. Roy

          Jabra, wordt moslim en dan is alles opgelost. Die problemen waar jij het over hebt zitten tussen je oren!!!!!.

            /   Reply  / 
          1. jabra

            kijk vanavond maar naar het aantal zetels dan zie je dat niet tussen mijn oren zit

              /  
        2. Slapdulla

          Beste Jabra,

          Hoezo slap gelul? Als wij in NL iets roepen onderbouwen wij dat met argumenten.

          Ik niet maar mijn ouders wel, mischien ik in de toekomst?! Wat ik wel merk is dat jij in ieder geval meer bezig bent met de Islam dan ik op dit moment :)

          Kan je een reactie (met argmenten graag) geven op een stuk hierboven? Die heb ik namelijk ook naar jou toe gericht.

          Eerlijk gezegd verwacht ik het niet. Aangezien pvv’ers altijd schreeuwen en als het om inhoud gaat sluiten ze alle deuren (letterlijk en figuurlijk) voor de mening/argumenten van anderen. Dat is net zo ondemocratisch als de regering in Iran.

          Maar goed, ik hoop dat je een reactie geeft op dat stuk zodat wij meer naar elkaar toegroeien. In plaats van steeds met de vinger te wijzen.

          Succes met je reactie(s)!

            /   Reply  / 
          1. jabra

            steek je kop maar in het zand en ga door met fantazeren

              /  
  15. desiree

    Sorry???

    Over veroordelen gesproken!!
    Wil niet lullig zijn maar, u wordt behandeld als god omdat u ze geld toe stopt.. Ik als vrouw wordt hoer genoemd en kan na 12 uur savonds me huis niet meer uit. Kom uit een voor familie die gevochten heeft voor de rechten van de vrouwen. Moet je zien wat er nu mee gebeurt. Mag niet meer zeggen wat ik vind van uw komkommertje actie richting andere landen. Daarnaast zijn grensen in het verleden niet voor niks uitgevonden. We gaan niet samen ja voor even. Als ik visite heb vind ik het ook gezellig maar naar 3 dagen vind ik het ook wel weer genoeg. Ik wil me rust terug me leven. Ik wil dat nederland uit de depressie komt waar u ons zo gedreven naar toe probeert te zenden. Ik wil weer vrij kunnen bewegen zonder over me schouder te kijken of ik niet aangevallen wordt omdat ik misschien een topje aan heb in dit warme weer. Ik wil dat de politie weer naar me luisterd als ik ze vertel dat ze me lastig vallen. Ik wil beslissen wie me aanraakt.. ze hebben het recht niet! Ik ben een alleen staande vrouw en hun zien mij niet voor heel vanwege een koran. Maar ik moet hun wel voor heel zien als ze met rammadam achter een patatkraam patat zitten te eten met terwijl ze het zo streng nemen. Dat valt wel mee. Hoofddoek hoort niet in openbaar net zo min als een petje. Wat ze prive doen is hun zaak.

    Ik wil mijn mening kunnen geven zonder bang te hoeven zijn voor 2 blauwe ogen of zelfs te bekopen met me dood.

    Jammer dat jullie de aantal zetels van wilders niet serieus nemen. Het zegt toch wel dat een groot deel van nederland aan het einde van hun tolerantiegrens zit. In eerste instantie is het toch ons land of niet?

      /   Reply  / 
    1. desiree

      kleine toevoeging en vraag aan u Cohen:
      Als ik voor u sta weigert werkelijk mijn hand te schudden?
      Persoonlijk werk ik 40 uur en zit ik 20 uur op school voor me toekomst. Werk keihard en soms is dat het enige wat ik doe omdat, ik opgegroeit ben met werk adelt.
      Moet ik echt iedere ochtend toe kijken als ik uit mijn deur loop richting UWV hoe hun weer hun uitkering vragen en ik instap om ervoor te werken?
      Is dit wat u van mij verwacht en dan wilt u mijn hand niet schudden en moet ik me lichaam geven omdat ik toevallig niemand kan vinden die me naar huis brengt. Uiteraard kan ik een taxi bellen maar ook dat is in publiciteit eruit gekomen dat je daar niet veilig zit. Zeg het maar Cohen ben ik veilig in jouw gezellig Nederland (wat jij nederland noemt). Denkt u eens na over al die vrouwen die met angst over straat lopen en niet uit te sluiten oude mensen die beroofd worden. Ik weet uit eigen ervaringen dat dit werk meestal komt bij de Licht getinte mensen die u zo graag mijn zuur verdiende centjes toe wilt stoppen! Ik geef ze liever aan me ouders die ook moeite hebben om rond te komen van hun Pensioen. Ik kijk Lijdzaam toe .. en het kwetst mij om uw uitspraken te horen! Dat u niet eens het op kunt nemen voor de nederlandse vrouw maar liever uw schoenen uit trekt op uw knieen gaat liggen en een kop te aan pakt! Terwijl ze mij opsluiten in mijn nederland waar ik ben geboren en getogen!

        /   Reply  / 
  16. Daantje

    Ik ga zometeen stemmen op de PVV want nederland behoord aan mij en mijn mensen, de nederlandse cultuur bestaat en daar sta ik voor.
    Ben naar een dorp verhuisd omdat mijn woonplaats niet meer veilig aanvoelde, nadat ik door een groepje marokanen van mijn scooter ben afgeduwd.
    Ik was toen 5 maanden zwanger .tuig…
    straks zijn wij in de minderheid geen fijn idee.
    de rijken leven er niet mee samen, wat weten zij nou!

      /   Reply  / 
  17. Hylke

    Even voor de zwevende kiezers die een beetje duurzaamheid op prijs stellen: De PvdA stelt teleur met bedroevend weinig milieu-onderwerpen op haar programma. De partij vindt wel dat Nederland een duurzame koers moet inslaan, maar noemt amper maatregelen om dit te bereiken. De PvdA komt dan ook niet verder dan een zesde positie op de lijst van greenpeace…..

    dus geen pvda!!

    Maar PVV is de aller aller slechtste mbt groen…..waarom ? Houden ze niet van groen en een beetje natuur?

      /   Reply  / 
  18. Nathalie

    De tolerantiegrens is allang overschreden!Mensen worden misschien eindelijk wakker!Als Pim niet neergeschoten was, was hij waarschijnlijk de premier geworden en was Nederland al een heel stuk veranderd….
    Gewoon op Wilders stemmen….en wie weet hebben we nog een keer een kans

      /   Reply  / 
  19. Gerard

    Precies nathalie, goed gesproken! Tis nu of nooit voor het volk. Stem pvv!

      /   Reply  / 
  20. desiree

    hehehehehehee
    RTL4 heeft het eindelijk dooor…
    HET IS MOOI GEweest al jaren zeggen mensen het en er wordt NIET geluisterd!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  21. desiree

    hij gaat het doen wat hij kan nu ook echt iets doen.. anders werdt hij steeds afgeketst nu kan hij eindelijk eens doen waar we altijd al op hadden gehoopt .. Het gaat erom dat er eindelijk eens iets wordt gedaan.. Ik wil veilig over straat en niet meer geintimideerd te worden. Vrouwen hebben gevochten vele jaren geleden voor waar we STONDEN en ik ga het zeker niet inleveren ..
    Ik wil geen hoer meer genoemt worden ik wil dat ze me respecteren..
    IK ben hier geboren POT VER DRIE

      /   Reply  / 
  22. desiree

    Voor de duidelijkheid voor mensen die uit het buitenland komen. Het is niet dat ik geen respect heb voor de mensen die wel hun best doen en hoop ook dat het zo geregeld wordt dat het gewoon geld voor de buitenlanders die dit uiteindelijk voor elkaar hebben.

    Mijn woorden gelden zeker niet voor de mensen die zich zoveel mogelijk hebben aangepast aan het land waar ze voor gekozen hebben destijds en dit nu als hun thuis zien. Voor hun heb ik alle respect bij deze. Maar ik wil ook voor jullie dat hier knopen worden gehakt . Zodat iedereen veilig is op straat!!!

      /   Reply  / 
  23. desiree

    ik vind het te idioot voor worden.. Nederland laat duidelijk zien dat we het er niet mee eens zijn.. en ze negeren de PVV nog steeds

      /   Reply  / 
  24. Flipje

    Tjongejonge Cohen, begin je nu al met moddergooien?

    En het lijkt mij ook geen goed idee om zieltjes te winnen met een opmerking van: “STEM OP MIJ, DAN KAN IK DE PVV UITSLUITEN”

    1 tip naar cohen, focus je nou maar op je eigen partijtje

      /   Reply  / 
  25. pansteen

    De PVDA, CDA, Groen Links en D66, zonder uitkeringstrekkers, allochtonen en ambtenaren (incl de StaatsMedia)hadden allang hun kansen uitgeput. Om 1 Moslim aan het werk te helpen moet men tegenwoordig minimaal 5 instanties in te schakelen, allemaal gesubsidieerde overheid instanties en toch blijft hun Mohammed thuis. Deze overheid instanties die van Mohammed’s spelletjes nep werk van maken, staan voor islamisering en uitverkoop van Nederlandse waarden en cultuur. 35 jaar lang zelfde politieke spelletjes, steeds meer moslims binnen, meer beloftes voor hun toekomstige verblijf, steeds meer apartheid en sterkere aanleg voor de ondergang van Nederland!. Geen enkele partij die de afgelopen 35 jaar geregeerd hebben, hebben iets aan die Islamitische immigratie kunnen doen. Nu met de huidige stijgende hoge werkloosheid, moet onmiddellijk een stopzetting plaatsvinden, van het immigrantenbeleid,desnoods tegen de wil ,van het Europese parlement. Wij hebben er als klein landje al 1,6 miljoen toegelaten. Er komt dit jaar en de volgende jaren een groot aantal schoolverlaters als gevolg van de expansie van de binnendringende moslims…Er moeten straks nog meer gevangenissen, islam scholen en moskeen gebouwd worden voor de moslim die binnen zijn. Tolereren we dit nog langer? Genoeg instellingen en bedrijven zitten met smart te wachten op subsidies om het hoofd boven water te houden en die moeten het zelf maar zien te rooien, terwijl een anti-westerse pro-islam stichting met gevaarlijke ideologie wel gespekt wordt!! Waar zijn we in godsnaam mee bezig?
     Moslims noemen zich geen immigrant! In de Koran staat: ‘Ik zal angst in de harten van de ongelovigen slaan, en hun harten en hun vingertoppen zal ik vernietigen’. Als je je volgelingen vraagt om hoofden af te kappen, hoe kun je dat aan je kinderen op een vredelievende manier uitleggen? De koran wil geen integratie. Aanwezigheid in een kaffers land wordt verklaard met een soort Allah’ s wil. Huidige immigratie en integratie beleid die puur op een echte immigratie gebaseerd was, zal nooit een succes worden zolang de grote meerderheid van de Moslims zich geen immigrant maar Allah’s soldaat beschouwd….Het gaat om een soort nieuwe type “hicret”, wat mohammedanen periodiek moesten doen. Zich verplaatsen naar de nieuwe gebieden en daar groeien tot de meerderheid…Naast elkaar leven met de oorspronkelijke volkeren, mag alleen om tactische redenen, maar dat mag niet langer… Islamitische meerderheid vorming en de bezetting van het land via bekende strijdmiddelen, zoals het zwaard van de demografie moet constant blijven slingeren. Door de enorme groei van Moslims wordt er straat voor straat, wijk voor wijk, stadsdeel voor stadsdeel een harde demografische strijd uitgevoerd. Mensen uit de steden moeten verhuizen of worden weggejaagd door moslims. Heeft u ook meer dan genoeg van de steekpartijen op scholen, van de aanvallen op agenten en ambulance-personeel, van het tuig dat onze steden, wijken en dorpen onveilig maakt? De werkwijze van de moslims komt in alle Europese landen voor. Met andere woorden: het gedrag is niet willekeurig, het wordt gestuurd!. Gemeenten moeten de mogelijkheid hebben de families van deze straatterroristen uit de gemeente te verbannen en elke vorm van uitkering te stoppen. De politiek moet besluit nemen dat deze families de NL Nationaliteit of verblijfsvergunning zullen verliezen dat ze zo gauw het land zouden verlaten. Buurten met overwegend autochtone bevolking moeten geen Moslim bewoners of Afrikanen als nieuwe bewoners toe te laten. Somaliërs moeten per direct terug naar het land van herkomst. Antillianen die aan een gemeente niet economisch gebonden zijn, moeten ook in de desbetreffende gemeente worden geweigerd.
    Nederland is in gevaar!. Op een dag als de politiek het vertrouwen van de bevolking zal verliezen, kan de situatie zelfs tot een burgeroorlog leiden. De moslimse demografie tactiek moet nu harder worden aangepakt. Nederland moet worden terugveroverd, straat voor straat, wijk voor wijk, stad voor stad. Met agenten die keihard optreden tegen de bezetters.

      /   Reply  / 
  26. adriana

    Brutale moslim dictators en hun handlangers in Nederland.

    Moslim Dictators en proces tegen Wilders!

    Het proces tegen Wilders, oorspronkelijk een internationale actie van de moslimdictators via Nederlandse verlenging, is een schande, het is niet legitiem! Zie eerder de opmerkingen van moslim dictators, als Abdullah van Saudi Arabië, Kadhaffi van libie, dictator Ali Abdullah Saleh van Jemen, Ahmedinejad van Iran , De Jordaanse dictator Abdullah, Marokkaanse dictator Mohammed, leiders van Turkije, Islamitische dictator Omar al-Bashir van Soedan en even later een rechtbank tegen Geert Wilders. Gezien deze dictatoriale regiemes niet legitiem zijn, zou die waanzinnige proces samen met die dictators, zo snel mogelijk moeten verdwijnen. Het proces tegen Wilders die mede dankzij door deze dictators tot stand kwam, is dodelijk voor Nederland. Het is een grote schande dat al die barbaarse dictators in Nederland rechters, advocaten, ambtenaren kunnen mobiliseren…Moslim dictators hebben niet alleen in hun eigen land, maar ook in het buitenland een enorme schade ingericht: In eigen land, onafhankelijke kranten en oppositiepartijen zo goed als verboden. In het buitenland willen ze ook geen tegenstanders: Wie doodsbedreigingen uit de islamwereld krijgen, kunnen dus óók nog strafrechtelijk vervolgd worden, met eigen wapen. Dit is een ergere doodsbedreiging. En als het zo doorgaat, kunnen islamitische lange tenen tot in het Europese Gerechtshof reiken. Ze hebben zoveel macht dat ze openlijk Nederlandse politicus met de dood kunnen bedreigen en journalisten, schrijvers, docenten van de universiteiten in het openbaar kunnen bedreigen. Rechtbank tegen Wilders is onderdeel van deze campagne.

    Via islamitische cultuur-wetgeving gestimuleerde bevolkingsgroei is nog steeds exponentieel en als gevolg, in alle moslimslanden gevreesde overbevolking: Neem nu even Egypte, de overbevolking is een grote probleem. Het bewoonbare gedeelte van Egypte is zo groot als Nederland maar er wonen negentig miljoen mensen, vijfmaal zo veel als in Nederland. De hoofdstad Cairo beslaat een oppervlakte van Amsterdam en voorsteden maar herbergt meer mensen dan heel Nederland. Pakistan is weer hetzelfde. In Marokko, binnen 23 jaar meer dan 28 miljoen Moslims bij, Turkije stijgt naar 80 miljoen, Iran telt meer dan 85 miljoen Moslims. Pakistan meer dan 110 miljoen: dit is een grote probleem. Snel groeiende bevolking en dictators die nog meer Moslims willen: moeder aarde in een grote gevaar! Turken hebben circa 12 miljoen Moslims geëxporteerd, 99% naar Europa en leider Erdogan die nog meer bevolkingsgroei wilt, beschouwt deze volksverplaatsing een buitengewoon belangrijke job voor Turkije. Gelijktijdig zet hij Nederlandse autoriteiten onder druk om G. Wilders ten val te brengen. Vreselijke Marokkaanse dictatuur die eigen volk onderdrukt, is ook in Nederland actief. Deze leiders zijn bezig met frauderen dus de overbevolking zal blijven toenemen omdat er geen aandacht aanbesteed word en zijn blij dat er meer moslims op de aarde komen zo dat ze meer macht krijgen.
    Deze moslim dictators willen via hun vijfde colonne in Nederland domineren door te terroriseren.

    Het zijn juist deze dictators die massa moslims onder de controle houden. In Marokko, alles wordt streng gecontroleerd, zware onderdrukking wordt ook buiten de grenzen toegepast. Marokkaanse en Turkse leiders hebben hun handlangers tegen G. Wilders gemobiliseerd. Corrupte advocaten, rechters, gesubsidieerde stichtingen gaan gewoon door met hun activiteiten, terwijl in veel landen opstanden begonnen tegen hun bazen. Moslimdictaturen die nu aan het wankelen zijn, hebben miljoenen Moslims naar Europa gesmokkeld om strategische doelen te bereiken. 5 de colonne, hoofdproduct van deze dictators heeft vaste voet in Nederland. Deze moslims krijgen orders om het stichten van een islamitische enclave. Moslims bewegingen die hun steun vinden in de basis, in het wanbeleid van EU landen, hanteren antiwesterse ideologieën om mensen te mobiliseren. Als je goed volgt hoe deze moslims middels onnoemelijke methodes worden gedwongen verlenging te worden… Nergens kan een immigrant zo snel het voor het zeggen hebben als in Nederland. Er is veels te zwak op de intrede van grote moslim populaties gereageerd wel 40 jr. lang. In Nederland zijn er voorbeelden te over. Je geeft een vinger en er word gelijk een hele hand genomen. Maar arrogant genoeg willen ze die hand niet schudden! Je moet wel heel erg naïef zijn om nu nog ook in Nederland medewerking te verlenen aan de bouw van gebouwen waarin deze haatzaaiende ideologie gepredikt gaat worden. Islamitische politieke ideologie is de basis van onderdrukking, dictatuur en geweld. Seculiere partijen of organisaties bestaan niet in de islamitische wereld. Er zal dus ook nooit secularisatie en democratisering plaatsvinden van binnenuit.
    Als we naar islamitische wereld kijken, zien we vooralsnog alleen maar armoede, analfabetisme, onwetendheid en onvrijheid, met steeds meer invloed van de radicale islam, waardoor deze landen steeds meer achterblijven en richting duistere middeleeuwen gaan. En nu moeten we al die islamitische ellende na 1400 jaar hier gaan simuleren, terwijl veel volkeren in opstand kwamen tegen de brutale moslimdictators. Een voorproefje van wat ons te wachten staat. Hier zouden dus ook ooit 90 miljoen mensen kunnen wonen.
     Als de huidige, door de elite gedoogde, trend doorzet, zullen dat in meerderheid islamieten zijn, met alle gevolgen van dien voor de dragers van de oudere cultuur, weer onderworpen aan de moslim dictators! Het is hen weer gelukt, proces tegen G. Wilders gaat weer starten. Oude garde en hun dictatoriale nationaal socialistische islamitische regimes, proberen met deze proces de verdediging van Nederland definitief af te breken. Dit proces is een hetze die is aangewakkerd door o.a. Kleurrijk Nederland {een organisatie met de militante moslims die alleen 1 kleur erkennen, subsidie vreters: ga maar met die mensen over islam discussiëren! Ze terroriseren meteen…}, een obscuur clubje narrow-minders die nauwe banden heeft met de anti-Nederlandse handlangers van islamitische regimes. Het is toch te gek, dat een rechtbank het OM kan dwingen, een zaak aan te klagen. Daar blijkt duidelijk uit, dat de rechterlijke macht vooringenomen is en probeert haar invloed buiten haar grondwettelijke grenzen uit te breiden. Orders (in die zin van “schakel eerst die Wilders uit”) aan de Nederlandse ambtenaren zijn puur terroristisch, er moet hoognodig een onderzoek komen naar de bevangenheid van deze personen, die indien nodig uit hun functie moeten worden verwijderd.
    Het is een politiek proces met de bedoeling een politieke partij te ontmoedigen die tegen de islamitische verbreiding is en niet om de grenzen van de vrijheid te toetsen.

    De islam is een misdadige en abjecte ideologie en verdient het predikaat religie m.i. niet. Het wordt alleen meer geweld, meer onderdrukking; kijk maar eens naar de vergiftigde verhoudingen in sommige wijken van grote steden, waar met name islamitische jongeren de autochtone burgers terroriseren en buurten onleefbaar maken. Kijk naar hun herkomstlanden waar de islamitische dictatuur heerst; je ziet dat ze geen respect hebben voor alles wat niet-islamitisch is. De laffe en walgelijke terreurdaden van dictators tegen de volkeren is hier het zoveelste bewijs van.
    De islam ven deze dictaturen is in opmars en overal te wereld voor ellende, zelfs genocide, terreur en vervolging zal blijven zorgen.  In 1973 waren er ongeveer een half miljard moslims in de wereld, vandaag is dat aantal ongeveer 1.8 miljard. In afwachting van een machtsovername in West-Europa bouwen zij met de steun van de Europese regeringen hun structuren uit. De Islam heeft in Europa voet aan de grond en zal niet rusten voor ze het publieke domein overheerst en andere levensbeschouwingen kan onderdrukken, nog voor het jaar 2050. Zoals bekend groeien deze Moslim sektes al snel uit tot de belangrijkste organisaties in West-Europa, met honderdduizenden leden en de controle over een groot aantal moskeeën en sociaal-maatschappelijke instellingen. Met dit machtige apparaat in handen, hebben Moslimlanden grote invloed op de politieke processen in Nederland. Nederlandse steden krijgen nog meer moskeen, islamscholen, moslim internaten, Turkse en Marokkaanse TV schotels enz.. enz.. De brutale massa moslims groeit razendsnel in Nederland; 9 keer meer dan de Nederlanders, verscheidene haatpredikende imams roepen op voor non stop groei tot de meerderheid, en jonge moslims polariseren via hun omgangsvormen en gelaatsbedekking. Dit is toch de basis van hun toekomstige Islamitische dictatuur. In de islamitische wereld word precies bijgehouden hoe ze de “racisten” via hun eigen wapens kunnen vervolgen en hoeveel moskeeën, moslimscholen er in europa worden gebouwd om hun eigen volk te laten zien dat europa veroverd kan worden.

    Het is een feit dat allerlei politieke partijen meer dan 40 jaar lang dictaturen in het Midden Oosten financieel en militair gesteund hebben. Ze kunnen hun verantwoordelijkheid hiervoor niet langer ontlopen.
    PVDA, CDA, Groenlinks en D66 zeggen dat ze voor de hoofddoek zijn en bovendien is die voor hen een belangrijke breekpunt. Ze zeggen elke keer dat ze verdragen onderschreven en ook aangenomen met die moslimlanden, allemaal met die dictators. Deze partijen hebben allerlei banden met de verlenging (moslim “maatschappij” in Nederland) van de dictators en willen ze graag verder, terwijl onderdrukten hun vrijheid en rechten eisen. PVDA, CDA, Groenlinks en D66 hebben elke keer over de rechtsstaat, maar tegelijkertijd steunen ze in Nederland een nieuwe implementatie van al die dictatoriale regimes {Haram – Salam bij Utrechtse gemeente, Hallal eten bij overheid instellingen, onderwijs, aparte zwemplaats en regels voor vrouwen met een andere achtergrond, hoofddoek organisaties, militaire dienst in moslim landen voor in Nederland geboren jongeren} die geen rechtstaat zijn, ze vergeten weer dat het grondslag van de moslimregimes, een politieke ideologie die op tal van punten in strijd is met onze rechtsstaat. PVDA, CDA, Groenlinks en D66 willen niet stoppen met dat primitieve ideologie die hen zeker vastbindt aan een eeuwenlange onderdrukking en ellende die nu 1.8 miljard mensen ondervinden. Er zijn juist revoluties begonnen tegen deze praktijken, in veel Arabische landen wordt deze ideologie bestreden, mensen willen af van de onderdrukking, er zijn opstanden tegen het kern van hele systeem. Maar, PVDA, CDA, Groenlinks en D66 willen toch verder met hun implementatie. Ze hebben 40 jaar lang de immigratie politiek van al die dictators toegepast. Dictators wankelen maar onze partijen willen toch verder. Dit is krankzinnig. Iraanse Nederlandse vrouw doodgemarteld in Iran en PVDA, CDA, Groenlinks, D66 zeggen weer niks, voor hun walgelijke hoofddoek hebben ze wel een breekpunt!. Bij Nederlandse overheid deden zogenaamde “beleidsmakkers” alles wat hun dictators dicteerden en als gevolg huidige grootsteden ramp. Onder de naam positieve discriminatie zijn er tienduizenden Moslims gestationeerd bij de overheid instellingen. Velen ven hen hebben nog steeds banden met hun dictators. Deze implementatie is zeer gevaarlijk, Gemeente ambtenaren met de namenlijsten van Moslimlanden, ministers die moskeen openen, burgemeesters en wethouders die islam scholen oprichten, hoogste minaretten lanceren enz.. enz.. Maar welke namen stonden op die lijsten? Allemaal de namen van islamitische dictators!
    Deze partijen willen niet zien en horen hoe miljoenen mensen onderdrukt worden in hun geliefde Islamitische wereld….Je kunt aan de opstanden in Tunesië, Egypte en Jemen zien dat de mensen daar niet houden van dictatuur.

    Moslims wethouders en burgemeesters die banden hebben met hun dictators openen nog steeds grote moskeen in Nederland.
    PVDA, CDA, Groenlinks en D66 en hun burgemeesters, wethouders gaan gewoon door met hun wanbeleid; Ahmed Aboutaleb, wethouder Hamit Karakus hebben regelmatig overleg met de dicterende macht uit hun herkomstlanden. Ze bouwen structuren, de orders van hun dictators worden nog steeds doorgevoerd, ze zorgen ervoor dat de structuren van verovering doorgaan. Als jij naar zogenaamde gelovigen die moskeen willen bouwen kijkt, zie jij alleen werkloze Moslims, soms 35 jaar in uikeringen! Financiering is zeker via zware uitbuiting van overbevolkte moslimlanden, dus met de bloed van die mensen hier bezetting structuren bouwen voor de moslim dictators: en hier als gevolg het verval van de samenleving, hardwerkende mensen die het land ontvluchten. politieke partijen die de macht in de steden hebben kunnen kopen met subsidies en uitkeringen. Het beleid van de deze partijen gedurende 33 jaar is gevaarlijk voor de samenleving.
     De onzekerheid over onze vrijheid in de toekomst kweekt wantrouwen. De Koran, het rode boek van al die dictators, geeft uitdrukkelijk opdracht tot de bekering en onderwerping van andersdenkenden. Dus: De islam is een misdaad, niet alleen tegen de mens(elijk)heid, maar tegen de dieren ook. Terecht wil Geert Wilders een verbod op deze misdadige politieke ideologie.

    Het is nu tijd om te stoppen met dit waanzinnige proces. Moslim dictators en hun druk op de Nederlandse politiek kan nu afgebroken worden, het is nu afgelopen: opstanden zijn begonnen. Hele strijd kan weer teruggeplaatst worden naar hun landen. Meer dan 2 duizend jaar geleden deden Romeinen ook: Hannibal zat in Europa, kon niet verslagen worden, Uiteindelijk wist Scipio de oorlog naar Noord-afrika te verplaatsen. Na een jaar van voorbereidingen landde Scipio in 204 v. Chr. in Afrika, waar hij de Carthaagse stad Utica innam. Anders zou Hannibal zijn blijven kampen en zich continue verbreiden. Meer Romeinse successen volgden en de situatie was nu zo ernstig dat Hannibal met het restant van zijn leger naar huis terugkeerde (202 v. Chr.).
    Wij moeten ook huidige moslim export van de dictators zo snel mogelijk stoppen en via remigratie hele strijd naar hun eigen landen terugplaatsen.
    Het is nu tijd om hele proces terug te draaien: niet Geert Wilders maar Moslim dictators moeten veroordeeld worden.

    Met Vriendelijke Groeten

    Adriana Thraces

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>